faith, koji ti je dan danas? Ne otpisuj još, to su oni zadnji dani čekanja kad je najteže. Ako i ne uspije probaj jedan tu kod nas u Cito, kod njih ovi blagostimulirani nisu ni skupi kao u drugim klinikama i uzmi sve ovo popratno što možeš.
A kužim te skroz, i mene uz sve ostalo muče i godine, mi ni ne bi mogli posvojit.
Ja sam odlučila da mi je sutra prvi dan i u petak vadim krv. Ispisali su mi hitnu uputnicu, ali šta ću s njom kad laboratorij ne radi, kad su mi je ispisivali sam pitala šta ako bude vikend, kaže sestra, e onda ste loše sreće i onda ništa. Zaboravila sam na praznik, mislila sam ako bude subota ići privatno...a pa šta ću sad, da bar jedan postupak odradim bez stresa, ako ne bude sad bit će u jesen, ako ne bude ni u jesen neće bit nikad, a muž nek si traži drugu ženu, bar on od nas dvoje ima neku opciju
PlavaMK, ma to će sigurno bit dobro
Bozma ako ti je krenuo baš crveni flow do 17h, onda je to 1dc, ali ako tek brljavi, onda ne. Ja bih na tvom mjestu vadila krv u petak ujutro, nije dobro ni prerano izvaditi hormone, može se dogoditi da ti progesteron ne padne dovoljno, ipak si se šopala utrićima.
i meni je to za progesteron palo na pamet, vadim njega, lh i fsh i ništa drugo, nije još prejako krenulo pa neka bude u petak drugi dan.
Što se donacije tiče mi još nismo isključili, čak skupljamo lovu i za tu opciju, više me brine gdje na donaciju. Vidim tamo na onom forumu da u Češkoj te mlade donorice dobiju po 3-4 stanice (vjerojatno su se dosjetili pa jednu donoricu podijele na više žena) to mi je onda brdo love za samo jedan pokušaj. Zato sam se i raspitivala tu za druge zemlje,
Ali strah me da ja više imam problema sa implatacijom nego sa embrijima, ajd ova dva zadnja embrija nisu bila nešto i stalno mi govore da su stanice dobre, ali ne znam više kome vjerovat. Jedva čekam taj pokušaj preko zdravstvenog da mi njihov biolog kaže kakve su stanice, vjerujem da oni neće ništa uljepšavat
Blacky 89 hvala od ❤😘
Bozma danas ni je 8 dnt.Da mozda al mozda ako budem ok na jesen jos u cito probat.
Tebo zelim da sad ova sljedeca bude dobitna😘
Nikitta razmisljsm i o donaciji js al toliko sam razocarana da mi se ne ide daleko a i treba dosta vise love.
I kad sam bila mlada imala sam izvrsne js(bio problem u bivsem suprugu ,azospermia) pa opet nije uspilo,pa se mislim da ako mi nije sudeno nebi ni s donacijom.
A ocito mi nije sudeno, bas ono cemu najvise sam tezila a to je to majcinstvo!!!
Tebi draga Nikitta zelim da sto prije krenes u postupak i da bude bingooo😘
Samo budi strpljiva i idi korak po korak!
PlavaaMK jeste radili IVF ili ICSI? Kod ICSI ide sporiji rast bete, držim fige!
faith sve razumijem, i samoj mi je tako. Nema druge nego ponekad dignuti ruke, teško je to zaista učiniti, ali život je to.
Bozma nemoj da te čujem više, kakav bi to bio muž da ode tražiti sreću s drugom radi imanja djeteta? Daj molim te! Muškarcima općenito nije tolika želja biti otac, barem ne onoliko koliko je nama ženama to urođeno do te mjere da padamo u ovakva stanja kad ne ide ostvarenje majčinstva. Curke, vama opcija donacije embrija ili js nije opcija? Sve su to teške odluke, ja svakako nisam za to, ali ne znam kako bih razmišljala ili kako ću razmišljati s 40 godina 😏
Blacky89 🥰😘
Mislim da je bio IVF jer postupak je bio u 2 mj., dobili smo 5js od toga se 3 oplodilo, dva su bila dobra a jedan se sporije razvijao i nisam imala ni pojma da me smrzlic ceka, ja sam dosla na dogovor za novi postupak pa sam se ugodno iznenadila kad sam cula da imamo jednog 🤪🤪🤪 i nisam bas davala neke nade jer receno je da su sanse 60 %, sto god to znacilo...
