Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Lipanj 2020. 20:04

MakiST

Bozma

MakiST, koliko bi obično u bolnici dobila stanica?

Hej, dobila sam 7 stanica od koji je 5 bilo zrelo al se nisu oplodile, osim jedne koja je bila kržljava 6-stanična. 🙄 To mi je bila 3.stimulacija u malo vise od pola godine i mislim da su mi stanice bile koma -istrosene i jadne 😣.

Pa ni 7 nije loše za naš AMH. Vidiš kako to sa rekacijom na stimulaciju čudno, ja nikad gore nisam odreagirala iako sam primala isto što i prošli put kad ih je bilo 9 na prvom uzv. Još mi je podebljao dozu menopura. Još se mislim odmorna sam, nisam pod stresom, očekivala sam da će sad bit bolje nego ikad, a ono jad i bijeda. 
    Sad se bojim da dole u bolnici neče bit ništa s obzirom da sam tek iz ovakvog postupka

ziki80
    09. Lipanj 2020. 20:15

Bok cure
    Trebam mali savjet
    29.5 bila mi je aspiracija
    1.6.  Bilo je embriotransfer. Vracene dvije 3-dnevne mrvice
    Danas mi je 8dnt (ako 1.6. Racunam kao 0 dan )
    Od dana aspiracije koristim utrogestan 3x1, a od embriotransfera 3x2
    Od simptoma neznam kaj imam a kaj ne, mislim da je pospanost od vremena i utrica , a glad od dosade jer sam doma
    Cice su mi naotecene i boluckaju kao i jajnici
    Danas me jace probada dolje
    Vjestica nebi trebala doc danas ili sutra, ali od jucer se preznojavam u snu i idem cesce na wc pa me malo hvata panika 
    Moje pitanje je kad ste radile test i kad najranije mogu ic radit betu ( rekli su mi 15.6. Al do tad cu izludit)

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

09. Lipanj 2020. 20:23

ziki80, možeš već i sutra, jučer je PlavaMK  pisala i prijavila pozitivnu betu na 9dan od transfera 

ziki80
    09. Lipanj 2020. 20:38

Bozma hvalaa 🤗🤗🤞🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

09. Lipanj 2020. 21:43

Nikitta, haha...ma jesam, control freak sam malo, ma malo vise 😁.  Da ti ne pricam da sam prvi put kod njih (drugi dr.) imala na treci dan dvostanicne. I za ove su rekli da su dobri jer uopce nemaju fragmentacija. Malo me ljuti to da je na prvim konzultacijama rekao to uvaziti i crvenim slovima upisao na protokol-KASNIJA ASPIRACIJA. Zato sam na kraju i ostala u postupku kod njega a ne cekala bolnicu. Opet nekako ga i razumijem...on je doktor, sa takvim iskustvom i ugledom, da ih je bilo vise sigurno bi ih pustio koji dan, ovako kad su dva folikula, ako puknu nemamo nista. A s druge strane tko mene razumije, imam iza sebe placenih 5 postupaka u godinu dana, od toga 4 sa preranom aspiracijom. Kod dr.V prvi put su bile nezrele, drugi put pomaknuo stopericu i tada smo imali 6 stanica, 4 oplodjene i 2 blastice ali isto beta 0. Ali eto promijenila kliniku bas zbog toga jer ovamo imaju i ove neke popratne stvari, scratching, hatching, embryoglue, evo sad cujem i za taj PRP i taj flushing.
    Isto ako bi opet isla privatno isla bi opet kod njega 😂. Vjerujem da bi drugi put bolje ispalo jer sad i on zna koliko sam trula 😂 a i drag je i simpatican. 
    A ovo za ispiranje sam i ja procitala to sto i ti, cak negdje pise da bude vise stanica ali da u stopi oplodjenih i trudnoca nema signifikantne razlike. Vjerujem da nije bilo ispiranja da ne bi ni bilo stanice.
    Bas sam nesto raspolozena za kukanje 😂 jbg PMS, boli me vec 2 dana kao da imam a nikako da krene.
    Kad me prodje bit ce mi krivo sto sam ovo sve napisala 😁

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    09. Lipanj 2020. 23:05

Nikitta

Belaaadraga vidim kod tebe baš ludnica, sav taj stres ti jako utječe na tijelo, pusti malo neka prodišeš. Ako ne dobiješ slobodno na poslu, i ne uspiješ sad u naumu za postupak, uzmi pauzu. Bez grižnje savijesti. ❤️

Bok cure drage prvo Maki st cestitkeee toooopp takooo mi jee dragooo bas me ovo uveselilo na cili moj buran danaa❤😍🎉🥰
    Juuuitroos u desttt mi pozliloo na poslu napadaj bubrega kamenac hitna dosla po mrne uzasna bol i povracenjee koga nece nece cilo jutro na hitnoj dali puste i fuzije itd snimali na uvu livi bubreg samo nista desni cacasice su rasirene znaci da kamenac il je probija ili pokusava ili pijesak samo znam da je uzaaaasss bila bol da sam di tila bibreg iscuapat😢
    Vec je to meni bilo ima nekih godinu ipo i bila ga izmokrila ocito se opet pojavija!
    Sada sam na bolovanjui lakse mi je popustili bolovi ali kaze da ce me jos to drzati moram dosta piti i sestati  eto u subotu cu bar moci na uzv a sad nadam se da nece steto ovo danas sta su mi dali jer sam im sve objasnila rekli su da,nece 🤷‍♂️ 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

09. Lipanj 2020. 23:47

MakiST

Je, on je predložio i taj PRP, al to se radi za vrijeme punkcije tj nakon sto punktira jos to ubrizga. Iskreno, ne znam koliki je endo bio na dan transfera, ne pise nigdje u papirima al sigurno je bio odlican jer sam i prije tog pila ciklu pa mi je do 9dc bio 9mm. Plus sorry zaboravila sam spomenut da sam ovaj put i fragmin dobila od punkcije pa na dalje. Uglavnom, sve sto je dostupno trenutno u hrv sam napravila i hvala Bogu upalilo je. 💞🙏 Javljam sve kako bude teklo, bez ovog foruma nista 😁

Maki st  kod koga si ti molim te to nikako pohvatati i propustila sam tak post koje si sve superelemente uzimala?😁

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

09. Lipanj 2020. 23:49

MakiST

Bozma

Maki, radi li humana subotom? kako je krenulo neću skoro dobit M, pa ako me uhvati vikend da mogu bar privatno vadit krv i javit im nalaz?

Radi, ja sam imala uzv subotom. Samo nedjelju ne.

Da rade ja u subotu uzv

09. Lipanj 2020. 23:52

faith

MakiST

faith

Mak st i Bozma jeste bile u Cito poliklinici il nekoj drugoj?

Aha Cito, dr Poljak.

Ok hvala Maki,rekla sam da je ovo zadnji pokusaj al mozda ako se jos jednom odlucim mozda kod njega jer vidim da ima tih nekih noviteta za koje tek cujem.

Faithove trave sta sam pisala ti za piti sta cu uzimati one su odlicne i za muske za poboljsar spermiogram pa nadji ima par dana moje postove i linkovee🤗 jer dosta ih je popravilo sa njima🥰

09. Lipanj 2020. 23:59

Flowerr bit ce beta odlicna i bez stresaa🙏🤗🥰
    Maki st gnjavim cek jesi ti u splitu ili di tkoo ti je predlozijo taj strcin kako li vec i jesi li to privatno radila jesmonu iste doktoricee😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.