Ok,ponovit cu test popodne i ujutro s mullerovim trakicama.
Jeli krvarenje normalnoi danas? Mislim to je samo krv kad idem na wc popiskit se i obrisem pa vidim ..nekad je svjeza roskasta krv,nekad smeđa.
Implatacijsko, tako i meni bilo... Jos ak mozes malo mirovat, ispruzit se, bilo bi super... Imas grceve?
Jeli krvarenje normalnoi danas? Mislim to je samo krv kad idem na wc popiskit se i obrisem pa vidim ..nekad je svjeza roskasta krv,nekad smeđa.
Tesko je reci sto je normalno sto nije. Svakome bude drugačije..
Ja znam sto bih ja nestrpljiva.
Popisala muller trakicu sad odmah😂
Cure,
mora li biti impl. krvarenja uvijek ili ima trudnih i bez njega?
Stiže nam curica 💓
Implatacijsko, tako i meni bilo… Jos ak mozes malo mirovat, ispruzit se, bilo bi super… Imas grceve?
Apsolutno nista,nikakve grceve...samo tu i tamo malo krvi na wc papiru...kuci sam stalno, nigdi ne idem - odmaram...cekam muza da dode s posla i donese muller trakice pa vam javim oko 5..do tad cu se strpit...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure,
Ne, ne mora.. Ja ga nisam imala... Imala sam 10 dan krvarenje ali to ne bi rekla da je implantacijsko bilo jer se implantiralo davno prije..prije bi rekla da mi neka zilica puknula.. Blastica se implantira 2,3 dan.
Cure,
Ne, ne mora.. Ja ga nisam imala… Imala sam 10 dan krvarenje ali to ne bi rekla da je implantacijsko bilo jer se implantiralo davno prije..prije bi rekla da mi neka zilica puknula.. Blastica se implantira 2,3 dan.
Kod mene nije bila blastica...da,i jasam citala da moze bit zilica jer menstruacija ocito nije...a kao to implatacijsko ima 30% zena,tako da ne morate imati...vec vidim da ce mi ovaj tjedan bit uzas 🤦🤦 a prosli tako bezbrizan....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bog cure, nova sam na forumu ali sam već pisala na drugoj temi. Drago mi je da sam i ovu temu otkrila. Danas mi je 10 dpt blastice, imali smo FET. Sinoć sam imala malo smeđarenje (bez svježe krvi) a danas menstrualne grčeve. Jutros sam mislila raditi test ali mi se jako piškilo da nisam uspila pa ću sutra. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti iako mi još nije vrijeme 😔
Nadam se da ima nađe da je pozitivno
Bog cure, nova sam na forumu ali sam već pisala na drugoj temi. Drago mi je da sam i ovu temu otkrila. Danas mi je 10 dpt blastice, imali smo FET. Sinoć sam imala malo smeđarenje (bez svježe krvi) a danas menstrualne grčeve. Jutros sam mislila raditi test ali mi se jako piškilo da nisam uspila pa ću sutra. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti iako mi još nije vrijeme 😔
Ja sam 11 dnt radila kucni test, bio pozitivan...moje su bile petodnevne, jedna se absorbirala, druga raste ko luda 💓
Ja sam 11 dnt radila kucni test, bio pozitivan…moje su bile petodnevne, jedna se absorbirala, druga raste ko luda 💓
Smeđarenje implatacija... Moja je bila tek 17-ti dan nakon transfera, ukakila se haha 🤪 grcenje imala od utrogestana i širenja, hoce to... Samo polako, miruj...
Naravno da ima nade, drzim fige da nam sutra javis plus 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀!!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji