Meto, jesam, negativan je, već sam im javila.
Vidim da imaš iskustva sa estrofemom, kad da očekujem M, jučer ujutro sam popila zadnji estrofem i utrogestan, već drugi dan me boli kao da imam M a nikako da dobijem. Kad sam bila samo na utrogestanu dobila bi odmah čim bi prestala stavljat
Bozma jako mi je zao☹al znacii opet si samo test nisi betu?
Aj sretno onda sad u ovom iducem,neka bude dobitan od ❤ti zelim😘
Bozma uf, zao mi je sto je ispalo tako❤️
ja ti nisam bas pametna po tom pitanju, tu uvijek pisu da se nema sanse dobit preko estrofema ja uvijek pocmem smedjariti ranije i cim ga prestanem piti sutradan je vec menga prava🤷♀️ Sad se mislim mozda stvarno kod mene progesteron ne stima. Npr u zadnjem fetu sam vec 7dnt imala pokoju smedju "zilicu", testici su imali sjenice i 13d sam popila popodne zadnji (testovi neg),a ujutro sam vec dobila normalno. U roku do 5dana je nekakvo pravilo za dobiti mengu.
A je ga i napisa ja😅🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Makiiii 😍😍😍😍 wuuhuuuu❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Maki wooow kako dobro! 👏👏👏
Znaci stvarno mema pravila, kates i cerviks tvrd?
Bok cure, ja jutros išla vadit krv ispuhanih sisa i spuštenog kamenog cerviksa - long story short - beta 407 🤯🤯🤯🤯
Cestitam 😍😍 eto jos jednog dokaza da sva ta pravila imaju, a opet nemaju smisla kod svake zene. Sretno dalje ❤️
Samo da se nadovezem na Maki, primjetila sam jedan slican simptom kojeg bas ovdje ne spominjemo, a to su ludi snovi. Znaci sta sam ja sve sanjala unazad tjedan dana, nisam nikad u cijelom svom zivotu 😵 jednom sam sanjala kak sam bila na transferu, polunadrogirana i tak lezim ja, i nest sam zakasljala i izbacila van zeludac. I tak lezim ja, gledam svoj zeludac pored sebe u posudici i samo razmisljam kak im ne smijem zaboravit rec da mi vrate zeludac na mjesto kad transfer zavrsi 😵😵 znaci kaos haha..
Bok cure, ja jutros išla vadit krv ispuhanih sisa i spuštenog kamenog cerviksa - long story short - beta 407 🤯🤯🤯🤯
Jeeeeej!!! Nekako sam znala.sve ti je ovaj put islo odlicno. I taj scratching.....vidis da stvarno djeluje. Dobro kod mene su embriji bili malo, zato bi sad i pozurila sa novim postupkom dok je jos scratching frisak. Jesi PRP ti trazila ili ti je on predlozio?
Ako se dobro sjecam Viti su u Osijeku radili PRP prije dobitnog feta
Sortiraj odgovore
Najstariji