Nikitta hvala na opasaci u svezi terminologije umjetna/potpomognuta. Iako sam i ranije pročitala to na forumu, nisam pazila, ali sigurna sam da odsada nadalje mi se neće potkrasti takva greška
Faith želim da ti vrijeme do bete preleti i vjerujem da bude sve super.
Joalinna kad krećeš u postupak? Ne znam koliko su ti jaki simptomi, ali možda da probaš za početak sa nekim antiseptikom ili čajem. Ne znam odakle si, i da li imaš mogućnost kupiti Mokri čaj od MB travara, ali taj čaj moju mamu koja ima stalne upale mjehura uvijek spasi i već joj je drugi dan bolje.
Čitajući ovaj forum sam primjetila da većina loših i dobrih vijesti dolazi u nekim ciklusima, a kako ovaj prijašnji očito nije bio najbolji, nadam se da će sada krenuti pozitivan val za sve vas koje čekate transfer ili betu
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nazalost i meni je propuhivanje bilo jedno od gorih iskustava i rekla sam da to vise niiiiikad necu raditi 😬 dobila sam intravenozno neki koktel koji me onako fino osamutio, ali je bol ipak bila kaoticna iako su jajovodi bili prohodni.. Sličnu bol, samo malo manjeg intenziteta osjetila sam na drugoj inseminaciji prilikom ubrizgavanja sjemena, i nazalost nitko mi nije vjerovao da me tako boli, ispalo je da izmisljam, a pola sata sam pazila kako cu disati jer me i minimalan pokret nakon toga podsjetio bas na hsg..
Ali kako mi zene volimo reci ds vecinu bolova koje pretrpimo izdrži se, i zelim ti srecu da prođe sto bezbolnije 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Vezano za propuhivanje, moj horor se odnosi na RTG HSG. Znači radi se na rendgen sa ubrizgavanja kontrasta. Prvo su me pripremili na ginekologiji (koja se nalazi u drugoj zgradi bolnice), ispere se rodnica i dobila sam injekcije lokalnog anestetika (lidokain). Nakon toga sam se trebala obući i otići do rendgena, ali sam se srušila u nesvijest. Godinama sam mislila da je to reakcija na anesteziju, tek mi je kasnije dr objasnila da je to refleks, kao neka sinkopa uzrokovana manipulacijom vrata maternice, puno žena izgubi svijest. Tako da sam morala odležati na odjelu dok ne dođem k sebi, a u međuvremenu je očito anestetik popustio. Na RTG namonriraju kateterić i pod jakim pritiskom ubrizgaju kontrast istovremeno snimajući, mora se biti mirno. Ne traje to dugo, ali bol je prodorna, užasna, neopisiva... Kod žena koje nisu rodile maternica nije zapravo šupljina, to je virtualna šupljina, stijenke su priljubljene, zato toliko boli jer pod jakim tlakom se one doslovno odlijepe, razdvoje... Jako sam krvarila i povraćala danima, to je od kontrasta. Eto, to je bilo 2013.g, tolika trauma da par godina nisam htjela ni čuti za daljnje postupke. 2017.na laparoskopiji pod općom anestezijom mi je ponovno propušten kontrast i nalaz je opet bio ok. Vidim da postoje još neke varijante pretrage koje su manje bolne, nadam se da se ovako brutalno to više ne radi...
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Jel moguce da cu dobit menstruaciju pod estrofemom i utrogestanom?? Danas 8dnt i ujutro na gacicama blago smeckasti iscjedak. Meni inace tako par dana prije menstruacije krene lagano smedjarit. Ne kuzim, ja sam ocekivala da pod tim tabletama ne bude menstr mogla probit 🤦♀️
Jel moguce da cu dobit menstruaciju pod estrofemom i utrogestanom?? Danas 8dnt i ujutro na gacicama blago smeckasti iscjedak. Meni inace tako par dana prije menstruacije krene lagano smedjarit. Ne kuzim, ja sam ocekivala da pod tim tabletama ne bude menstr mogla probit 🤦♀️
Draga meni uvjek probije, al tamo iza 10dt. Ti si bila u fet?
Da, ovaj put sam bila u FETu.
A da nije implatacijsko 😁.
Mozes ti vec i test pisnit.
Belaaa, tu kod nas ti je taj Nano 500kn 50kom tableta koje imaju 30mg Q10. Nema sanse da dam toliko kad znam koliko kosta vani. A i trebalo bi piti i do 600mg dnevno da bi imalo ucinka na jajne stanice. Naruci ili na Amazonu ili na iHerbu. Amazon je malo skuplji ali brze dodje.
Tko je ono nedavno pratio Brevactide testovima kako izlazi?
Bozma palo mi je i to na pamet, al s obzirom da je to kao rijetka pojava, sumnjam da sam bas ja ta sretnica hehe.. A sad je vec proslo jutro, pa nikaj od pisanja.. Sutra cu, imam dva u pripravnosti.. Pricala sam Nikitti price o tome kako cu izdrzat do bete, a vidi me sad, brojim sate i minute do iduceg jutra da odradim test 🤦♀️🤦♀️
Belaaa tek sad vidim sta si napisala stranicu prije. Ja od corone nista ne pijem. I nikad nisam ovako lose reagirala na stimulaciju kao ovaj put pa se sve mislim da i to malo utjece. Daj budi mi tu ovih dana, ako krenem imat cu 100 pitanja 😁 .
Kad je najbolje zvat, rekli su da nazovem dan prije nego cu doci po ljekove...a to je danas ili sutra. Ali nikad se ne javljaju, kad im je najmanja guzva?
Flower93, ali rijetko je i da prokrvaris pod svim tim ranije nego sta treba
A jos si i u FET-u u kojem su vece sanse nego u sbjezem ciklusu. Nadam se da je to 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji