Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    16. Veljača 2020. 15:11

Slee

Pozdrav, zene, losa mi bila ona jucerasnja odluka da pijemo, umirem danas cijeli dan, nisam u formi, morat cu poraditi na tome 😂
    Arwen dobro si zapamtila, bila sam na temi lh trakice, sjecam se i ja tebe od tamo! Pratimo se po temama, nadam se da cemo se uskoro pratiti i na temi trudnoca!
    Cure koje cekate betu, evo jos jedan dan ste blize tome! Ne mislite puno, ionako sad ne mozete utjecati na nista pa je uzalud nervirat se (znam, lako tako reci)
    Sto stvarno nema nikoga na ovoj temi tko ide kod Skvorca kao i ja pa da mozemo dijeliti iskustva? Ima li netko tko ide ili planira ici u Rijekumozda?

Ja sam kod Škvorca

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Slee
    16. Veljača 2020. 15:16

Samara ne sjecam se jesam li tebe vec pitala nesto za njega, oprosti ako jesam. Se dugo ceka kod njega? Jesi zadovoljna? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Iris0202
    16. Veljača 2020. 16:18

Bozma

Iriso202, nisam znala ovo, jednom sam imala paket od 200kn i naplatili PDV i te postanske troskove, nisu carinu ali i ovako me doslo 100kn na paket od 200, a znam da preko neke cifre uz PDV ide i carina pa me bilo strah tih cifri kad je na 200kn ovoliko bilo. Dobro je i ovo znat.
    Marijamagda, mislim da nece biti kasno sta se godina tice, ali opet….ako nismo do sad ostale trudne sve ove godine, odgadjanjem i te donacije mi se cini da su nam manje sanse za uspjeh iz prve, ajd da donorica ima 10-15 stanica pa se vracas u fet ako ne uspije, nego vidim na onom drugom forumu da u ceskoj donorice dobiju po 1-2 embrija( vjerojatno su poceli jednu donoricu dijelit na vise zena) pa ako ne uspije iz prve, kad cu vise skupit lovu za novi pokusaj. A i ne bi bas da radjam sa 45…i ovih mojih 40 mi je previse.
    Sta se grceva tice, ja sam ih prosli put imala i krenuli odmah nakon transfera trodnevnog pa sam znala da je nemoguce da je nesto dobro. Taj dan sam uz utrogestan primila i Brevactide pa mislim da je od toga. Probolo bi me toliko da bi se preznojavala i pulsiralo u jajnicima da bi cak i muz osjetio kad bi stavio ruku.
    Vadi li koja od vas betu ovih dana?

Puno je to troškova za tako malu vrijednost robe.
    Na stranicama CU piše da se carina plaća na pošiljku iznad 150 EUR-a.  Koristeći Local Post nisam se uspjela pribižiti toj cifri jer su ograničili vrijednost pošiljke na nekih 700 kn.
    Ja sam si već složila narudžbu cca 650 kn. Sad sam u postupku sa stimulacijom i ako beta bude negativna naručujem ponovno.

• Viola1
    16. Veljača 2020. 16:25

Slee hvala ti 😘
    Samo_Sanja hvala ti i sretno na ultrazvuku 🍀🤞
    Blacky89, Vuky, Mrva1986 držite se i olakšajte si čekanje sa stvarima koje vas ispunjuju! Nadam se da će vam biti velika beta! 🍀🤞
    Supergirl svašta, ne mogu vjerovati. Stvarno neki ljudi nemaju takta. Fino joj s ponosom donesi nalaz velike bete! 🤞
    Arwen87 dobro nam došla i što prije otišla na ljepše teme 🍀
    PlavaaMK sretno na punkciji! 🍀
    Marijamagda dobro došla nam ponovno! Sjećam te se od prije i nadam se da ćeš što prije otići na ljepše teme 🤞
    Bozma ja sutra vadim betu, ali samo da potvrdim negativan test
    Avama žao mi je 🙁
    Lucija987 sretno 🍀🤞

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

PinkFairydust
    16. Veljača 2020. 16:26

Slee

Avama onda drzim fige da ne bude potrebe ici kod Skvorca!
    Kako je na sv. Duhu? Za sv. Duh sam samo cula da ne rade vikendom

Kaze frend ginic da nije bed ako klinika ne radi vikendom, da ako ljudi znaju sto rade se da narihtati lijekovima da sve bude tempirano kak spada🤷‍♀️

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• ZaZa
    16. Veljača 2020. 16:42

vuky

zazaMeni su rekli 14dt, a najranije 13dt… pa cu u pon, mozda uto… stvari bi po mom ciklusu trebala dobiti 26-27.2. pa necu prije bete, a i uz svu terapiju tesko ce i doci… Imas ti kakve simptome?
    Nas 3 koje smo tu po transferu od jucer menstrulalne bolove povremeno…

vuky i ja imam menstrualne bolove i bole me noge, a tako me uvijek boli kada trebam dobiti. Vidjet ćemo. 🙈

• brita
    16. Veljača 2020. 16:53

Slee

Pozdrav, zene, losa mi bila ona jucerasnja odluka da pijemo, umirem danas cijeli dan, nisam u formi, morat cu poraditi na tome 😂
    Arwen dobro si zapamtila, bila sam na temi lh trakice, sjecam se i ja tebe od tamo! Pratimo se po temama, nadam se da cemo se uskoro pratiti i na temi trudnoca!
    Cure koje cekate betu, evo jos jedan dan ste blize tome! Ne mislite puno, ionako sad ne mozete utjecati na nista pa je uzalud nervirat se (znam, lako tako reci)
    Sto stvarno nema nikoga na ovoj temi tko ide kod Skvorca kao i ja pa da mozemo dijeliti iskustva? Ima li netko tko ide ili planira ici u Rijekumozda?

Ja sam ti kod Škvorca  😃 trenutno fet 9 dan 😇

Arwen87
    16. Veljača 2020. 16:54

Viola1 hvala😊🥰
    Slee,bilo bi divno da se sve skupa cim prije preselimo na temu  trudnoce!
    No dobro,vjerujem da cemo jednom sve to docekati!
    Samo se malo vise moramo pomuciti nego ostali,ali bas zato sam uvjerena da rezultati nece izostati❤️

Slee
    16. Veljača 2020. 17:09

Brita znaci jos malo pa beta! Pricaj mi, jesi zadovoljna? Kako ide to s ugovorom s HZZO-om? Trebam li paziti na nesto, imas li kakav savjet za njih? 
    Arwen tako je, samo pozitivno!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

16. Veljača 2020. 17:10

Iris202, tako i ja nakon negativne bete naručujem sa iHerba kao luđakinja, bude mi lakše jer mi se čini da nešto poduzimam, ali nadajmo se da tebi nova pošiljka neće trebat, eventualno neki prenatali.
    Viola1, koji ti je ono dan od transfera? možda te sutra beta i iznenadi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.