Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Lipanj 2020. 10:04

Meto, jesam, negativan je, već sam im javila.
    Vidim da imaš iskustva sa estrofemom, kad da očekujem M, jučer ujutro sam popila zadnji estrofem i utrogestan, već drugi dan me boli kao da imam M a nikako da dobijem. Kad sam bila samo na utrogestanu dobila bi odmah čim bi prestala stavljat

faith
    09. Lipanj 2020. 10:51

Bozma jako mi je zao☹al znacii opet si samo test nisi betu?
    Aj sretno onda sad u ovom iducem,neka bude dobitan od ❤ti zelim😘

faith
    09. Lipanj 2020. 10:52

Maki sretno😘

Meto
    09. Lipanj 2020. 11:01

Bozma uf, zao mi je sto je ispalo tako❤️
    ja ti nisam bas pametna po tom pitanju, tu uvijek pisu da se nema sanse dobit preko estrofema ja uvijek pocmem smedjariti ranije i cim ga prestanem piti sutradan je vec menga prava🤷‍♀️ Sad se mislim mozda stvarno kod mene progesteron ne stima. Npr u zadnjem fetu sam vec 7dnt imala pokoju smedju "zilicu", testici su imali sjenice i 13d sam popila popodne zadnji (testovi neg),a ujutro sam vec dobila normalno. U roku do 5dana je nekakvo pravilo za dobiti mengu.
    A je ga i napisa ja😅🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    09. Lipanj 2020. 11:02

Makiiii 😍😍😍😍 wuuhuuuu❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

faith
    09. Lipanj 2020. 11:05

Maki wooow kako dobro! 👏👏👏
    Znaci stvarno mema pravila, kates i cerviks tvrd?

flower93
    09. Lipanj 2020. 11:06

MakiST

Bok cure, ja jutros išla vadit krv ispuhanih sisa i spuštenog kamenog cerviksa - long story short - beta 407 🤯🤯🤯🤯

Cestitam 😍😍 eto jos jednog dokaza da sva ta pravila imaju, a opet nemaju smisla kod svake zene. Sretno dalje ❤️

flower93
    09. Lipanj 2020. 11:38

Samo da se nadovezem na Maki, primjetila sam jedan slican simptom kojeg bas ovdje ne spominjemo, a to su ludi snovi. Znaci sta sam ja sve sanjala unazad tjedan dana, nisam nikad u cijelom svom zivotu 😵 jednom sam sanjala kak sam bila na transferu, polunadrogirana i tak lezim ja, i nest sam zakasljala i izbacila van zeludac. I tak lezim ja, gledam svoj zeludac pored sebe u posudici i samo razmisljam kak im ne smijem zaboravit rec da mi vrate zeludac na mjesto kad transfer zavrsi 😵😵 znaci kaos haha.. 

09. Lipanj 2020. 11:54

MakiST

Bok cure, ja jutros išla vadit krv ispuhanih sisa i spuštenog kamenog cerviksa - long story short - beta 407 🤯🤯🤯🤯

Jeeeeej!!! Nekako sam znala.sve ti je ovaj put islo odlicno. I taj scratching.....vidis da stvarno djeluje. Dobro kod mene su embriji bili malo, zato bi sad i pozurila sa novim postupkom dok je jos scratching frisak. Jesi PRP ti trazila ili ti je on predlozio?

09. Lipanj 2020. 11:55

Ako se dobro sjecam Viti su u Osijeku radili PRP prije dobitnog feta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.