Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    09. Lipanj 2020. 12:02

Flower bas sam i ja to primjetila😁
    Znaci i kod mene znojenje, budim se mokre majice i hlaca, snovi vecinom neki ludi, nije normalno. . To sam uvijek mislila da je nikotinska kriza, sad ne mislim😅 
    Maki nisam ni ja znala za prp, jel ti to dr predlozio? 
    E i pisala si za proljev, jesi imala bolne grceve prije neg si to obavila? Pitam jer ja samo jednom nisam imala to i tad je postupak bio uspio. U pol noci me probude grcici i onda me doslovno savije do poda dok ne krene praznjenje, s tim da mi je pod utricima probava nikakva. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Marita13
    09. Lipanj 2020. 12:05

MakiST

Bok cure, ja jutros išla vadit krv ispuhanih sisa i spuštenog kamenog cerviksa - long story short - beta 407 🤯🤯🤯🤯

Čestitaaaam👏👏😍

None

ziki80
    09. Lipanj 2020. 12:10

MakiST  bravooo , cestitaaa 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💪💪❤️❤️❤️

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

flower93
    09. Lipanj 2020. 12:12

Ma bili su i sex snovi, cak nekoliko noci za redom sam se budila skoro pred orgazmom 🤦‍♀️🤦‍♀️ samo ovaj sa zelucem me skroz iznenadil, onak koji k**** to ja sanjam 

09. Lipanj 2020. 12:38

MakiST, je li rađen ICSI?

faith
    09. Lipanj 2020. 12:56

Mak st i Bozma jeste bile  u Cito poliklinici il nekoj drugoj?

Tuma
    09. Lipanj 2020. 13:29

MakiSt čestitam!!! 🥳🥳🥳🥳🥳 odlično, super, baš mi je drago!🥰 ocito su svi suplementi i tretmani prije urodili plodom! A možda bi ova ionako bila dobitna!😊 kako god, super!🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Svib16
    09. Lipanj 2020. 13:34

MakiST

Je, on je predložio i taj PRP, al to se radi za vrijeme punkcije tj nakon sto punktira jos to ubrizga. Iskreno, ne znam koliki je endo bio na dan transfera, ne pise nigdje u papirima al sigurno je bio odlican jer sam i prije tog pila ciklu pa mi je do 9dc bio 9mm. Plus sorry zaboravila sam spomenut da sam ovaj put i fragmin dobila od punkcije pa na dalje. Uglavnom, sve sto je dostupno trenutno u hrv sam napravila i hvala Bogu upalilo je. 💞🙏 Javljam sve kako bude teklo, bez ovog foruma nista 😁

Čestitam 🥰🥰🥰🙏

👩36👨‍💼39
    Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
    4 ivf, jedna biokemijska
    4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
    *Borba za bebicu broj 2. 🙏

• Svib16
    09. Lipanj 2020. 13:36

flower93

Samo da se nadovezem na Maki, primjetila sam jedan slican simptom kojeg bas ovdje ne spominjemo, a to su ludi snovi. Znaci sta sam ja sve sanjala unazad tjedan dana, nisam nikad u cijelom svom zivotu 😵 jednom sam sanjala kak sam bila na transferu, polunadrogirana i tak lezim ja, i nest sam zakasljala i izbacila van zeludac. I tak lezim ja, gledam svoj zeludac pored sebe u posudici i samo razmisljam kak im ne smijem zaboravit rec da mi vrate zeludac na mjesto kad transfer zavrsi 😵😵 znaci kaos haha..

😂😂😂😂😂😂😂

👩36👨‍💼39
    Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
    4 ivf, jedna biokemijska
    4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
    *Borba za bebicu broj 2. 🙏

MimiDrimi
    09. Lipanj 2020. 13:39

Čestitaaaaaam Maki. Kakve lijepe vijesti. Eto simptomi po ko zna koji put nemaju pravila. Želim ti zdravu i sjajnu trudnoću. 😉
    Taj scratch se ide prije posrupka koliko sam skuzila? Što se radi na tome? I zakaj?  A prp vidim da je regeneracija jajnika koliko citam sa tvojim trombocitima i faktorima rasta obogaćene plazme? To su ti dali na aspiraciji?
    Provode li ove postupke državne klinike ili se iskljucivo mora ići privatno?
    Nama sa niskim amh je svaka info dobro došla! Hvala ti na njima 😉😉😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.