Flower93, ali rijetko je i da prokrvaris pod svim tim ranije nego sta treba
A jos si i u FET-u u kojem su vece sanse nego u sbjezem ciklusu. Nadam se da je to 🙏
🙏🤞🍀
Flower imas li kakvih simptomcica. Drzim 🤞da je implantacija
Ma ni sama ne znam haha. Od ponedjeljka se osjecam malo drugacije, vise sam umorna, bole me ledja od jucer. Cice bas nesto i ne reagiraju za sad.. Tako da i ne bih rekla da imam neke specijalne simptome 😑
A ti si isto dobila menstruaciju iako si koristila estrofem i utrogestan?
MakiSt da li si svjesna kakvu nadu mi upravo daje tvoja recenica?! Kako to znas? Jel to zaista tako da pod njima ne bi smjela dobit menstr?
Oprosti na propitivanju, takva sam inace da sama sebi ne vjerujem hehe 🤦♀️
Ma ni sama ne znam haha. Od ponedjeljka se osjecam malo drugacije, vise sam umorna, bole me ledja od jucer. Cice bas nesto i ne reagiraju za sad.. Tako da i ne bih rekla da imam neke specijalne simptome 😑
Da. Brljavilo mi je i prvo po danu tu i tamo, pa se pojacavalo da bi na kraju preslo u mengu. Tak da na dan bete ja uvijek dobijem. A kad prekinem utrice i estrofem za par sati krene izlijevanje
Da. Brljavilo mi je i prvo po danu tu i tamo, pa se pojacavalo da bi na kraju preslo u mengu. Tak da na dan bete ja uvijek dobijem. A kad prekinem utrice i estrofem za par sati krene izlijevanje
Meni se ispusu sise, budu doslovno ko suhe smokve🤦♀️, cerviks se spusti i dole postane sve nesto usko i tvrdo i onda pocne brljavljenje, al velim to je bajranije bilo 10dt. Tak da vjerujem da je kod tebe implantacija. A da probas ne pit i izdrzat par sati pa popisat testic? 🍀🍀🍀
MakiST, kod menje nikakvih simptoma, baš ništa, prije bi znalo probadat, ma sad ništa. Ti? do sad je već neke implatacije trebalo bit, čak i sa ovim mojim usporenim.
MakiST, kod menje nikakvih simptoma, baš ništa, prije bi znalo probadat, ma sad ništa. Ti? do sad je već neke implatacije trebalo bit, čak i sa ovim mojim usporenim.
Koji ti je dan? Imam osjećaj da se nas par stalno u isto vrijeme vrti i uvjek sipak. Vrijeme je da se to promijeni, sta ne?
Nikitta iza mene je jedan neuspješan transfer kod kojeg sam bila skroz cool cijelo vrijeme. Točno sam osjetila da ništa od toga, krenula je menstruacija negdje 10dnt. Nije me to previše ni pogodilo jer su šanse za uspjeh iz prve jako male.
Sad je nešto drugačija priča, mislim si - pa ipak su vratili kao dvije jako dobre blastice, doktor koji inače previše ne priča, ovaj put mi je rekao da izgleda sve savršeno - i malo po malo, uđu ti u glavu te informacije i na kraju te izlude. Pokušavam biti i dalje realna, ali od ponedjeljka kad sam se cijeli dan osjećala baš jako čudno (kao da me kamion pregazio i onda još jednom stavio u rikverc pa opet prešao preko mene), počela sam osjećati tu neku nadu i samu sebe uvjerila da sam trudna. Danas me ovo smeđe baš iznerviralo. Tako da - sutra dobivate test :D
Mrva1986, tek 6-ti dan. dobro si rekla, i ja imam osjećaj da se nas par vrtimo tu. Kad se sjetim da bi prije neka kolegica rekla da je uspjela u sedmom pokušaju a ja bi mislila kako je jaka, ja to nikad ne bi mogla, toliko puta to prolazit, a sad ih lagano sve stižem
Sortiraj odgovore
Najstariji