Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    11. Lipanj 2020. 09:52

Flower, super javi nam kako je proslo, prva beta bila ili 2600 ili 3600 vec sam zaboravila 😂 bit ce sve uredu, nema potrebe da se brines, snalazljive smo mi.. makist cestitam to i tvoja beta pozitivna ? Super, super radujem se za vas sve ❤️❤️❤️❤️ faith i meni se zao rastati s vama u grupi pa vam eto makar malo moralne podrske mogu pruziti.. blacky hvala ti, dugo nam je trebalo da izaberemo.. viola ma uzimam inzulin, ali kada mi dodje da pojedem nesto slatko ja pojedem, jebiga kad ja moram gledat na to naksitnije jos kad me hormoni lupe, ma ne bi nikome pozeljela.. sreca pa jos samo 6 sedmica do porodjaja

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Marita13
    11. Lipanj 2020. 10:33

Viola1 hvalaa ti😊 nije mi još ništa dr. rekao, napisao je da je dobra beta, da izvadim još jednom u petak + progesteron i TSH. Vjerojatno idući tjedan onda UZV... 🙈🍀

None

Meto
    11. Lipanj 2020. 10:40

Nadalice mislila te pitati za imena tamo pa smetnila. Divna su 😍 Srecom pa imaju i oni zdravi slatkisi🙈
    Jeste spremili sve sta je potrebno za bebe? 💞
    Viola uh, zao mi je al nekako je lakse kad imas smrzlice pa mozes odmah planirati dalje, nema stajanja🤞🌸 
    Blacky jeeeej, ovisnice 💉 Sretnooo 😍
    Faith mozda je i rano jos, ja dajem sansu do 11dnt trodnevnim da se pokazu🙈 Nije jos nista gotovo🌸
    Flower, Marita bete su top😍 
    PlavaMK malac je zilav, pravi borac😍 Probaj sto vise lezati, na desnom boku zbog tog smedjarenja i bolova. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    11. Lipanj 2020. 10:45

Marita kod nas je uzv 4t od transfera, tako da se vec tad vidi i srceko, iako neki dr vole ranije da se vidi jel embrij u maternici tj na pravom mjestu. Bolje je sto manje prpati dolje tako rano😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

11. Lipanj 2020. 10:55

Opet ja..... Ma muci me taj smeđi iscjedak pomijesan sa uzrogestanima samo ujutro, bila sam na prvom uzv koji je potvrdio srcanu akciju i sad sam 6plus5, uglavnom kazu mi da nije zabrinjavajuce dok nije krv i dok je malo ali svejedno me bas iznervira kad ga vidim. Jel imao netko takav slucaj🥴🥴

Meto
    11. Lipanj 2020. 11:05

Angribird dr nije vidio nikakav hematom da bi se on mozda cijedio?
    Gle, to se smatra "normalnim" u ivfu ali se svakako malo vise pazi dok ne prestane. Dobro je sto je smedje jer je stara krv, dolje je sve osjetljivo i jako prokrvljeno i dok nema svjeze krvi u redu je. Samo bez panike💪🤞
    Znam da nije lako vidjeti bilo kakav icjedak ali misli na to da je srceko tu i mazi pupu😍 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

11. Lipanj 2020. 11:14

Meto

Angribirddr nije vidio nikakav hematom da bi se on mozda cijedio?
    Gle, to se smatra "normalnim" u ivfu ali se svakako malo vise pazi dok ne prestane. Dobro je sto je smedje jer je stara krv, dolje je sve osjetljivo i jako prokrvljeno i dok nema svjeze krvi u redu je. Samo bez panike💪🤞
    Znam da nije lako vidjeti bilo kakav icjedak ali misli na to da je srceko tu i mazi pupu😍

Ne, nema nikakvog hematoma i sve je bilo valjda kako i treba bit. Bas ono za oboliti na živce🤯🤯

Nadalica
    11. Lipanj 2020. 11:31

Meto ja jedem sve kad mi dodje, nmg ja gledat, ja to pozurim i pojedem i zaboravim da se to desilo 😂😂😂 ma nismo sve pripremili, treba nekih milion stvari, ali polako, kako si ti ? Sve uredu ?
    Angribird imala sam ja smedjarenje tako oko 5,6 tjedna, bilo par dana da se povuklo, valjda pukne neki kapilar tamo dolje.. nije se vise pojavljivalo, to je bilo i prvi i posljedni put 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Blacky89
    11. Lipanj 2020. 11:34

Meto, bas sam ovisnica 😂 prije jedno mjesec dva dana mi je palo na pamet da se bocnem u trbuh s iglom čisto da se podsjetim kako je to 😂🙈😂 i onda nek netko nesto kaze... luuuda skroz 😂

• MikicaC
    11. Lipanj 2020. 11:38

Pozdrav drage moje,
    pratim i dalje sve, ali se od posla ne stignem javiti. Pocela sam raditi, pa me to totalno zaokupiralo.
    Bozma, jako mi je zao.. Tako sam se nadala da ce ovaj put uspjeti i da ces se sama iznenaditi. Eto i M je krenula, ide odmah slijedeci postupak. Zelim ti srecu 🍀🍀
    Nikita, ne zelim ti pametovati. Ocito si sve opcije preispitala. Mene zanima da li postoji mogucnost da se tvoje stanje nakon te operacije pogorsa? Ako ne, vjerovatno ima smisla da to ranije oddradis.. Mozda konacno bude bez bolov i onda mognes (ako budes zeljela) u dalji postupak. S druge strane razumijem da su ti dosadila prazna obecanja a da se nista konkretno ne desava. Kako god odlucis, zelim ti puno srece.
    Belaa zao mi je sto ti je pozlilo. Ali to je nase tijelo, ne pita kada mozes na bolovanje i da li te ima neko mjenjati! Jednostavno kada mu dosadi nas nemar prema samom sebi, onda i trazi oduska.. Zelim ti sto brzi oporavak.
    Viola zao mi je da nije uspjelo, jel odmah idete u FET? Cini mi se, da bi mi to bila utjeha, lakse je nego kada covjek mora sve ispocetka. 
    Flower, cestitke ❤️❤️ tvoja beta me bukvalno oborila s nogu. Citala sam dva puta, ucinilo mi se da ne vidim dobro 🙈 Neka lijepo raste, drzim fige za twinse 😁😁
    Marita, cestitke 🍀🍀❤️ Neka lijepo raste 🥰
    PlavaMK drzim fige za dalje, bit ce to dobro 🍀
    Faith sacekaj betu, pa ces onda korak po korak dalje. Nisam prosla puno postupaka kao vecina vas i nisam najkompetentnija za savjete, ali znam kako je to kad covjek pozeli odustati. Polahko, ni na sta se ne sili.. Ni da nastavis, ni da odustanes..daj si vremena ❤️

Vjerovatno sam jos nekog zaboravila spomenuti, ali mislim na sve vas. Drzim vam fige 🥰❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.