Pozdrav cure. Evo nova sam na ovoj temi. Nakon briseva, spermiograma i hormona, sada mene čeka još HSSG. MM ima astenozoospermiju, a ja imam povišeni prolaktin (605). Kako je drugo sve u redu, još moram napraviti HSSG da se vidi koji je postupak za nas najbolji. Voljela bih znati malo više o pregledu koji me čeka pa bih vam bila zahvalna ako biste mogle podijeliti vaša iskustva. Sretno svima!
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pozdrav cure.Evo nova sam na ovoj temi. Nakon briseva, spermiograma i hormona, sada mene čeka još HSSG. MM ima astenozoospermiju, a ja imam povišeni prolaktin (605). Kako je drugo sve u redu, još moram napraviti HSSG da se vidi koji je postupak za nas najbolji. Voljela bih znati malo više o pregledu koji me čeka pa bih vam bila zahvalna ako biste mogle podijeliti vaša iskustva. Sretno svima!
Ako misliš na HSG- ispitivanje prohodnost jajovoda?!
Pretraga mi osobno nije bila ništa posebno, više me bolila aspiracija j.s. bez anestezije ( 3 uboda pa nisan htjela anesteziju). Radila sam u kbc Split, prije godinu dana. Jedno noćenje u bolnici, pretraga traje kratko, u amb se uvede kateter, voze te na rtg, tu dobiješ kontrast i slikanje i povratak u sobu. Sutra ideš kuci. Pretraga se radi nakon ciklusa, naruce te..
Ništa mi nije bilo teško, ni bolno, al grozno kad ti recu u viziti da si slučaj za ivf i da su obostrano zacepljeni, neću to nikad zaboravit. Sretno i ne boj se 💪💪🥰
👩36👨💼39
Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
4 ivf, jedna biokemijska
4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
*Borba za bebicu broj 2. 🙏
Javljam novu betu - 8.838,58 (prva beta 3.689,97)sestra na telefon kaže super i vidimo se u utorak na prvom uzv
Predivno! Čestitam od srca!🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Evo i moje nove bete, 781🥰🥰🥰
Divno! Čestitam! Tako je lijepo toliko lijepih vijesti u par dana čuti. Neka se nastavi ovaj pozitivni trend!😊😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav cure.Evo nova sam na ovoj temi. Nakon briseva, spermiograma i hormona, sada mene čeka još HSSG. MM ima astenozoospermiju, a ja imam povišeni prolaktin (605). Kako je drugo sve u redu, još moram napraviti HSSG da se vidi koji je postupak za nas najbolji. Voljela bih znati malo više o pregledu koji me čeka pa bih vam bila zahvalna ako biste mogle podijeliti vaša iskustva. Sretno svima!
Ako misliš na HSG- ispitivanje prohodnost jajovoda?!
Pretraga mi osobno nije bila ništa posebno, više me bolila aspiracija j.s. bez anestezije ( 3 uboda pa nisan htjela anesteziju). Radila sam u kbc Split, prije godinu dana. Jedno noćenje u bolnici, pretraga traje kratko, u amb se uvede kateter, voze te na rtg, tu dobiješ kontrast i slikanje i povratak u sobu. Sutra ideš kuci. Pretraga se radi nakon ciklusa, naruce te..
Ništa mi nije bilo teško, ni bolno, al grozno kad ti recu u viziti da si slučaj za ivf i da su obostrano zacepljeni, neću to nikad zaboravit. Sretno i ne boj se 💪💪🥰
Hvala ti na info. Mislim da će meni raditi UZV, a ne RTG, zato je kratica HSSG, a ne HSG.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala ti. Nadam se da će biti sve ok. 😊😊😊
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Belaaadraga vidim kod tebe baš ludnica, sav taj stres ti jako utječe na tijelo, pusti malo neka prodišeš. Ako ne dobiješ slobodno na poslu, i ne uspiješ sad u naumu za postupak, uzmi pauzu. Bez grižnje savijesti. ❤️
Bok cure drage prvo Maki st cestitkeee toooopp takooo mi jee dragooo bas me ovo uveselilo na cili moj buran danaa❤😍🎉🥰
Juuuitroos u desttt mi pozliloo na poslu napadaj bubrega kamenac hitna dosla po mrne uzasna bol i povracenjee koga nece nece cilo jutro na hitnoj dali puste i fuzije itd snimali na uvu livi bubreg samo nista desni cacasice su rasirene znaci da kamenac il je probija ili pokusava ili pijesak samo znam da je uzaaaasss bila bol da sam di tila bibreg iscuapat😢
Vec je to meni bilo ima nekih godinu ipo i bila ga izmokrila ocito se opet pojavija!
