Nikitta hvala ti 😘. Da, lakše mi je što odmah krećem u FET, ipak je i to napredak jer smo napokon dogurali do smrzlića, baš se veselim 😁. Evo jučer sam počela s estrofemom, na uzv-u bilo sve ok, pa se nadam da će i dalje tako biti.
Rita88 Sretno u postupku, neka budu dobri rezultati! 🤞
PlavaaMK super za betu! Neka lijepo raste! 🍀🤞
Flower93 ❤️❤️ divno! Sretno na ultrazvuku! 🍀
Marita13 Super, još jednom čestitam! 😘 Kada imaš prvi uzv?
Pupa dobro došla i što prije otišla na ljepše teme! 🍀
Belaaa hvala ti! Kako si danas?
MimiDrimi sretno na vađenju krvi i u postupku! 🍀
Blacky89 juhuuu! Krećeš i ti! Sretno! 🍀 Vratila si se onda kod svog doktora u Osjek?
Bozma hvala ti! Nemoj se zamarati sada, pokušaj se barem malo opustiti, a sutra kada izvadiš krv znat ćeš odmah više. Sretno ti! 🍀🤞
Faith izdrži još par dana dok ne napraviš test ili izvadiš betu! Probaj ipak pozitivno razmišljati, možda te iznenadi. 🤞🍀
MakiST sretno s betom u otu! 🍀
Nadalica lijepa imena ste izabrali 😀😍. Kako je sada s trudničkim šećerom? Da li se što popravilo stanje?
Viola bolje je hvala 🤗 cekamm ujutro uzv🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Blacky89 ja i dalje nemogu skontati u kojem si ti sada stadiju 🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaa evo prije 2 sata si bocnula prvu injekciju... 3. stimulacija pocela 🙈
Sanjich nadam se da ti nece trebat i da ce ti biti dobitan postupak bez da prelaziš u Os 😉
Pozdrav cure,
evo mog izvještaja. Danas mi je 2dc - išla izvaditi krv, FSH opet 11 i opet ništa.
Dr. predlaže Femoston tablete 10 dana,,pa da se javim početkom srpnja na slijedeći ciklus.
Vozim se kući, šutim i razmišljam... Tak sam bila sva nikakva. A moj mm kaže hoćemo se odmorit svega na go, opustit se i javit u rujnu? Iščitao mi je misli.
Iskreno, ima li tko iskustva s tim Femostonom? Čitam da je hormonska nadomjesna terapija sa 1000 nuspojava?
Ja bi se više prirodno odmorila od stresa, vratila svom trčanju i možda na taj način pokušala regulirati rezultat.
Svako iskustvo je dobro došlo.
Pozdrav svima, a sreću i dobre vijesti svim sadašnjim bockalicama. Ja odo tražit smještaj na moru :)
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi, već sam pisala da sam se početkom prošle god pokušala upisati u bolnicu u postupak pa su me zbog FSH i LH stavili na kontracepciju, nije pomoglo, neke mjesece su bili malo manji a nakon par mjeseci čak još više skočili. Onda sam to sve prekinula i išla privatno da bi opet pokušala u 8mj. i doktorica me stavila na femoston. FSH je bio oko 10, nešto sitno ispod granice a LH i dalje visok. Ali....bila sam na sistematskom i našli su mi 3 nove ciste na prsima koje godinu prije nisam imala i to gušćeg sadržaja koje sam morala punktirati pa sam i to prekinula. Ja sam nekako zabrjala da je baš zbog toga, plus malo i postupak pridonio. Sad treći pokušaj, dala mi je da pijem Estrofem 7 dana prije M, vidjet ćemo sutra kakav će nalaz bit, nekako ne vjerujem da će mi se išta smanjit. Stvarno ne znam šta im za stimulaciju znači je li 10 ili 11, baš ću sutra pitat.
Blacky89 hvala ti. Drago mi je da se sve dobro poklopilo. Vjerujem da će i uspjeh biti ubrzo! 🙏🙏
Nadalica to ti vjerujem da je gadno odoljeti...pa ipak su to trudničke želje ❤️. Mislim da vam ništa neće biti ako se ponekad malo zasladiš, ali ipak oprezno 😉 (ima i finih zdravih namirnica koje su slatke 😀)
Marita13 draga onda sutra sretno! 🍀🤞 Javi nam.
Angribird znam da je teško opustiti se kad je takva situacija (ma općenito za sve nas koji ovo prolazimo će biti teško... već smo se naviknuli na stalne brige i strepnje...) ali ako je dr. rekao da je sve u redu pokušaj biti pozitivna. Vjerujem da će sve biti ok. Drži se! 😘🍀🤞
MikicaC hvala ti 😘. Da, odmah FET, jučer sam krenila s estrofemom. 😀
Belaaa sretno na uzv-u! 🍀 Javi novosti.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure moze li mi neko reci, koliko mg q10 mi je dovoljno? Evo gledam da narucim, pa ima od 30- 200 mg 🤔
I smijem li Vitamin D na svoju ruku uzeti bez da sam ga provjerava 😁
Jel bitno ko je proizvodjac I q10 I Vitamina D?
Avama, jesi vec dobila M? Da mozda pred zadnji pokusaj probas otic negdje privatno samo scratching napravit. Ako su embriji dosli do smrzavanja vjerujem da su i stanice dobre. Ja jesam isla privatno i u zadnjoj klinici uopce ne vidis i ne cujes biologa, nemas uopce prilike pitat kakav je embrij. Ne znam kako to funkcionira preko socijalnog ali eto voljela bi da mi netko kaze ako imam sranje od stanica i embrija (sto je lako moguce i zbog godina i fsh) pa da si prestanem ovo vise radit.
I ne znam sta dobivam vadjenjem krvi pred stimulaciju, koje su to gluposti…sta mi sad znaci za stimulaciju ako FSH i LH budu ili ne budu dobri?
Ma dobila sam vec m. A kad se radi scratching?
Belaa evo prije 2 sata si bocnula prvu injekciju… 3. stimulacija pocela 🙈
Sanjich nadam se da ti nece trebat i da ce ti biti dobitan postupak bez da prelaziš u Os 😉
Superr samo hrabro naprijedd🙏🥰🤗 nadam se da ce i meni uroditi sta sa ovim femarem i da ce dati koju inekcijicuu jer samo s njim ne idee budemo vidjeli sve sutra😁🙏
Blacky89 hvala ti. Drago mi je da se sve dobro poklopilo. Vjerujem da će i uspjeh biti ubrzo! 🙏🙏
Nadalica to ti vjerujem da je gadno odoljeti…pa ipak su to trudničke želje ❤️. Mislim da vam ništa neće biti ako se ponekad malo zasladiš, ali ipak oprezno 😉 (ima i finih zdravih namirnica koje su slatke 😀)
Marita13 draga onda sutra sretno! 🍀🤞 Javi nam.
Angribird znam da je teško opustiti se kad je takva situacija (ma općenito za sve nas koji ovo prolazimo će biti teško… već smo se naviknuli na stalne brige i strepnje…) ali ako je dr. rekao da je sve u redu pokušaj biti pozitivna. Vjerujem da će sve biti ok. Drži se! 😘🍀🤞
MikicaC hvala ti 😘. Da, odmah FET, jučer sam krenila s estrofemom. 😀
Belaaa sretno na uzv-u! 🍀 Javi novosti.
Hvaala nadam se dobree🙏🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji