Drage moje evo pratim ali ne stignem ni sve procitat, bravo za nove plusice…
Evo ja sutra idem na punkciju kako sada izgleda dr. se nada da bi mogli u svjezi transfer za sad izgleda da ce biti do 10 folikula i da nece biti hiper.
Moram priznati taj dio mi je najgori, ta neizvjesnost, strah i ludilo, koliko ce se njih razviti hoce biti nesto i dali ce uopce biti nesto za smrznuti…..
Nisam znala za inofolic danas ga idem odmah potrazit da ga kupim ako pomaze kod PCOS, za sad koristim folnu kiselinu, l-arginine, maca prah..
A da li si vec imala hiper? Mene je jako strah jer sam imala prvi put. Da l isu ti sada smanjili dozu lijekova?
Imala sam teški hiper kod prvog postupka, izgledala sam kao da sam trudna 10 mj, puna tekucine, nedostatak zraka, nisam mogla ni mokriti, dobivala fursemid u venu, duklax, ali sve to nekako i prezivis jer ipak nam je uspjelo uz sve te komplikacije.
Sad sam isto na gonalu, i centratidu, manja doza cekali duze pikala se do jucer 17 dc i 19 dc punkcija, a kod prvog postupka do 13 dc zadnja i 15dc punkcija..
Budemo vidjeli nadam se da ovaj put ipak ne bude hiper…
Avama kako je bilo kod tebe ? Kad kreces sa postupkom?
Ma kod mene je bilo 14 folikula, 12 za oplodnju, al imala sam blazi hiper nego ti. Ali bolilo me jako i jedva sam izbjegla bolnicu. Moj AMH je 8,8 i kad je dr vidjela.koliko ima folikula nije vjerovala (bemfola 250,pa 150,pa menopur) isad me zato atrah uopce ici. Kako si ti skupila hrabrost?
Moj AMH je kao tvoj otprilike, u jednom labu tako u drugom nesto visi, a dobili samo 2 js, samo 2 folikula sada… tako da bi rekla da taj AMH ne govori puno… ne znam… mene su zbog niskog AMH samo u polustimulaciju stavljali….
Pa da dr se iznenadila kad je vidjela koliko ih ima, mada je na kraju ostao 1 za transfer i 1 za smznuti i s ni jednim nije uspijelo. Tak oda je po meni bolje dobiti manji broj, ali kvalitetnije
Drugi pon cu raditi betu… od pocetka sam jako skeptična… ko i drugim curama su mi krenuli menstrualni bolovi… pa milion pitanja… no ne mozemo nista do bete…
vuky i meni je 6dt. Ali betu radim 26.2. Tako su mi napisali. Ako u međuvremenu ne dobijem.mengu. Ali s obzirom da meni stalno kasno i to dosta, ne vjerujem. :*
zaza Meni su rekli 14dt, a najranije 13dt... pa cu u pon, mozda uto... stvari bi po mom ciklusu trebala dobiti 26-27.2. pa necu prije bete, a i uz svu terapiju tesko ce i doci... Imas ti kakve simptome?
Nas 3 koje smo tu po transferu od jucer menstrulalne bolove povremeno...
Evo ja sutra idem na punkciju kako sada izgleda dr. se nada da bi mogli u svjezi transfer za sad izgleda da ce biti do 10 folikula i da nece biti hiper.
Moram priznati taj dio mi je najgori, ta neizvjesnost, strah i ludilo, koliko ce se njih razviti hoce biti nesto i dali ce uopce biti nesto za smrznuti…..
Nisam znala za inofolic danas ga idem odmah potrazit da ga kupim ako pomaze kod PCOS, za sad koristim folnu kiselinu, l-arginine, maca prah..
A da li si vec imala hiper? Mene je jako strah jer sam imala prvi put. Da l isu ti sada smanjili dozu lijekova?
Imala sam teški hiper kod prvog postupka, izgledala sam kao da sam trudna 10 mj, puna tekucine, nedostatak zraka, nisam mogla ni mokriti, dobivala fursemid u venu, duklax, ali sve to nekako i prezivis jer ipak nam je uspjelo uz sve te komplikacije.
Sad sam isto na gonalu, i centratidu, manja doza cekali duze pikala se do jucer 17 dc i 19 dc punkcija, a kod prvog postupka do 13 dc zadnja i 15dc punkcija..
Ma kod mene je bilo 14 folikula, 12 za oplodnju, al imala sam blazi hiper nego ti. Ali bolilo me jako i jedva sam izbjegla bolnicu. Moj AMH je 8,8 i kad je dr vidjela.koliko ima folikula nije vjerovala (bemfola 250,pa 150,pa menopur) isad me zato atrah uopce ici. Kako si ti skupila hrabrost?
Moj AMH je kao tvoj otprilike, u jednom labu tako u drugom nesto visi, a dobili samo 2 js, samo 2 folikula sada… tako da bi rekla da taj AMH ne govori puno… ne znam… mene su zbog niskog AMH samo u polustimulaciju stavljali….
Pa da dr se iznenadila kad je vidjela koliko ih ima, mada je na kraju ostao 1 za transfer i 1 za smznuti i s ni jednim nije uspijelo. Tak oda je po meni bolje dobiti manji broj, ali kvalitetnije
Jest, tom logikom i ide moj doktor... ma samo da nam uspije, pa kako god...
Kod mene u prvom postupku 12 js, od toga dvije oplodene i vracene, iz prve uspjeh ali nula za smrznuti...
Sad izgleda da ce biti oko 10 ali vidjet cemo na kraju koliko ce se oploditi.
A odluka je pala nakon sto nas je nasa curka pitala i gnjavi kada ce dobiti jednu malu bebu ;) i uz nagovor muza.
Trenutno umirem od straha samo da sve prode ok jer stalno mi se vrti po glavi sta je bilo prvi put
Pozdrav, zene, losa mi bila ona jucerasnja odluka da pijemo, umirem danas cijeli dan, nisam u formi, morat cu poraditi na tome 😂
Arwen dobro si zapamtila, bila sam na temi lh trakice, sjecam se i ja tebe od tamo! Pratimo se po temama, nadam se da cemo se uskoro pratiti i na temi trudnoca!
Cure koje cekate betu, evo jos jedan dan ste blize tome! Ne mislite puno, ionako sad ne mozete utjecati na nista pa je uzalud nervirat se (znam, lako tako reci)
Sto stvarno nema nikoga na ovoj temi tko ide kod Skvorca kao i ja pa da mozemo dijeliti iskustva? Ima li netko tko ide ili planira ici u Rijeku mozda?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee ja razmisljam o Ri ili Petrova... vise sam prema Petrovoj... ali odluciti cu nakon bete... ili cu na konzultacije i jedno i drugo pa vidjeti...
Vuky ja sam iz Rijeke i to bi mi bilo najzgodnije, ali se premisljam jer sam na sto strana cula da svima uvaljuju istu terapiju i da nikome ne pristupanu individualno. Evo muzeva sestra i sestricna i jedna i druga se sad makle iz Rijeke, a sada planira i prijateljica, onankaze da nju najvise ubija cekanje tamo. A onda opet, mozda je to samo njihovo iskustvo. Imam jos 2 i pol mjeseca za smisliti sto cu dok cekam.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee ja planiram pokusati jos jedmom na sv duhu, a nakon toga mislim da idem kod Skvorca.
Avama onda drzim fige da ne bude potrebe ici kod Skvorca!
Kako je na sv. Duhu? Za sv. Duh sam samo cula da ne rade vikendom
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji