Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    16. Veljača 2020. 08:34

Blacky mislim da nece bas menga tako brzo nakon transfera, mislim da su ovo sve standard senzacije... moze biti zbog implantacije a i ne mora, moze biti pms,moze biti od silnih lijekova... probaj se opustiti i raditi nesto sto volis! Nema nam druge, nego cekati... 

sunshine25
    16. Veljača 2020. 08:34

Marijaiva, hvala 😘 da se znam odokativno pripremiti.. uzbuđena sam kao da mi je prvi fet 😂😂
    Pink, ja sam u Filipoviću kupovala, bilo je najjeftinije. Nisam imala velike doze, ali znam da cure idu i u Sloveniju, da su tamo dosta jeftiniji lijekovi. Pronjuškaj na netu, ima negdje broj ljekarne pa nazoveš i pitaš za cijene. Kod nas je definitivno Filipović najjeftiniji. Ja sam prvo pitala u ljekarni kod nas, u Slavoniji, Puregon od 900 iu je skuplji 1000 kn nego kod Filipovića 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    16. