Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Lipanj 2020. 15:54

Faith, nek ovaj bude uspjesan pa da ti zato bude zadnji put.
    Sta se toga tice u njega stvarno ima svakakvih cudesa.meni su na punkciji radili i neko ispiranje folikula. Za to sam tada prvi put cula pa odmah isla googlat

09. Lipanj 2020. 16:36

Nikitta

MakiSTJučer sam si screen shotala tvoj post za cure s niskom rezervom, toliko sam bila sigurna da si trudna🤗, dakle suplemente znamo koje si uzela, sad nam samo još napiši dobitni protokol 😎

I ja sam ga jucer spremila ahaha

Cestitam Makiiii! 👶 Predobro.. Evo dize se malo i ovs tema.. Nekako kad netko dobije plusić da mi novi vjetar u ledja 😊

MimiDrimi
    09. Lipanj 2020. 16:57

I ja sam napravila screenshot suplemenata od Maki. Pijem sve osim matične. Morat ću si i to uzeti. Sretno svima. Valjda je došao red i na nas s niskim rezervama. Bas da vjetar u leđa. 
    Što se spermija tiče-moj mm nema niti jedan u uzorku, plivače dobili Tese postupkom, pa su sa tim zamrzutim plivačima uspjesno oplodili moje jajne stanice. putem Icsi metode. 
    Sto cure kazu-vitamine i neki sport. Da se i to popravit, a za mpo je bitan jedan, kao i jedna, ali vrijedna j.stanica 😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Samara
    09. Lipanj 2020. 18:32

Čestitam svim plusićima i betama!! Ali Flower, pa tvoja beta je mrak!! Pa to su twinsi 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• anny
    09. Lipanj 2020. 18:58

MakiSt, čestitam kao i svim drugima koje su dočekali +! 
    Pisala sam već prije ali se u međuvremenu nista nije događaja ali sad se spremam na svoj prvi postupak kod Podobnika sa sljedećim ciklusom.
    Imam sniženi amh- 3,1 pmol i dhea,32 god.
    MakiSt, zamolila bih te ako bi mogla ponovno napisati što si trošila od suplemenata. Tražila sam po poslovima ali nigdje ne mogu pronaći 

09. Lipanj 2020. 19:25

MakiST, koliko bi obično u bolnici dobila stanica? 

flower93
    09. Lipanj 2020. 19:32

Samara

Čestitam svim plusićima i betama!! Ali Flower, pa tvoja beta je mrak!! Pa to su twinsi 💕

Svi mi to kazu hehe 😍 bumo vidli kaj ce uzv rec. Muz je jos u soku od spoznaje da su vjerojatno twinsi 😎

flower93
    09. Lipanj 2020. 19:47

Jel ima tko iskustva s duplanjem bete koja je toliko velika bila inicijalno? Znaci moja je bila 3.689 i sad citam kako za tako velike bete je potrebno 72h do 96h da bi se poduplala. Mene doktor salje sutra vaditi betu i naravno da se sad bojim bete koja nece biti duplo veca 😵

• anny
    09. Lipanj 2020. 19:51

MakiST

anny

MakiSt, čestitam kao i svim drugima koje su dočekali +!
    Pisala sam već prije ali se u međuvremenu nista nije događaja ali sad se spremam na svoj prvi postupak kod Podobnika sa sljedećim ciklusom.
    Imam sniženi amh- 3,1 pmol i dhea,32 god.
    MakiSt, zamolila bih te ako bi mogla ponovno napisati što si trošila od suplemenata. Tražila sam po poslovima ali nigdje ne mogu pronaći

Znaci moj AMH je 3,7 i inace ocajan odaziv imam. Ovaj put sam (po uputama dr Marusic) od 1.2. do 1.5. pila sljedece: svako jutro matična mlijec od Veber pcelarstva, 1 kapsula Omega3 (Solgar), 1 kapsula Q10 (naručila sam sa Moja ljekarna neki od 200njak kuna), Folacin 400 (1 kapsula isto od Solgara) i 4 šprickanja DLux sprej od 1000 (isto uzela na Moja ljekarna) i ovaj put dobila 10 stanica u blagom protokolu, imam cak 3 smrzlića. e sad jel do tog ili ne, jbg aj znaj. Meni osobno nikad bolji rezultati nisu bili.

Ja sam maticnu mlijec isto konzumirala ali nista od ovog drugog nisam. Strah me i tog postupka pogotovo jer ne znam uopće u kakav postupak idem. Doktor mi je rekao da cemo odlučiti kad dođem na prvi ultrazvuk 🤔 znam da ste vi sve lavice koje ste puno toga prošle i stvarno vam se svima divim! 

09. Lipanj 2020. 19:55

Nikitta, cula sam na zadnjem uzv da je rekao sestri: njoj cemo radit ispiranje. I onda na punkciji kad bi isisali folikul bi rekao: sad ispiranje. Mislim da je to zato jer sam stalno mu kukala ako ide rano punkcija da nece ni biti stanica, a vidi i sam iz prijasnjeg postupka, stoperica na 16mm od 5 folikula samo 2 stanice koje su na treci dan bile dvostanicni embrij. Pretpostavljam da sa ispiranjem i one nezrele odvoje od stijenke folikula.nije mi nista objasnjavao nit sam ista pitala, bila sam nadrkana jer ide punkcija tako rano 😁. Pretpostavljam da mi zato 2 dana nisu znali reci je li doslo do oplodnje.
    Bila sam u cudu sto oba folikula imaju stanicu jer vec sam, mislim sinoc pisala da ako dobijem stopericu na folikule od 16mm budu prazni, na 18-20 nezrele stanice, tek kad mi ih puste do 22 budu zrele i tako smo i dobili one blastice. Ali eto mijenjala sam doktora pa sam bila spremna na to da cu opet imat nezrele stanice, pretpostavljam da sam zato i dobila 4 stanicni na treci dan. Na prvim konzultacijama je rekao to uzeti u obzir a na zadnjem uzv je rekao da se boji da ce puknut folikuli. A ja bi radije da su pukli nego da 15 dana prolazim ovo sve ni za sta. E sad sam ti se raspisala 😁
    Probaj googlat follicular flushing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.