Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    12. Lipanj 2020. 11:05

Hvala  Bozma, Nikitta i Bo1989  Ja sam narucila za 270 kn, ali isto najjeftiniju opciju preko poste 😅 aj vidjet cemo jednom kad dode...
    I sjecam se da je netko spominjao ispiranje jajnih stanica, cini mi se Bozma. Dobila sam sad jos neki pristanak za postupak i u njemu pise da ce se zbog "smanjenja oneciscenja spolnih stanica i embrija virusom covid-19 vrsiti ispiranje jajnih stanica i embrija". Eto zato ih ispiru...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    12. Lipanj 2020. 11:11

Nikitta

MikicaC svaka operacija je rizik, moguće je da mi bude napokon bolje, ali kako mi je nakon svake do sad bilo lošije, logično je da imam strah. U ovom slučaju bi mi morali odrezati 5 cm crijeva i toga me užasno strah, hoće li uredno zacijeliti, hoću li morati imati stomu mjesecima (vrećica u koju ide kakica dok crijeva ne zacijele). Hoće li jajnici biti bolji ili će bit još jadniji, hoću li ostat bez jednog. Sve me to užasno plaši. Zato sad radim na tim strahovima, i pripremam se za odlazak u Austriju kod dr. Kecksteina koji bi me opet trebao pregledat i još jednom s njim o svemu porazgovarati, pa donijeti informiranu odluku hoću li i hoće li me on operirati privatno tamo u Austriji ili Ćorić (koji je učio od njega) u Petrovoj preko hzzo. I cijena će biti veliki faktor. Što se tiče vit D, savjet je da ipak provjeriš razinu iz krvi, nije baš za uzeti tek tako, iako je kod većine snižen.
    Bozma valjda je fsh bolji što niži, da mogu mirnije duše šopati žene s čistim fsh u stimulaciji, a i on govori kakva će biti kvaliteta js.
    Flower ajme koma, to su išli na tese ili microtese?

Joj Nikitta bas mi je zao. Puno je tu faktora i vjerujam da te je strah svega toga. Ali mislim da si trebas u glavi posloziti da ce sve biti u redu i da je sad najgore, ali da ce ici samo na bolje. Prosla si vec cuda u zivotu i vidim da si jaka kao lavica. Vjerovat u sebe, svoje tijelo, doktore i probat se sto vise opustit jer nas stres sve s*ebe! Bit ce sve dobro🥰

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    12. Lipanj 2020. 11:55

Nikitta

Tuma hvala na podršci ❤️

Tu smo jedne za druge❤ ako nikako drugacije, barem savjetima, izmjenom iskustva i podrskom si mozemo malo olaksati🥰

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• PlavaaMK
    12. Lipanj 2020. 12:47

Pozdrav curke, prvo hvala svima na podrsci i savjetima... nisam mogla cekat pon. vec sam opet otisla izvadit betu jer ubija me to cekanje... znaci ovako :
    9 dnt= beta 45
    11dnt= beta 67
    13dnt= beta 143 🥰🥰🥰
    Sad nekako vjerujem da bit ce ok i da brzo cemo docekat ❤

faith
    12. Lipanj 2020. 12:52

PlavaaMK

Pozdrav curke, prvo hvala svima na podrsci i savjetima… nisam mogla cekat pon. vec sam opet otisla izvadit betu jer ubija me to cekanje… znaci ovako :
    9 dnt= beta 45
    11dnt= beta 67
    13dnt= beta 143 🥰🥰🥰

PlavaaMK 👏👏👏nek samo raste!

faith
    12. Lipanj 2020. 12:52

faith

PlavaaMK

Pozdrav curke, prvo hvala svima na podrsci i savjetima… nisam mogla cekat pon. vec sam opet otisla izvadit betu jer ubija me to cekanje… znaci ovako :
    9 dnt= beta 45
    11dnt= beta 67
    13dnt= beta 143 🥰🥰🥰

PlavaaMK 👏👏👏nek samo raste!

Kakve imas simptome?

Tuma
    12. Lipanj 2020. 13:00

PlavaaMK

9 dnt= beta 45
    11dnt= beta 67
    13dnt= beta 143 🥰🥰🥰

Drago mi je da raste, neka samo nastavi rasti i vjerujem da ce sve to biti dobro!🥰

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• PlavaaMK
    12. Lipanj 2020. 13:02

faith od simptoma imala sam 8,9 i 10 dan jake bolove koda trebam dobit M, onda smedi iscjedak 2 dana, grudi jako bolne i napuhane, mjerila sam temp. svaki dan i od 5dnt imala sam 37.4 (to je mozda i od utrica)...  i glava me rastura svaku vecer... 

12. Lipanj 2020. 13:04

PlavaaMK

9 dnt= beta 45
    11dnt= beta 67
    13dnt= beta 143 🥰🥰🥰

i neka si, sad ćeš bar bit mirna za vikend, eto sad se poduplala. Izgleda skroz OK za 13 dan
    Evo ja ipak krećem sa bemfolom, FSH 12,5 LH 13  Ma takvi su uvijek pa da ne znam šta pijem, već sam počela plakat dok sam šetala od laboratorija do humane iako sam očekivala i gore nalaze , pa su me razveselili kad su rekli da krećem.
    Ali bit će još prilike za plakanje, nakon prvog UZV, ili možda punkcije 

faith
    12. Lipanj 2020. 13:15

Bozma

PlavaaMK

9 dnt= beta 45
    11dnt= beta 67
    13dnt= beta 143 🥰🥰🥰

i neka si, sad ćeš bar bit mirna za vikend, eto sad se poduplala. Izgleda skroz OK za 13 dan
    Evo ja ipak krećem sa bemfolom, FSH 12,5 LH 13Ma takvi su uvijek pa da ne znam šta pijem, već sam počela plakat dok sam šetala od laboratorija do humane iako sam očekivala i gore nalaze, pa su me razveselili kad su rekli da krećem.
    Ali bit će još prilike za plakanje, nakon prvog UZV, ili možda punkcije

Bozma,glavno da si krenula!❤😘
    Kad se posreci ne bude bitan ni fsh ni lh cini mi se!
    Bolje manje znati😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.