Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2020. 15:50

Mrva1986

LioraLiora

Pozdrav cure..evo proslo 2 mj od vanmaterične, prvi mj.nismo pokušali jer su nam tako savjetovali, ovaj mj.jesmo..i danas mi 27 dc.. (ne) čekam mengu evo..simtpoma nikakvih osim što me dolje s vremena na vrijeme probode malo..i primjetila sam oko bradavica izrazenije vene.. eto htjela bih povjerovati da mi nakon toliko godina uspije prirodno sad. Za sve nove curke ja sam imala dosad 2 inseminacije, prva neuspješna a druga uspješna ali vanmaterična bila u 4mj. Rekla sam pokusavati ovo ljeto prirodno, a na jesen na ivf.. ima li vas koje nakon vanmaterične uspjele ostati trudne? Hvala..pozdrav 😀

Ja sam imala kolegicu kojoj je to uspjelo

Ajd super..znači imam šansu 😆

faith
    03. Lipanj 2020. 16:57

VM sto ima kod tebe?
    U kojoj si fazi?

Leli91
    03. Lipanj 2020. 17:28

Cupica7

Drage moje, kod mene jutros niti sjenice na 2 testa :( :( :(. Bolovi noge u stomaka ne prestaju…
    Svakako sam dobila preporuku za betu i uputnicu komplet krvne slike pa mislim da cu kroz dan-dva i to napraviti.
    Sto i kako dalje sad? Vi koje ste imale smrzlice kada ste ponovno u postupak isle?

Joj Cupica užasno mi je žao da nije plusić. A koji ti je dan od transfera? Možda je rano. 
    Svakako odradi krvnu sliku 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Marita13
    03. Lipanj 2020. 17:36

Pozdrav žene iz Rijeke! Možete li mi reći gdje mogu u Rijeci privatno izvaditi betu, trebala bi ju vaditi u iduću srijedu? Putujem poslovno, četvrtak je praznik, a dugo mi je čekati do petka🙈

None

MaloTele
    03. Lipanj 2020. 17:37

Pozz cure, nova sam na forumu i u svemu ovome, vidim da ima dosta raznih slučajeva pa mozda moze netko i meni dat inf koje tražim, spermiogram nam je los , dijagnoza je asthenoozoospermiq, 72%nepokretnih :( zanima me da li s time imamo pravo na inseminaciju , moji nalazi su okej svi jedino nisam radila jos propuhivanje jajovoda ali pretp da cu morat.. drzim fige svim curkama da sto prije postanu mamice 😘😘

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

03. Lipanj 2020. 19:28

Chloe18, imaš pravo na inseminaciju. to čak i nije toliko loš spermigramom, bitno da ih ima. Predložit će vam doktor šta vam je najbolje Je li radio više puta nalaz ili samo taj jedan? Jer je i mom na prvom nalazu bilo slično stanje, a na svim kasnijim normo, ali su odmah rekli IVF zbog godina. I milsim da ćeš morat na propuhivanje ako misliš ići na inseminacije.Koliko godina imaš?

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Lipanj 2020. 19:38

Evo cure drage meni djavo nije dao mira pa sam se raspitala kod doktorice za taj scratching i kaze da to nije dokazano da pomaze🤷‍♂️ da bi me davno preporucila da misli da to djeluje  stopostotno a maloprin uzela nutri nano 480 kn na dvi rate🤷‍♂️  kaze da je bitno da nadjemo kvalitetnu stanicu i onda bi mi dala heparin  to pomaze za implstaciju 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

03. Lipanj 2020. 20:05

Belaaa, kakva je za dat takve stvari? Heparin i to? Imam neki nalaz koji je više za andol nego Heparin, šta misliš bi li mi ga ona dala? ti nju u svaka doba možeš dobit? hoću li je sad kad i ako krene sve stić išta pitat ili će mi drugi bit na UZV i pinkciji, transferu?
     A ništa ne djeluje stopostotno, ali eto kad neće pa neće uzimam sve što djeluje i 1%. Ja sam sama tražila, on mi je isto rekao nije dokazano, ali ne može odmoć, može samo pomoć

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Lipanj 2020. 20:21

Bozma

Belaaa, kakva je za dat takve stvari? Heparin i to? Imam neki nalaz koji je više za andol nego Heparin, šta misliš bi li mi ga ona dala? ti nju u svaka doba možeš dobit? hoću li je sad kad i ako krene sve stić išta pitat ili će mi drugi bit na UZV i pinkciji, transferu?
    A ništa ne djeluje stopostotno, ali eto kad neće pa neće uzimam sve što djeluje i 1%. Ja sam sama tražila, on mi je isto rekao nije dokazano, ali ne može odmoć, može samo pomoć

Ona ti je meni sada u zadnji put dala broj jer joj se moram javljat kombinirat ultrazvukove radi mi posla a sta cu a i da je pitam ako me sta zanima jer sam prosli put bila lose i sama me je zvala i pitala kako sam jesu li sta zeznili sa dolaktinom il sta neznam mislim da nije tu ona kriva mozda jednostavno tako mi bilo tesko radi te ciste bas je rekla da se namucila dok je izvukla! Ja nemam pojma sta je heparin 🤷‍♂️ ali ako budemo imali ok stanicu da ce mi ga dati kaze  neznam sta bi
    ti rekla ja sam se upocetku sve ustrucavala pitat ispitat i bome dosli do zadnjeg e pa bome pitaj sve sta te zsnima sta me brige jel imaju nemaju vrimena jel  im ludinca il  ne ja ima 5 neuspijeli nek se oni zabrinu ja nisam dosla po cokoladu ni da me neko voli il nevoli , nevolim nekad ni sebe sama u godini ipo dana 5 neuspijeli luda sam od svih hormona i svega slusam kako kaze ja i nisam tila odma sad u prirodni ali ona zahtijeva pa ajmo zato pitaj i ne ustrucavaj se imas pravo na to🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Viola1
    03. Lipanj 2020. 20:25

Faith hvala 😘 Što se tiče simptoma u principu ih imam i nemam 😂😂. Većina je vjerojatno još od stimulacije, aspiracije, a i od utrića.. Probadanje, žiganje i povremeni bolovi u jajnicima, bolne i osjetljive grudi sa izraženim žilama i malo tamnijim bradavicama, umor, povremena glavobolja, bolovi u leđima, nadutost..
    LioraLiora hm...možda je nešto, ipak nisi na utrićima.. Držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞
    Cupica7 obavezno odradi betu, a ako imaš priliku i krvnu sliku nije loše napraviti 😉  Tebi je danas 8dnt ako sam dobro zapamtila...to su trodnevni bili u pitanju?
    Chloe18 dobro došla! Sretno! 🍀

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.