Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Viola1
    10. Lipanj 2020. 00:02

PlavaaMK divno, čestitam! ❤️😘
    Anna20 sretno s iščekivanjem i neka bude velika beta 🤞🍀
    Meto radila sam test i vadila betu. Negativna je kao što sam i očekivala. Sutra idem na uzv pa ćemo se sve dogovoriti za FET. Hvala ti na informacijama 🤗.
    Au, baš mi i ne bi trebale nove kilice i ovako sam već dosta dobila od silnih hormona 🙈🙈🙈
    Bozma žao mi je 🙁. Sretno u novom postupku! 🍀
    MakiST oho, super!!! 😍❤️ Čestitam!
    Ziki80 meni sve to zvuči dobro, mogla bi biti lijepa beta. Sretno! 🍀
    Belaaa ajme, baš mi je žao. Drži se i čuvaj se. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Sretno! 🤞🍀

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

10. Lipanj 2020. 08:40

Nikitta

Bozmašta sam ja tu sve napisala pod naletom inspiracije zadnjih dvije godine, pa kaj, zato postoji forum. Za uštogljene politički korektne razgovore imamo kolege i poznanike 😂Što se tiče razvoja embrija, evo informacija sa weba neplodnost.hr

Prvi dan od oplodnje zameci mogu do kraja dana imati dvije stanice. Drugi dan od oplodnje rani zameci mogu imati 2 do 6 stanica, ovisno o dobi pacijentice, kao i o hranilištu za staničnu kulturu. Treći dan od oplodnje zameci koji pokazuju razvojni potencijal imaju 6 i više stanica. Četvrti dan od oplodnje ako zametak nema više od 10 stanica, neće se razviti u blastocistu…

Jebate po ovome treći dan ako zametak ima 8 stanica, to je super ako je to stanje ujutro, jer po ovome taj zametak do kraja dana mora biti barem 16 stanica.

Jebem ti brojke.

Evo, čisto da svi vide koliko sam luda i do kud idem u svojim analiziranjima svega i svačega kad me uhvati.
    Prve dvije slike iz prve klinike, 
    Za prve su rekli: jedan bolji, jedan malo lošiji jer je bila nezrela stanica pa se kasnije oplodio, nije idealan za treći dan. Druga slika su peti dan i rekli su da je ova blastica nakon slikavanja napravila još nešto(zaboravila sam što)kao da je nakon slikavanja došla još u stanje pred izlijeganje, ako bih ih već morao ocjenit to je trojka.
    Druge dvije slike iz druge klinike, za prvu su rekli vrlo dobar, kasnije sam dobila sliku, da sam to znala kad su mi je vraćali ne bi ni dala da mi ovo vrate, i ovo je zadnja, za koju su rekli da su dobri da nemaju fragmentacija.
    Sad vidite da njihove ocjene ništa ne znače, ne moraš bit expert da vidiš da ovo na trećoj slici je sve samo ne vrlo dobar embrij za treći dan.
    https://imgur.com/a/VheVPgX

10. Lipanj 2020. 08:45

Viola1, žao mi je, bit će bolje u FETu.
    ziki, javi nam neku dobru betu

Rita88
    10. Lipanj 2020. 09:26

Pozdrav cure evo da se napokon i tu malo javim, vise sam na fejsu. Jucer sam bila u Beta plus na nultom uzv i konzultacijama, dobila sam kosuljicu napokon. Uglavnom idem s punom stimulacijom, puregon 900 +menopur 75 (10 ampula) zatim idem na uzv 19.6 i onda dobivam jos cetrotide 3-5 ampula i ovitrelle 1amp. Nekako mi se cini da je to bas jaka stimulacija, sta vi mislite. Imam 32 godine, amh mi je 17 kao nije to lose ,al kad sam bila na TO femari i klomifenu nisu mi bas dali neke rezultate pa zato idem na jaku stimulaciju. Pozdrav svima 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• PlavaaMK
    10. Lipanj 2020. 09:29

Pozdrav curke panika me lovi, vec par dana imam dolje bolove kao da cu dobit M, jucer smedi iscjedak, danas ponovno ali malo vise i opet bolovi kao da trebam dobit M,...
    Danas 11dnt na terapiji sam estrofem i utrici pa jel moguce da mogu dobit M dok sam pod tom terapijom?????
    Danas iza posla idem ponovno vadit  betu i totalni kaos u glavi...

Rita88
    10. Lipanj 2020. 09:43

PlavaaMK

Pozdrav curke panika me lovi, vec par dana imam dolje bolove kao da cu dobit M, jucer smedi iscjedak, danas ponovno ali malo vise i opet bolovi kao da trebam dobit M,…
    Danas 11dnt na terapiji sam estrofem i utrici pa jel moguce da mogu dobit M dok sam pod tom terapijom?????
    Danas iza posla idem ponovno vadit betu i totalni kaos u glavi…

Drzim fige za super betu 🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    10. Lipanj 2020. 09:47

Nikitta

Rita88 Puregon 900? Jebate 😂 Ja sam mislila da je 400 najveća jedinica, ja sam primala jednom Menopure 300, a jednom Gonale 300, to su kao bile jake stimulacije! Nisam nikad probala Puregon, tako da ti nemam iskustva, imaš solidan AMH, pa očekujem da ćeš imati dobar odaziv.
    PlavaaMK jooooj možda se samo blastica sve više implantira. Vjerujem da si sad u strahu, ali probaj misliti pozitivno. Nema druge neko stavit utriće i eventualno popit Duphastone za dodatni progesteron, i vadit betu. Zovi doktora za savjet! A mi navijamo za super betu!

Pa bome, nisam znala da je to tak bas dok nisam citala malo druge cure i njihove stimulacije, pocinjem se pikat od ponedjeljka svaki dan po 150 tih jedinica , napisala je afc 8 i pod upitnikom stavila, kao mali broj imam tih antralnih folikula il sta vec. Samo da dobijem dosta jajasca , vidjet cemo, prvi ivf mi je pa ne znam sta mogu ocekivati.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

ziki80
    10. Lipanj 2020. 10:06

Bozma cim izvadim betu javim
    😘😘🤞🤞🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

flower93
    10. Lipanj 2020. 10:16

PlavaaMK

Pozdrav curke panika me lovi, vec par dana imam dolje bolove kao da cu dobit M, jucer smedi iscjedak, danas ponovno ali malo vise i opet bolovi kao da trebam dobit M,…
    Danas iza posla idem ponovno vadit betu i totalni kaos u glavi…

Draga, meni isto već dva dana izlazi sa utrićem povremeno nešto blago smeđe boje, a kad se obrišem nakon toaleta, ima u tragovima malo i tamno smeđeg. Ginekolog mi kaže da je to moguće još zaostalo od implantacije (imala sam točno prije tjedan dana neko implantacijsko smeđarenje), također ne isključuje mogućnost da kak se maternica širi da je neka kapilarica popucala, ali uglavnom kaže da tak dugo dok je smeđe boje da nema brige jer se radi o staroj krvi. E sad, nadam se da će prestati. 

VM
    10. Lipanj 2020. 10:52

Bok cure,

jeste kad imale problema sa candidom tokom postupka. Nakon punkcije imam osjećaj ko da ću dobiti candidu, koristim utriće trenutno i mislim si kak ću sa candidom doći na transfer  valjda mi to neće uništiti plod 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.