Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Novanova
    12. Lipanj 2020. 00:16

Ok cure,  ocajna sam. Krenila sam u pon sa puregonon i imam u ponedjeljak prvi uvz. I sad mi se cini da imam upalu mjehura. Stalno moramo na wc i samo malo me pecka. Sta sad sa postupkom? Ne mogu u virovat,  inace nikad nisam imala upalu mjehura 

flower93
    12. Lipanj 2020. 08:02

Koliko se sjećam, netko je ovdje pitao kako je Pinkfairydust. Javlja se na facebook grupu i maločas je napisala da kod supruga ništa nisu pronašli :( 

12. Lipanj 2020. 08:54

flower93

Koliko se sjećam, netko je ovdje pitao kako je Pinkfairydust. Javlja se na facebook grupu i maločas je napisala da kod supruga ništa nisu pronašli :(

A sranja, pa i nju bas neće pa neće.
    Avama, 7 dana prije M
    MikicaC, Q10 uzmi ovaj najveci, kazu 600mg dnevno da bi trebalo, a vitamin D ne moze skodit pa slobodno uzmi i njega

• MikicaC
    12. Lipanj 2020. 09:15

Bozma

flower93

A sranja, pa i nju bas neće pa neće.
    Avama, 7 dana prije M
    MikicaC, Q10 uzmi ovaj najveci, kazu 600mg dnevno da bi trebalo, a vitamin D ne moze skodit pa slobodno uzmi i njega

Hvalaa 😘😘

Tuma
    12. Lipanj 2020. 09:16

Pozdrav svima 😊 meni je danas 3dc i krećem s postupkom, idem baš u bolnicu... imam jedno pitanje za vas koje naručujete vitamine i suplemente s iherba. Treba li vam neki EORI broj da bi vam narudžba stigla? I kad stigne još moramo platit poštarinu HP-u i pdv?

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

12. Lipanj 2020. 09:31

Tuma

Pozdrav svima 😊 meni je danas 3dc i krećem s postupkom, idem baš u bolnicu… imam jedno pitanje za vas koje naručujete vitamine i suplemente s iherba. Treba li vam neki EORI broj da bi vam narudžba stigla? I kad stigne još moramo platit poštarinu HP-u i pdv?

A ne znam kad će ti stići, meni još nisu došle pošiljke s početka 4.mjeseca. ja bi odabrala najjeftiniju opciju poštarine i nikad me nisu tražili EORI broj, nekad bi na pošiljke od preko 150kn znali naplatit 45kn pošti i 40-tak PDV (tako nešto), ali ne uvijek, možda 2 puta da sam to platila, a naručim mjesečno i po 3 pošiljke. gledam da mi paketi ne prelaze 200kn, osim kad je Q10 u pitanju, on bude malo skuplji. ali čak i sa tom poštarinom se isplati, evo sad kupila omegu od solgara u ljekarni kod nas 150kn/60 tableta , a na iHerbu ista ta sa 240 tableta dođe 126kn

• bo1989
    12. Lipanj 2020. 10:13

Tuma trebalo bi paziti da paketici budu vrijednosti ispod 160,00 kn da ga ne ocarine. Mada neki put prođe do cca 200 kn bez carine. Ja, kao i Bozma, uzmem uvijek najjeftiniju opciju postarine. Eori broj sam morala dati u postupku carinjenja. Uglavnom, isplativije je naruciti vise manjih paketica nego jedan veliki 🙂

30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
    1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
    2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
    3. Ivf-9.mj Petrova

flower93
    12. Lipanj 2020. 10:22

Nikitta obavili su tese. Kaze 30 uzoraka, ali nista nisu pronasli. Idu na opciju s donorom. Koma. Ne mogu ni zamislit kako im je

• avama
    12. Lipanj 2020. 10:24

Q10 se pije oko 600mg??? Ja mislila 200

• avama
    12. Lipanj 2020. 10:25

avama

Q10 se pije oko 600mg??? Ja mislila 200

I sta jos da dam mm da pije za pokretljivost?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.