Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    10. Lipanj 2020. 23:31

Blacky89

Flower čestitam!!!! Beta je top!!! ❤️❤️
    Marita tebi takodjer čestitam…
    MakiST bas si me obradovala! 👏🏼 Vidiš da nema pravila. Nek se beta lijepo dupla i da za 8 mjeseci držiš svoje klupko srece u rukama 😘
    Bozma zao mi je na minusu, al super je sto imas plan za dalje. Znam da i sama da je puno lakše tako. Za ovu mengu svatko ima svoje pravilo. Netko kaze do 17h, a neki doktori do 24 h. Ajd ga sad znaj… nije ti kasno ni u petak vadit hormone. Od 2-5 dc se vade. Iako probaj sutra otic, meni su u Os bili rekli ako mi padne progesteron na 21dc na neradni dan da idem u hitni lab i tamo ce izvadit, vjerojatno je tako i kod vas.
    Nikitta tebi saljem veeeliku pusicu 😉😘
    PlavaMK 🍀Faith nista nije sigurno dok ne izvadiš betu ili ne napraviš test…držim 🤞 da bude veeelika.
    Cure na fejsu, sta ima kod PinkFairydust? Jesu oni išli u Prag?
    Sunshine jesi ti krenula u FET?
    Evo ja prijavljujem da je menga stigla jucer, danas sam pokupila pikalice… opet Gonal 😂 al ovaj puta 300, sutra kreće akcija 🤪
    Nikako ne stignem pratit forum, vrijedne ste jaaako i puno pisete a meni guuuuzva 🤣 skicnem ja svaki dan vidjet sta se dogadja… pratim vas ❤️

Blaky89  u kojem si ti stadiju nemogu sve popratiti🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    10. Lipanj 2020. 23:33

Meeenii uzv u Petak jutroo ipak ne subotaaa 🤗🙏🙏 bubrezi su mi se smirili iako jos ih cutim hodam pijem ko luda i non stop na wc samo da ne bude napadaja i da postupak odradimo do kraja sa sretnim svrsetkom  nadam see🤗🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

11. Lipanj 2020. 00:26

Belaaa

Meeenii uzv u Petak jutroo ipak ne subotaaa 🤗🙏🙏 bubrezi su mi se smirili iako jos ih cutim hodam pijem ko luda i non stop na wc samo da ne bude napadaja i da postupak odradimo do kraja sa sretnim svrsetkom nadam see🤗🙏

možda se i s tobom sretnem  ja ću nosit nalaze hormona

Nadalica
    11. Lipanj 2020. 04:01

Belaaa

Meeenii uzv u Petak jutroo ipak ne subotaaa 🤗🙏🙏 bubrezi su mi se smirili iako jos ih cutim hodam pijem ko luda i non stop na wc samo da ne bude napadaja i da postupak odradimo do kraja sa sretnim svrsetkom nadam see🤗🙏

To ako se ne varam pijesak u bubregu ? Uzimaj brusnicu, caj ili grickaj onu susenu, meni je pomoglo, mene je u trudnocj uhvatio taj napad, kako je to samo ruzno, isprepadala sam se, bas ti hvala, ja sam.izabrala ime za curu, mm za decka 😂 evo vidite kako je lijepo bit trudan, probudilo me na wc, pa mi prevruce, evo otvorila prozor.. jos me zgaravica muci, sreca imam neke tablete za to, malo malo pa uhvatim da ih trebam, izgleda da cu da se predoziram, ono naslov u novinama, predozirala se tabletama za zgaravicu 😂😂😂😂 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

faith
    11. Lipanj 2020. 07:04

Nadalica kako.je ovo lijepooo cuti!❤
    Daaj nam Boze da sve ovo dozivimo!🤗
    Zelim da ti bude sto laksi porod i uzivas sa svojom djecicom 💏

flower93
    11. Lipanj 2020. 08:16

Nadalica

Cure, cestitam na lijepim betama, kada je prvi uzv ? Flower to tvoje su blizanci, garantujem ❤️💪🏼 meni su rekli porod u 36, eventualno u 37 tt, prirodni porod planiran.. Imena smo nasli, Noah i Nadia ❤️ jos da prezivimo to vrijeme do poroda i porod i bit ce mi malo lakse disati..

Moj prvi uzv je sad vec u utorak. Cak me iznenadilo koliko brzo. Kakva je tvoja beta bila? Iskreno se veselim blizancima jer sam oduvijek htjela vecu obitelj, ali moram priznat da me malo lovi i strah kako cu to ja sad odjednom s dvoje djece, a ne znam ni s jednim djetetom 😵 

• Blacky89
    11. Lipanj 2020. 09:20

Nadalica imena su bas lijepa 😍
    MakiST taj praznik uvijek pada kad ne treba 😂 
    Flower bas bi bilo super da su twinsici 👏🏼 Joooj malo pa cemo znat 😊 Ja isto bas bas zelim twinsice, da su mi dvije curke 🙈🤪 imam i imena za njih vec (inače se držim one da ne pripremam ražanj dok je zec jos u šumi, al s ovim si jednostavno ne mogu pomoc 🙈) 
    Belaa evo jos nekoliko sati i piknut cu si prvu injekciju 👏🏼👏🏼👏🏼

• Viola1
    11. Lipanj 2020. 09:22

Nikitta hvala ti 😘. Da, lakše mi je što odmah krećem u FET, ipak je i to napredak jer smo napokon dogurali do smrzlića, baš se veselim 😁. Evo jučer sam počela s estrofemom, na uzv-u bilo sve ok, pa se nadam da će i dalje tako biti.
    Rita88 Sretno u postupku, neka budu dobri rezultati! 🤞
    PlavaaMK super za betu! Neka lijepo raste! 🍀🤞
    Flower93 ❤️❤️ divno! Sretno na ultrazvuku! 🍀
    Marita13 Super, još jednom čestitam! 😘 Kada imaš prvi uzv?
    Pupa dobro došla i što prije otišla na ljepše teme! 🍀
    Belaaa hvala ti! Kako si danas?
    MimiDrimi sretno na vađenju krvi i u postupku! 🍀
    Blacky89 juhuuu! Krećeš i ti! Sretno! 🍀 Vratila si se onda kod svog doktora u Osjek?
    Bozma hvala ti! Nemoj se zamarati sada, pokušaj se barem malo opustiti, a sutra kada izvadiš krv znat ćeš odmah više. Sretno ti! 🍀🤞
    Faith izdrži još par dana dok ne napraviš test ili izvadiš betu! Probaj ipak pozitivno razmišljati, možda te iznenadi. 🤞🍀
    MakiST sretno s betom u subotu! 🍀
    Nadalica lijepa imena ste izabrali 😀😍. Kako je sada s trudničkim šećerom? Da li se što popravilo stanje? 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Blacky89
    11. Lipanj 2020. 09:23

P.s. Saaaamooo jako puno vode pij, al ne samo sad dok su kamenčići tu, nego i inače. Ja otkad se nalijevam vodom nemam vise problema s kamencima. A prije sam ih imala često. I bolove mi je jedino voltaren malo smirivao, ostale tablete su bile običan tik tak. Ili injekcije...

• Blacky89
    11. Lipanj 2020. 09:26

Viola sretno s FET-om 🍀😘
    Da, vratila sam se. Iskreno ova korona mi dosla ko budali samar. Da nije bilo nje, vratila bih se u Os kod druge doktorice (jer bi bila nestrpljiva cekat jos 2-3mj da se on vrati), a ovako se on sada vratio na posao. Mogu ti rec da sam bas  smirena i sretna. Nekako njemu jedinom vjerujem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.