PlavaMK, to su ti sad vratili tog koji se sporije razvijao? Gdje si bila u postupku? Jesu ti napisali na otpusnom pismu?
PlavaMK, to su ti sad vratili tog koji se sporije razvijao? Gdje si bila u postupku? Jesu ti napisali na otpusnom pismu?
Sad je bio FET, vratili su tog jednog, koji nas je cekao od 2 mj. 😀😀... Bila sam u postupku kod dr. Lucingera, u nalazu pise vracen jedan embrij, i biologica rekla sanse su 60 % razvio se i ok je...
Bas se zainatio mali 🥳🥳 nadam se da ce sve na kraju bit ok, bas me to brine prvo bolovi dosta jaki pa taj iscjedak, beta raste ali ... stvarno imam visok prag boli ali ovo danas me bas rasturalo, mislila sam da cu sigurno dobit M 😔😔
Sad je bio FET, vratili su tog jednog, koji nas je cekao od 2 mj. 😀😀… Bila sam u postupku kod dr. Lucingera, u nalazu pise vracen jedan embrij, i biologica rekla sanse su 60 % razvio se i ok je…
Bas se zainatio mali 🥳🥳 nadam se da ce sve na kraju bit ok, bas me to brine prvo bolovi dosta jaki pa taj iscjedak, beta raste ali … stvarno imam visok prag boli ali ovo danas me bas rasturalo, mislila sam da cu sigurno dobit M 😔😔
Mene je jedna prijateljica bas za to opomenula - da ti bolovi od rastezanja maternice znaju bit sto put jaci od menstrualnih bolova i kao nek se toga ne prepadnem. Doduse, ja takve bolove jos nisam imala, valjda to ne znaci nista lose hehe
Nikitta draga nema nista 99,9 % sam sigurna
Psihicki lose. Svjesna sam da se moram napokon pomirit i naci smisao u necem drugom(isko nista ne postoji sto ni mi to zamjenilo)
Kad mi se u zivitu poslagslo sve naopako,ja bi i posvojola al i to komplicirano sad puno godina…
Faith draga nemoj ocajavati. Nisi sama, ima nas koje imamo i godine i malu rezervu, niti jedno dijete itd. Kod mene u firmi 5 trudnica i sve slusam o olakom zatrudnjivanju pa se pitam sto sam Bogu skrivila, za sve u zivotu se morala namuciti pa ocito i za ovo. Nema predaje, zatrudniti cemo!!! Najgore je ustvari sto neznamo kada, bile bi mirnije kad bismo znale da ce to biti nakon 3, 5 ili n-tog postupka, tako da..nema odustajanja ❤👼
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure, cestitam na lijepim betama, kada je prvi uzv ? Flower to tvoje su blizanci, garantujem ❤️💪🏼 meni su rekli porod u 36, eventualno u 37 tt, prirodni porod planiran.. Imena smo nasli, Noah i Nadia ❤️ jos da prezivimo to vrijeme do poroda i porod i bit ce mi malo lakse disati..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Cure, cestitam na lijepim betama, kada je prvi uzv ? Flower to tvoje su blizanci, garantujem ❤️💪🏼 meni su rekli porod u 36, eventualno u 37 tt, prirodni porod planiran.. Imena smo nasli, Noah i Nadia ❤️ jos da prezivimo to vrijeme do poroda i porod i bit ce mi malo lakse disati..
Nadalica 🥰 jako mi je dragoo sretna sam kad ovo vidim😍 lijepa imena😘❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji