Flower cestitam! 😍😍 bas se lijepo vide crtice! Ja sam uvijek tako sretna kad vidim da je nekoj uspjelo. Drzim nam fige svima!🤞🙏
Med.sestra dobrodosla i sto prije otisla 😊 drzim velike fige da je ovaj fet dobitni! Neka ovo bude 4.sreca!🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Chloe18, imaš pravo na inseminaciju. to čak i nije toliko loš spermigramom, bitno da ih ima. Predložit će vam doktor šta vam je najbolje Je li radio više puta nalaz ili samo taj jedan? Jer je i mom na prvom nalazu bilo slično stanje, a na svim kasnijim normo, ali su odmah rekli IVF zbog godina. I milsim da ćeš morat na propuhivanje ako misliš ići na inseminacije.Koliko godina imaš?
Radio je jos jedan prije 6 mjeseci,nakon sto smo pokusvali malo vise od godine dana i mosta, taj mu je nalaz bio sličan osim sto ih je nepokretnih bilo 40, i ima leukocite 4, Nez uopće sta to znaci a moj ginek je rekao da mu je to cudno(ti leukociti),jer je radio mikrobiololosku analizu urina i ejakulata i ti su nalazi uredni, ja sam u međuvremenu isla na odstranjivanje cista na jajovodu i to je proslo okej, jedino mi nisu propuhivali jajoode jer sam na proslom papi imala gardnarelu pa je Reko dokt koji me operirao d a nije htio sad raditi da se ne rasprsi bestija, i da se to moze obaviti ultrazvucno, a moj ginek kaze da tesko da Ce mi netko htjeti propuhivati jajovodu ultrazvucno tek tako i da to vise privatnici rade, pokusala bi radije preko HZZO ako mogu, znas li gdje bi to mogla ici? Vise sam luda od sveg tog cekanja i odugovlacenja.. i gdje uopceici dalje,citala sam da dosta zena ide na vv i Petrovu, nez uopce gdje bi bilo bolje.. btw meni je 30 :) koja je prica kod vas, u kojoj ste fazi? Nisam uspjela pohvatati sve,trebala bi uzet godisnji da sve procitam kak spada 😂🤣 i hvala ti na odgovoru,nekako mi je lakše kad znam da nisam jedina koja se muci 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Flowernaljepse vijesti ovako ujutro 🥰🥰🥰 Čestitam draga, nadam se da se možeš sad malo opustit i strpljivo čekat prvi uzv 💞 🐣
Predugo pratim ovaj forum da budem sad skroz opustena.. Upravo sam dosla iz ducana, i prvo kud sam otisla je wc, virnut u gacice dal je sve cisto 🤦♀️ luda glava
Flower cestitammmmm 💗💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Čestitke Flower, nadam se da si pokrenula pozitivan niz. Svim curama koje su u fazi čekanja, nadam se da će nastaviti dobar niz.
Ja krajem mjeseca idem prvi puta na FET i to u prirodnom ciklusu. Cure koje su iskusnije u ovim vodama, znate li zašto neke šalju u prirodnom ciklusu, a neke uz hormonalnu terapiju? Ja imam redovne menstroacije/ovulacije, ali imam dosta godina (37). Ima li nešto što ja mogu napraviti da povećam šansu za uspješni postupak?
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
https://postimg.cc/F7rYk1xr/3e758887
Nadam se sa sam uspjela uploadat 😎 😍
Jako ti je lijep testić, čestitam od srca 🤗
Napokon dobre vijesti!
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Mene su poslali uz hormonalnu terapiju jer imam dosta duge cikluse i ne ovuliram svaki mjesec. Nikitta je mozda nekih 40ak stranica prije stavila neke savjete kako povecati uspjeh nakon transfera 😊 ja sam prije transfera pila sok od cikle i jela dosta ananasa. Ananas sam nastavila jedan kolut dnevno i nakon transfera, a cak se nisam ni odrekla pivice. Vrcic mi je na samom transferu rekao da slobodno popijem svaka dva dana dcl vina ili malo pive. Nisam bas lokala, ali par gutljaja sam znala ukrast muzu 😎
Flower93 ajme 😍 testić je predivan! Čestitam! 😘
Marita13 meni to dobro zvuči, vjerojatno je implantacijsko u pitanju.. Držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞
Med.sestra dobro došla! Želim ti da je ovaj 4 transfer uspješan! 🤞🤞🍀 Ti bi mogla i testić već napraviti..
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Flower93 ajme 😍 testić je predivan! Čestitam! 😘
Marita13 meni to dobro zvuči, vjerojatno je implantacijsko u pitanju.. Držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞
Med.sestra dobro došla! Želim ti da je ovaj 4 transfer uspješan! 🤞🤞🍀 Ti bi mogla i testić već napraviti..
Hvalaa ti🙈mislim da ću se za vikend odvažiti za test💪
None
Čestitke Flower, nadam se da si pokrenula pozitivan niz. Svim curama koje su u fazi čekanja, nadam se da će nastaviti dobar niz.
Ja krajem mjeseca idem prvi puta na FET i to u prirodnom ciklusu. Cure koje su iskusnije u ovim vodama, znate li zašto neke šalju u prirodnom ciklusu, a neke uz hormonalnu terapiju? Ja imam redovne menstroacije/ovulacije, ali imam dosta godina (37). Ima li nešto što ja mogu napraviti da povećam šansu za uspješni
E mene zanima sta znaci prirodno? Ja sam do sad imala samo estrofen i utrogestan.
Moja je beta negativna.
Danas sam dogovorila novi fet odmah ovaj ciklus. Kaze dr idemo sad skroz prirodno. Pa ne znam sta to znaci i bez esteofema?
Sortiraj odgovore
Najstariji