Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Lipanj 2020. 20:25

Bozma a da i to pripremi se od 5 transvera 3mi je radila samo ona osala drugi a  ultrazvukove isto digo je nebi bilo pa ko te stigne tako da i to me nerviralo jer ako me neko vodi sta mi neko drugi mora misat se pa se jednom desilo da ovaj jedan  kolega mi grinta da sta je ovo koji je ovo dan ciklusa itd i neugodnost dozivila ma nije ninnjima lako sve ja to razumim ali mislim da bi trebala biti bolja organizacija🤷‍♂️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

03. Lipanj 2020. 20:27

Belaaa

Bozma a da i to pripremi se od 5 transvera 3mi je radila samo ona osala drugi a ultrazvukove isto digo je nebi bilo pa ko te stigne tako da i to me nerviralo jer ako me neko vodi sta mi neko drugi mora misat se pa se jednom desilo da ovaj jedan kolega mi grinta da sta je ovo koji je ovo dan ciklusa itd i neugodnost dozivila ma nije ninnjima lako sve ja to razumim ali mislim da bi trebala biti bolja organizacija🤷‍♂️

Pardon od 4 2 ona  a 2 drugivkolege joj a sad nismo dosli do transvera ☹

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• avama
    03. Lipanj 2020. 21:08

Ja cu sutra betu izvadit iako nema vise nikakve sjene. 
    Sad razmisljam kako ce mi slijedeci fet biti 5 po redu. I uopce nemam neku nadu. Mi smo probali vec svasta i fragmin (slabu i jacu dozu) i decortin i to sam pocela i od feta i tjedan dana prije i opet nista. Rekla mi je dr da vise nema sta dati.
    Bas me zanima sta ce mi dr reci!

03. Lipanj 2020. 21:39

Ima li netko slike testova kojima ste pratike kako brevactide izlazi? Nasla sam one od angrybird, njeni su brzo izblijedili, ima li jos itko?

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 21:52

LioraLiora

Pozdrav cure..evo proslo 2 mj od vanmaterične, prvi mj.nismo pokušali jer su nam tako savjetovali, ovaj mj.jesmo..i danas mi 27 dc.. (ne) čekam mengu evo..simtpoma nikakvih osim što me dolje s vremena na vrijeme probode malo..i primjetila sam oko bradavica izrazenije vene.. eto htjela bih povjerovati da mi nakon toliko godina uspije prirodno sad. Za sve nove curke ja sam imala dosad 2 inseminacije, prva neuspješna a druga uspješna ali vanmaterična bila u 4mj. Rekla sam pokusavati ovo ljeto prirodno, a na jesen na ivf.. ima li vas koje nakon vanmaterične uspjele ostati trudne? Hvala..pozdrav 😀

Draga ja znam dosta zena kojima je uspjelo! vanmatericna je toliko cesta da nismo svjesne dok nam se ne desi. Ali ja nisam bila te srece vec sam na  godinu i 8 mj od prve VM imala tu fucking drugu VM. Uglavnom srecno! Ps - meni je mrdj prve simptome u normalnoj sadasnjoj trudnoci bilo perutanje bradavica i izrazene vene na jednoj tako da to obecava.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

03. Lipanj 2020. 22:11

Bozma

Ima li netko slike testova kojima ste pratike kako brevactide izlazi? Nasla sam one od angrybird, njeni su brzo izblijedili, ima li jos itko?

Po testovima ispada da mi je booster 1500 primljen u petak izisao vec u ponedjeljak.

03. Lipanj 2020. 22:15

Bozma

Ja kad san to primila 10 dan kad sam radila test bilo mi sjenica ponadala se 14 nista beta 0 na kraju to od toga bilo eto ako ti je pomogla ova informacija

03. Lipanj 2020. 22:22

angribird

Bozma

Po testovima ispada da mi je booster 1500 primljen u petak izisao vec u ponedjeljak.

pa baš gledam, ja sam prošli put čitavih 7 dana pišala crte, a sad ga uzela u poned. radila test jučer i danas i jednako su jake crte, možda danas čak i malo jača a tebi se drugi dan jedva vidila. čini mi se da će i ovaj put dosta dugo izlazit.

03. Lipanj 2020. 22:30

Bozma

angribird

Bozma

pa baš gledam, ja sam prošli put čitavih 7 dana pišala crte, a sad ga uzela u poned. radila test jučer i danas i jednako su jake crte, možda danas čak i malo jača a tebi se drugi dan jedva vidila. čini mi se da će i ovaj put dosta dugo izlazit.

Čitala sam da valjda u tome igra ulogu i metabolizam i građa tijela. Visoka sam 177 i imam oko 60kg, nikad nisam imala problem sa kilažom.

Kiky 🥰
    03. Lipanj 2020. 23:49

Marita13

Pozdrav žene iz Rijeke! Možete li mi reći gdje mogu u Rijeci privatno izvaditi betu, trebala bi ju vaditi u iduću srijedu? Putujem poslovno, četvrtak je praznik, a dugo mi je čekati do petka🙈

Mozes u Medicu. Za druge neznam...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.