Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986
    03. Lipanj 2020. 10:59

Bozma

Mrva1986, tek 6-ti dan. dobro si rekla, i ja imam osjećaj da se nas par vrtimo tu. Kad se sjetim da bi prije neka kolegica rekla da je uspjela u sedmom pokušaju a ja bi mislila kako je jaka, ja to nikad ne bi mogla, toliko puta to prolazit, a sad ih lagano sve stižem

Joj da. To sam i ja 100 put pomislila. Vec cu ih sve presisati. Sjecam se 1 transfera i te srece da je to sad sigurno to. Al sve dalje se sve teze oporavljam od neuspjeha. O novcima da ne pricam

faith
    03. Lipanj 2020. 11:14

AuroraB

Nikitta hvalana opasaci u svezi terminologije umjetna/potpomognuta. Iako sam i ranije pročitala to na forumu, nisam pazila, ali sigurna sam da odsada nadalje mi se neće potkrasti takva greškaFaithželim da ti vrijeme do bete preleti i vjerujem da bude sve super.

Joalinna kad krećeš u postupak? Ne znam koliko su ti jaki simptomi, ali možda da probaš za početak sa nekim antiseptikom ili čajem. Ne znam odakle si, i da li imaš mogućnost kupiti Mokri čaj od MB travara, ali taj čaj moju mamu koja ima stalne upale mjehura uvijek spasi i već joj je drugi dan bolje.

Čitajući ovaj forum sam primjetila da većina loših i dobrih vijesti dolazi u nekim ciklusima, a kako ovaj prijašnji očito nije bio najbolji, nadam se da će sada krenuti pozitivan val za sve vas koje čekate transfer ili betu

AuroraB hvala ti ❤😘

Kiky 🥰
    03. Lipanj 2020. 11:17

ericaa

Slee,Kiki,
    I ja sam iz Rijeke. Sve,od kad smo krenuli s tim,sam napravila preko KBC. Poucena iskustvom od prije ove price,ponekad moras paziti sam na sebe. Je li su vama vadili AMH prije postupka? Meni su cim su vidjeli OPET endometrioza,automatski sve pripisali tome. Ne znam, imam osjecaj da se nisu bas bavili mojim nalazima nego je bilo,endo,to je to. Prvo je bila prica da je na 1 jajniku,onda na oba. Jeste vi sto obavljali privatno? Vadila sam markere u medicu,i jednom betu. Po forumima vidim da postoje pretrage koje meni nisu dali da radim…je li se moze nesto obaviti privatno i da KBC prihvati nalaz/misljenje?

Ja jos nisam krenula u postupak. Planirali smo u 9mj posto mi suprug nije doma. Moram ovih dana nazvati svoga ginekologa i naruciti se na pregled i da mi da uputnicu za dalje. Ja od pretraga sam samo osnovne radila nista vise. Sve nekako odugovlacim taj poziv ali morat cu nema mi druge. Bas se nekako tesko odluciti na to i stvarno vam se divim svakoj od vas koliko ste jake zene! Znam da je najteze krenut...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

faith
    03. Lipanj 2020. 11:19

flower93

Bozma palo mi je i to na pamet, al s obzirom da je to kao rijetka pojava, sumnjam da sam bas ja ta sretnica hehe.. A sad je vec proslo jutro, pa nikaj od pisanja.. Sutra cu, imam dva u pripravnosti.. Pricala sam Nikitti price o tome kako cu izdrzat do bete, a vidi me sad, brojim sate i minute do iduceg jutra da odradim test 🤦‍♀️🤦‍♀️

flower93 uff taj drugi tjedan svima najtezi
    Samo osluskujemo 
    Budi💪😘

flower93
    03. Lipanj 2020. 11:25

MakiSt hvala ti puno na rijecima podrske 😍 pokusat cu vjerovat da je to tako. Idem sad na rucak sa mamom i sekom, pa cu se malo opustit uz zenske price 😎
    A koji je tebi dnt? 

flower93
    03. Lipanj 2020. 11:47

MakiST

flower93

MakiSt hvala ti puno na rijecima podrske 😍 pokusat cu vjerovat da je to tako. Idem sad na rucak sa mamom i sekom, pa cu se malo opustit uz zenske price 😎
    A koji je tebi dnt?

6.dnt trodnevnih (Bozma i ja smo u istoj klinici na isti dan imale sve) 😁❣️

Nek vam je sa srecom ❤️❤️

03. Lipanj 2020. 11:59

Mrva, što se novaca tiče ja se ne mogu načudit od kud mi više stvaramo za te postupke još ništa nismo iskoristili preko zdravstvenog, sve smo privatno,  nismo se niti zadužili, nitko nam nije pomogao, a radimo za neke prosječne plaćice i ničeg nam ne fali, a prije nismo mogli nikad ni 100kn stavit sa strane

• Mrva1986
    03. Lipanj 2020. 12:07

Bozma

Mrva, što se novaca tiče ja se ne mogu načudit od kud mi više stvaramo za te postupkejoš ništa nismo iskoristili preko zdravstvenog, sve smo privatno, nismo se niti zadužili, nitko nam nije pomogao, a radimo za neke prosječne plaćice i ničeg nam ne fali, a prije nismo mogli nikad ni 100kn stavit sa strane

Tocno to, malo stisnemo, ne kupujem tolko krpica al kak velis, niceg ne fali. A potrosili smo preko 10000 eura ako racunam sve pizdarije i vitamine i sva cuda. Neznam od kud 🤷‍♀️

• Viola1
    03. Lipanj 2020. 13:30

AuroraB dobro došla i što prije otišla na ljepše teme!
    Ivy5 čestitam! Neka je i korona nekome donijela sreću! ❤️😘 Želim ti urednu i školsku trudnoću! 🍀🤞
    Faith sretno s iščekivanjem i neka bude velika beta za 2 tjedna! 🤞🍀
    MakiST i Bozma držim fige da vam je ovaj postupak dobitan! 🤞🤞 Djelujete mi baš pozitivne sada 😍!
    Ja vas pratim...hehe,meni je danas 5dnt i mogu reći da sam i ja ovaj put baš pozitivna 😁...
    Anksimoron čini mi se da je duplanje bete uredno!! Neka i dalje bude tako! 🤞🍀 Čestitam ti trudnice ❤️😘
    Ericaa dobro došla!
    Joallina koliko se sjećam bilo je cura koje su neposredno prije stimulacije koristile antibiotike i normalno išle u postupak, ali se nije radilo o upali mjehura već bakterijama na brisevima.. Najbolje ti je provjeriti sa svojim mpo doktorom.
    Flower93 meni to zvuči kao zaostala krv od implantacije! Držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞 Sretno sutra s testićem! Javi nam

Cure moje divim vam se što se niste morale zaduživati 😀.. Ja sam nakon 1. neuspješnog postupka podignula kredit, pa sam kombinirala preko hzzo-a i s plačanjem.. Do sada sam potrošila 1 stim i 1 prirodni preko hzzo-a. Vječito neke brige i kombiniranja...😌 Ali nije mi žao, samo neka uspije pa će i sve ostalo biti lakše. ☺️

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Cupica7
    03. Lipanj 2020. 14:19

Drage moje, kod mene jutros niti sjenice na 2 testa :( :( :(. Bolovi noge u stomaka ne prestaju...
    Svakako sam dobila preporuku za betu i uputnicu komplet krvne slike pa mislim da cu kroz dan-dva i to napraviti.
    Sto i kako dalje sad? Vi koje ste imale smrzlice kada ste ponovno u postupak isle? 

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.