https://postimg.cc/F7rYk1xr/3e758887
Nadam se sa sam uspjela uploadat 😎 😍
Čestitaaam😍😍 mene je sve strah, odgađam raditi test, danas 8dnt🙈 od simptoma ništa posebno, nešto malo smeđeg iscjetka 4 i 5dnt. U srijedu bi trebala na betu, ali mislim da ću u ponedjeljak otići🍀
None
flower93 BRAVO 💪💪💪💪💪👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😘😘😘
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Flower93 😍😍 pa to je debela crta. Cestitam!
Koji dnt ti je danas?
Flower baš sam sretna zbog tebe! Krenem na posao i sjetim se: "Pa Flower radi test ujutro!" i gas na forum🤣 E pa ovo su super vijesti, baš mi je drago! 😊 Nek ti je sa srećom do samog kraja 🌷🌺
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvala cure svima ❤️ ja sam jos malo u soku i ne vjerujem nekako.. Prvo sam hyper i sva uzbudjena, onda se spustim malo pa shvatim da je jos velik put pred menom.. Nek je samo sa srecom i blagoslovom 🙏
Bozma danas mi je 9dnt.
Marita mozda je implantacijska krv to bila 😍 tak je i meni jucer bilo, danas nemam vise smedjarenja 😍
Nadam se da sam pokrenula pozitivan niz, ocekujem samo dobre vijesti u nastavku nasih betocekalica 😎
Bok, prvi put pišem, a.samo dragi Bog zna koliko san vas puta pročitala 😚.
2 godine sam u ovim vodama. , meni 34. Muž 37 god.
Muž ok, kod mene obostrano zacepljeni jajovodi ( prošle god dijagnosticirano), svi hormoni, brisevi, papa, stanice, blastociste super prema misljenju embriologa, al nema sanse da se primi za sad 😥. Nakon te pretrage sam odmah išla u ivf u kbc Split. Slaba reakcija na terapiju. 3 transfera ,vraćane po dvije blastice, samo 1 beta vađena bila je oko 36,( dobila bi m.do vađenja bete), potvrđena biokemijska.
Sad san bila na prvom fet-- prije 9 dana. Čekam betu il mengu 😥, 3 neuspjesna ivf postupka su iza mene,
Svima želim puni sriće, kad mi je grozno pročitan vas i odma mi lakše, hvala Vam 🤗🤗😘
👩36👨💼39
Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
4 ivf, jedna biokemijska
4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
*Borba za bebicu broj 2. 🙏
Nadam se da sam pokrenula pozitivan niz, ocekujem samo dobre vijesti u nastavku nasih betocekalica 😎
Cestitam!!! Napokon malo dobrih vijesti!
Hvala cure svima ❤️ ja sam jos malo u soku i ne vjerujem nekako.. Prvo sam hyper i sva uzbudjena, onda se spustim malo pa shvatim da je jos velik put pred menom.. Nek je samo sa srecom i blagoslovom 🙏
Bozma danas mi je 9dnt.
Marita mozda je implantacijska krv to bila 😍 tak je i meni jucer bilo, danas nemam vise smedjarenja 😍
I ja se nadam, ali sve me strah pomisliti i ponadati se🙈 prošli put je tako krenulo 5dnt, ali se nastavilo i bila je prazna GV, sad je prestalo🙏
None
Sortiraj odgovore
Najstariji