Sada sam na bolovanjui lakse mi je popustili bolovi ali kaze da ce me jos to drzati moram dosta piti i sestati eto u subotu cu bar moci na uzv a sad nadam se da nece steto ovo danas sta su mi dali jer sam im sve objasnila rekli su da,nece 🤷♂️
Pa sta je ovo s kamencima.. Js sam imala prije 3 tjedna isto 😶😶😶😷 drzi se ajme samo da sto prije prodje 🤞🤞🤞🤞 ja ssm psihicki osla u tom periodu svaku noc hitna i 4 dana nespavanja u bolovima 🤷♀️ drziiiii seeee
Je, on je predložio i taj PRP, al to se radi za vrijeme punkcije tj nakon sto punktira jos to ubrizga. Iskreno, ne znam koliki je endo bio na dan transfera, ne pise nigdje u papirima al sigurno je bio odlican jer sam i prije tog pila ciklu pa mi je do 9dc bio 9mm. Plus sorry zaboravila sam spomenut da sam ovaj put i fragmin dobila od punkcije pa na dalje. Uglavnom, sve sto je dostupno trenutno u hrv sam napravila i hvala Bogu upalilo je. 💞🙏 Javljam sve kako bude teklo, bez ovog foruma nista 😁Maki stkod koga si ti molim te to nikako pohvatati i propustila sam tak post koje si sve superelemente uzimala?😁Belaa bila sam sad u dobitnom u Cito kod dr. Poljaka. Inace ssm trebala u bolnicu kod dr Marusic sad u 5.mj ali su mi rekli da cekam jer prednost imaju otkazani postupci zbog korone i starije pacijentice, a meni se nije dalo čekat pa evo 😁🥰 ispalo super
Aaaa divno dajes mi nadu za Poljaka u njega mislimo sko ovo ne uspije sadaaa znaci u njeha si shercing taj ppr jel tako bas mi je drago za tebe ❤🥰 koji je to postupak😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozmašta sam ja tu sve napisala pod naletom inspiracije zadnjih dvije godine, pa kaj, zato postoji forum. Za uštogljene politički korektne razgovore imamo kolege i poznanike 😂Što se tiče razvoja embrija, evo informacija sa weba neplodnost.hr
Prvi dan od oplodnje zameci mogu do kraja dana imati dvije stanice. Drugi dan od oplodnje rani zameci mogu imati 2 do 6 stanica, ovisno o dobi pacijentice, kao i o hranilištu za staničnu kulturu. Treći dan od oplodnje zameci koji pokazuju razvojni potencijal imaju 6 i više stanica. Četvrti dan od oplodnje ako zametak nema više od 10 stanica, neće se razviti u blastocistu…
Jebate po ovome treći dan ako zametak ima 8 stanica, to je super ako je to stanje ujutro, jer po ovome taj zametak do kraja dana mora biti barem 16 stanica.
Jebem ti brojke.
Evo, čisto da svi vide koliko sam luda i do kud idem u svojim analiziranjima svega i svačega kad me uhvati.
Prve dvije slike iz prve klinike,
Za prve su rekli: jedan bolji, jedan malo lošiji jer je bila nezrela stanica pa se kasnije oplodio, nije idealan za treći dan. Druga slika su peti dan i rekli su da je ova blastica nakon slikavanja napravila još nešto(zaboravila sam što)kao da je nakon slikavanja došla još u stanje pred izlijeganje, ako bih ih već morao ocjenit to je trojka.
Druge dvije slike iz druge klinike, za prvu su rekli vrlo dobar, kasnije sam dobila sliku, da sam to znala kad su mi je vraćali ne bi ni dala da mi ovo vrate, i ovo je zadnja, za koju su rekli da su dobri da nemaju fragmentacija.
Sad vidite da njihove ocjene ništa ne znače, ne moraš bit expert da vidiš da ovo na trećoj slici je sve samo ne vrlo dobar embrij za treći dan.
https://imgur.com/a/VheVPgX
Ja nista ne kontam po ovim embrijima mogu oni meni reci bilo sta super sta se razumis sad znam koga cu pitatii🥰
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav curke panika me lovi, vec par dana imam dolje bolove kao da cu dobit M, jucer smedi iscjedak, danas ponovno ali malo vise i opet bolovi kao da trebam dobit M,…
Danas 11dnt na terapiji sam estrofem i utrici pa jel moguce da mogu dobit M dok sam pod tom terapijom?????
Danas iza posla idem ponovno vadit betu i totalni kaos u glavi…
Plavaamk provaj se smiriti i mislim da bude sve ok🙏🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji