Ok cure, ocajna sam. Krenila sam u pon sa puregonon i imam u ponedjeljak prvi uvz. I sad mi se cini da imam upalu mjehura. Stalno moramo na wc i samo malo me pecka. Sta sad sa postupkom? Ne mogu u virovat, inace nikad nisam imala upalu mjehura
Koliko se sjećam, netko je ovdje pitao kako je Pinkfairydust. Javlja se na facebook grupu i maločas je napisala da kod supruga ništa nisu pronašli :(
Koliko se sjećam, netko je ovdje pitao kako je Pinkfairydust. Javlja se na facebook grupu i maločas je napisala da kod supruga ništa nisu pronašli :(
A sranja, pa i nju bas neće pa neće.
Avama, 7 dana prije M
MikicaC, Q10 uzmi ovaj najveci, kazu 600mg dnevno da bi trebalo, a vitamin D ne moze skodit pa slobodno uzmi i njega
A sranja, pa i nju bas neće pa neće.
Avama, 7 dana prije M
MikicaC, Q10 uzmi ovaj najveci, kazu 600mg dnevno da bi trebalo, a vitamin D ne moze skodit pa slobodno uzmi i njega
Hvalaa 😘😘
Pozdrav svima 😊 meni je danas 3dc i krećem s postupkom, idem baš u bolnicu... imam jedno pitanje za vas koje naručujete vitamine i suplemente s iherba. Treba li vam neki EORI broj da bi vam narudžba stigla? I kad stigne još moramo platit poštarinu HP-u i pdv?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav svima 😊 meni je danas 3dc i krećem s postupkom, idem baš u bolnicu… imam jedno pitanje za vas koje naručujete vitamine i suplemente s iherba. Treba li vam neki EORI broj da bi vam narudžba stigla? I kad stigne još moramo platit poštarinu HP-u i pdv?
A ne znam kad će ti stići, meni još nisu došle pošiljke s početka 4.mjeseca. ja bi odabrala najjeftiniju opciju poštarine i nikad me nisu tražili EORI broj, nekad bi na pošiljke od preko 150kn znali naplatit 45kn pošti i 40-tak PDV (tako nešto), ali ne uvijek, možda 2 puta da sam to platila, a naručim mjesečno i po 3 pošiljke. gledam da mi paketi ne prelaze 200kn, osim kad je Q10 u pitanju, on bude malo skuplji. ali čak i sa tom poštarinom se isplati, evo sad kupila omegu od solgara u ljekarni kod nas 150kn/60 tableta , a na iHerbu ista ta sa 240 tableta dođe 126kn
Tuma trebalo bi paziti da paketici budu vrijednosti ispod 160,00 kn da ga ne ocarine. Mada neki put prođe do cca 200 kn bez carine. Ja, kao i Bozma, uzmem uvijek najjeftiniju opciju postarine. Eori broj sam morala dati u postupku carinjenja. Uglavnom, isplativije je naruciti vise manjih paketica nego jedan veliki 🙂
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Nikitta obavili su tese. Kaze 30 uzoraka, ali nista nisu pronasli. Idu na opciju s donorom. Koma. Ne mogu ni zamislit kako im je
Q10 se pije oko 600mg??? Ja mislila 200
I sta jos da dam mm da pije za pokretljivost?
Sortiraj odgovore
Najstariji