Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    10. Lipanj 2020. 16:58

Nikitta draga nema nista 99,9 % sam sigurna
    Psihicki lose. Svjesna sam da se moram napokon pomirit i naci smisao u necem drugom(isko nista ne postoji sto ni mi to zamjenilo)
    Kad mi se u zivitu poslagslo sve naopako,ja bi i posvojola al i to komplicirano sad puno godina...

faith
    10. Lipanj 2020. 17:02

Bozma mislim da ti je prvi dan
    A u lapsuz bas na praznik drugi dan!
    Al ako imas uputnicu ces moc izvadit
    Sijecam se jednom kad je bilo meni za betu,isto bio praznik i izvadili mi

• PlavaaMK
    10. Lipanj 2020. 17:06

flower93

Javljam novu betu - 8.838,58 (prva beta 3.689,97)sestra na telefon kaže super i vidimo se u utorak na prvom uzv

Cestitam za prekrasnu betu 🤗🤗🤗 neka trudnoca bude skolska

• PlavaaMK
    10. Lipanj 2020. 17:07

Marita13

Evo i moje nove bete, 781🥰🥰🥰

Bravooo, cestitam 🤗🤗🤗

faith
    10. Lipanj 2020. 17:10

faith

Bozma mislim da ti je prvi dan
    A u lapsuz bas na praznik drugi dan!
    Al ako imas uputnicu ces moc izvadit
    Sijecam se jednom kad je bilo meni za betu,isto bio praznik i izvadili mi

Znam da ti nije za betu al ce ti valjda i za hormone

• PlavaaMK
    10. Lipanj 2020. 17:12

Drage moje evo da vam javim beta 67... 11dnt trodnevnog, cula se sa doktorom, kaze bitno da beta raste i da moze tako sarat jer jos je rano, ja malo ubrzala, uglavnom povisio dozu utrogestana 4×2, magnezij, estrofem i mirovanje... u ponedjeljak ponavljam betu i molim se da bude neka lijepa brojka... hvala svima bas me panika ulovila, nadam se da ce dobro zavrsiti 🙄🙄

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    10. Lipanj 2020. 17:15

Bozma

Cure čestitam na betama
    Upravo sam dobila M. Je li to ide danas pod prvi dan ili sutra? ne javljaju mi se na humanoj da pitam, a i trebala bi drugi dan vadit krv a sutra praznik, a strah me ako kasnije vadim da će mi bit ovi hormoni visoki

Danas ti je prvi dan ako si dobila prije 17h ako di iza onda ti je tek sutra prvi dan Cetvrtak znaci plPetak pocimas sa terapijom i u Petak mos krv jer to ti je onda 2 dan ciklusa a od 2do 5 se vade hormoni🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    10. Lipanj 2020. 17:19

PlavaaMK

Drage moje evo da vam javim beta 67… 11dnt trodnevnog, cula se sa doktorom, kaze bitno da beta raste i da moze tako sarat jer jos je rano, ja malo ubrzala, uglavnom povisio dozu utrogestana 4×2, magnezij, estrofem i mirovanje… u ponedjeljak ponavljam betu i molim se da bude neka lijepa brojka… hvala svima bas me panika ulovila, nadam se da ce dobro zavrsiti 🙄🙄

Bice to dobro plavamk  samo bez panike nrkome zna rasti i sporije sve je to indivdiualno i od zene do zene samo nesmimo klonuti vjerujem da ce biti superr🤗😍🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

faith
    10. Lipanj 2020. 17:27

PlavaMK sretno! 🙏

• Blacky89
    10. Lipanj 2020. 18:27

Flower čestitam!!!! Beta je top!!! ❤️❤️
    Marita tebi takodjer čestitam...
    MakiST bas si me obradovala! 👏🏼 Vidiš da nema pravila. Nek se beta lijepo dupla i da za 8 mjeseci držiš svoje klupko srece u rukama 😘
    Bozma zao mi je na minusu, al super je sto imas plan za dalje. Znam da i sama da je puno lakše tako. Za ovu mengu svatko ima svoje pravilo. Netko kaze do 17h, a neki doktori do 24 h. Ajd ga sad znaj... nije ti kasno ni u petak vadit hormone. Od 2-5 dc se vade. Iako probaj sutra otic, meni su u Os bili rekli ako mi padne progesteron na 21dc na neradni dan da idem u hitni lab i tamo ce izvadit, vjerojatno je tako i kod vas. 
    Nikitta tebi saljem veeeliku pusicu 😉😘
    PlavaMK 🍀
    Faith nista nije sigurno dok ne izvadiš betu ili ne napraviš test...držim 🤞 da bude veeelika.
    Cure na fejsu, sta ima kod PinkFairydust? Jesu oni išli u Prag? 
    Sunshine jesi ti krenula u FET? 
    Evo ja prijavljujem da je menga stigla jucer, danas sam pokupila pikalice... opet Gonal 😂 al ovaj puta 300, sutra kreće akcija 🤪
    Nikako ne stignem pratit forum, vrijedne ste jaaako i puno pisete a meni guuuuzva 🤣 skicnem ja svaki dan vidjet sta se dogadja... pratim vas ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.