Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    10. Lipanj 2020. 15:50

MakiST

Nikitta

Bozmada, fakat treća slika izgledaju malo lošije od drugih. Naravno da ocjene nemaju uvijek veze, ali ipak nekakav pokazatelj razvoja postoji, iako nitko ne zna kako će koji embrij završiti. Koliko bude savršenih blastica pred izlijeganje, pa ništa🙄 Tvoja blastica tada je vjerojatno započela proces kompaktacije. Evo prenosim s neplodnost.hr “U blastocisti se mora jasno vidjeti zametni čvor iz kojeg se razvija embrij i mora imati lijepo razvijen trofoektoderm pomoću kojeg se blastocista implantira i od kojeg se kasnije razvija ovojnica oko embrija. Također se ocjenjuje koliko se blastocista povećala, odnosno njena ekspanzija”.
    MakiST ponovi mi molim te, ako si već pisala, a ja zaboravila, koje si godište? 😍

94. 🙈

Blago ti see😁🥰 da mi se vratit u te godine ja 82🤦‍♂️😂

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

10. Lipanj 2020. 15:51

flower93

Javljam novu betu - 8.838,58 (prva beta 3.689,97)sestra na telefon kaže super i vidimo se u utorak na prvom uzv

Aaaaa divnoooo🎊🎊🎊🥰❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

10. Lipanj 2020. 15:52

Marita13

Evo i moje nove bete, 781🥰🥰🥰

Saaavrsenooo bravoooo 🎊🎊🥰

• avama
    10. Lipanj 2020. 15:52

Cestitam na velikim betama!!!

10. Lipanj 2020. 15:55

Sanjich🤞🤰

Belaaa

Nikitta

Belaaadraga vidim kod tebe baš ludnica, sav taj stres ti jako utječe na tijelo, pusti malo neka prodišeš. Ako ne dobiješ slobodno na poslu, i ne uspiješ sad u naumu za postupak, uzmi pauzu. Bez grižnje savijesti. ❤️

Bok cure drage prvo Maki st cestitkeee toooopp takooo mi jee dragooo bas me ovo uveselilo na cili moj buran danaa❤😍🎉🥰
    Juuuitroos u desttt mi pozliloo na poslu napadaj bubrega kamenac hitna dosla po mrne uzasna bol i povracenjee koga nece nece cilo jutro na hitnoj dali puste i fuzije itd snimali na uvu livi bubreg samo nista desni cacasice su rasirene znaci da kamenac il je probija ili pokusava ili pijesak samo znam da je uzaaaasss bila bol da sam di tila bibreg iscuapat😢
    Vec je to meni bilo ima nekih godinu ipo i bila ga izmokrila ocito se opet pojavija!
    Sada sam na bolovanjui lakse mi je popustili bolovi ali kaze da ce me jos to drzati moram dosta piti i sestati eto u subotu cu bar moci na uzv a sad nadam se da nece steto ovo danas sta su mi dali jer sam im sve objasnila rekli su da,nece 🤷‍♂️

Pa sta je ovo s kamencima.. Js sam imala prije 3 tjedna isto 😶😶😶😷 drzi se ajme samo da sto prije prodje 🤞🤞🤞🤞 ja ssm psihicki osla u tom periodu svaku noc hitna i 4 dana nespavanja u bolovima 🤷‍♀️ drziiiii seeee

Hej hvalaa bolje je danas nocas sam odala kon luda pila i pila danas boli ali manje ma izice on kad mu ja kazeem moraa 😂😂ja u subotu uzv 😁 sta ce uroditi sa fermare i ocemo li ici na petgoveris🙏 

10. Lipanj 2020. 15:56

Viola1

PlavaaMK divno, čestitam! ❤️😘
    Anna20 sretno s iščekivanjem i neka bude velika beta 🤞🍀
    Meto radila sam test i vadila betu. Negativna je kao što sam i očekivala. Sutra idem na uzv pa ćemo se sve dogovoriti za FET. Hvala ti na informacijama 🤗.
    Au, baš mi i ne bi trebale nove kilice i ovako sam već dosta dobila od silnih hormona 🙈🙈🙈
    Bozma žao mi je 🙁. Sretno u novom postupku! 🍀
    MakiST oho, super!!! 😍❤️ Čestitam!
    Ziki80 meni sve to zvuči dobro, mogla bi biti lijepa beta. Sretno! 🍀
    Belaaa ajme, baš mi je žao. Drži se i čuvaj se. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Sretno! 🤞🍀

Viola1 hvalaa i samo hrabro naprijed🥰🙏

10. Lipanj 2020. 15:58

Pupa

Čekalica

Pupa

Pozdrav cure. Evo nova sam na ovoj temi. Nakon briseva, spermiograma i hormona, sada mene čeka još HSSG. MM ima astenozoospermiju, a ja imam povišeni prolaktin (605). Kako je drugo sve u redu, još moram napraviti HSSG da se vidi koji je postupak za nas najbolji. Voljela bih znati malo više o pregledu koji me čeka pa bih vam bila zahvalna ako biste mogle podijeliti vaša iskustva. Sretno svima!

Ako misliš na HSG- ispitivanje prohodnost jajovoda?!
    Pretraga mi osobno nije bila ništa posebno, više me bolila aspiracija j.s. bez anestezije ( 3 uboda pa nisan htjela anesteziju). Radila sam u kbc Split, prije godinu dana. Jedno noćenje u bolnici, pretraga traje kratko, u amb se uvede kateter, voze te na rtg, tu dobiješ kontrast i slikanje i povratak u sobu. Sutra ideš kuci. Pretraga se radi nakon ciklusa, naruce te..
    Ništa mi nije bilo teško, ni bolno, al grozno kad ti recu u viziti da si slučaj za ivf i da su obostrano zacepljeni, neću to nikad zaboravit. Sretno i ne boj se 💪💪🥰

Hvala ti na info. Mislim da će meni raditi UZV, a ne RTG, zato je kratica HSSG, a ne HSG.

Pupa evo bit cu iskrena ja sam radila u st ima par godina i uzas iskustvo i uzas bol i uzas sva procedura savjet ajde kod privatnika
    Nedavno mi ima par dana rodica u šparca u splitu i  odlicno bez ikakvi boli i iceg🤗

faith
    10. Lipanj 2020. 16:05

Cestitam na velikim betama🎉🎉🎉
    I nek se nastavi skolski🙏

10. Lipanj 2020. 16:24

Cure čestitam na betama
    Upravo sam dobila M. Je li to ide danas pod prvi dan ili sutra? ne javljaju mi se na humanoj da pitam, a i trebala bi drugi dan vadit krv a sutra praznik, a strah me ako kasnije vadim da će mi bit ovi hormoni visoki

MimiDrimi
    10. Lipanj 2020. 16:51

Bozma kažu da je do 17h prvi dan. 😉
    Ja sam isto danas dobila. Pratim te 🤣 Sutra se moram pojavit u Petrovoj, rekli su mi da dođem, vađenje FSH pretpostavljam (nadam se da će ovaj mjesec biti uredu) i krećemo u novi stimulirani.
    Jedva čekam, držite fige 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.