Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    16. Veljača 2020. 17:25

Slee od prvih konzultacija pa sad konacno kad smo pred samim postupkom je posla godina dana ali mi smo prvi puta u tome i morali smo vaditi kompletno sve nalaze, pa nas je kacilo ljeto kad su bili godisnji i neke pretrage gdje smo dugo cekali nalaze inace bi to sve puno brze islo. Ali sa poliklinikom i dr. Škvorc om sam za sad zadovoljna

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

16. Veljača 2020. 17:27

PinkFairydust

Slee

Avama onda drzim fige da ne bude potrebe ici kod Skvorca!
    Kako je na sv. Duhu? Za sv. Duh sam samo cula da ne rade vikendom

Kaze frend ginic da nije bed ako klinika ne radi vikendom, da ako ljudi znaju sto rade se da narihtati lijekovima da sve bude tempirano kak spada🤷‍♀️

Ne bih se bas slozila s tim jer su meni tako na vv prebacili punkciju s nedjelje na ponedjeljak i stanice su mi bile prezrele cak mi je i biologija to priznala jer je bila slaba oplodnja na 7 stanica samo 1 embrij i rekla je da je punkcija trebala bit po njenom dan prije... 

PinkFairydust
    16. Veljača 2020. 17:33

marijaiva

PinkFairydust

Slee

Kaze frend ginic da nije bed ako klinika ne radi vikendom, da ako ljudi znaju sto rade se da narihtati lijekovima da sve bude tempirano kak spada🤷‍♀️

Ne bih se bas slozila s tim jer su meni tako na vv prebacili punkciju s nedjelje na ponedjeljak i stanice su mi bile prezrele cak mi je i biologija to priznala jer je bila slaba oplodnja na 7 stanica samo 1 embrij i rekla je da je punkcija trebala bit po njenom dan prije…

onda valjda nisu adekvatno narihtali🤷‍♀️ nemam pojma, samo prenosim sto je on meni rekao, ja sam isto dramila jer Cesi kojima smo se naumili ne rade vikendom, odnosno subota ako se bas mora a nedjelju ne. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Viola1
    16. Veljača 2020. 17:36

Bozma

Iris202, tako i ja nakon negativne bete naručujem sa iHerba kao luđakinja, bude mi lakše jer mi se čini da nešto poduzimam, ali nadajmo se da tebi nova pošiljka neće trebat, eventualno neki prenatali.
    Viola1, koji ti je ono dan od transfera? možda te sutra beta i iznenadi

13dnt dvodnevne mrvice. Prestala sam uzimati terapiju još jučer, a gospođa m već stiže. 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Viola1
    16. Veljača 2020. 17:41

ZaZa i Brita držim fige da beta bude velika 🤞🍀

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Tigrica
    16. Veljača 2020. 17:56

Slee

Neznam koliko je Avama zadovoljna na Sv. Duhu,  i ja sam bila na Sv.Duhu u postupku.  Tri puta .. inseminacija i dvije pune stimulacije. Zgiljala sam odozgora jer me htjela stavit u jos jednu punu stimulaciju, a meni se to nije dopalo. A prirodnjak mi nije ni spomenula, nisam bila dovoljno informirana pa tada nisam ni znala da ima. Ok je, inace doktorice i sestre, sa ljekovima su opremljeni, dobis sve. Ne rade vikendom, to je mana. Ne znam za ostale cure, ali mene nije slala na dodatne neke pretrage ko npr. na VV. Recimo gore kad ides kad das D1uputnicu, sto se tice njigove bolnice ne trebas druge uputnice ako kod njih obavljas pretrage, dr ti napise njihovu internu  .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    16. Veljača 2020. 18:04

MakiST

Cure sorry sto vam upadam ovako off topic 😁 ali jel netko od vas koristi Crinone gel? Dakle jednom ujutro ona jedna doza je dovoljna za cijeli dan? Tj trebala bi bit ekvivalent utrićima (3x2)?? Dr mi rekla stavi jednom ujutro a meni sve nesto malo 😂 Prije mi se zivot vrtio oko utrića, a sad se osjecam nekako slobodno, pa me to naravno, brine 😂😂

Koristila sam, meni su rekli da stavljam navecer, i obavezno mirovanje, pola sata, stavljala prije spavanja. Da jedna doza je za cijeli dan ili 24 sata!

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Iris0202
    16. Veljača 2020. 18:20

Bozma

Iris202, tako i ja nakon negativne bete naručujem sa iHerba kao luđakinja, bude mi lakše jer mi se čini da nešto poduzimam, ali nadajmo se da tebi nova pošiljka neće trebat, eventualno neki prenatali.
    Viola1, koji ti je ono dan od transfera? možda te sutra beta i iznenadi

Nadam se pozitivnoj beti jer sam na dobrom putu da se s nečim otrujem :D  Već se vidim u sljedećoj epizodi ... pomahnitalo naručivanje svakakog šodera ne bi li time vratila mladost :/   A šta ću kad mi to jedino to ulijeva nadu u uspjeh.  Vidjeti ću sljedeći tjedan hoće li sve te ludorije koje sam progutala dati ikakve rezultate.

16. Veljača 2020. 18:21

PinkFairydust

marijaiva

PinkFairydust

Slee

Ne bih se bas slozila s tim jer su meni tako na vv prebacili punkciju s nedjelje na ponedjeljak i stanice su mi bile prezrele cak mi je i biologija to priznala jer je bila slaba oplodnja na 7 stanica samo 1 embrij i rekla je da je punkcija trebala bit po njenom dan prije…

onda valjda nisu adekvatno narihtali🤷‍♀️ nemam pojma, samo prenosim sto je on meni rekao, ja sam isto dramila jer Cesi kojima smo se naumili ne rade vikendom, odnosno subota ako se bas mora a nedjelju ne.

Ma tko ce ga znat da..
    Nije mi uspjelo ni kad je sve bilo adekvatno narihtano.. Nije u njima problem, u mojoj metrnici je🤷‍♀️🤦‍♀️
    Iako R. mi na histeroskopiji rekao da je i s njom sve u redu 😂😂😂
    Blago meni, sve valja samo bebe nema😏🙄🤦‍♀️

16. Veljača 2020. 18:22

marijaiva

PinkFairydust

Slee

meni se isto ovo čini da ne mogu oni to tek tako naštelit, mogu spriječit pucanje folikula, ali kakve onda stanice budu unutra. To još donekle ok kod žena koje dobiju po 15 stanica pa tu bude i zrelih i nezrelih i prezrelih pa se nađe toga za transfer, ali mi koji imamo 5-6 stanica i manje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.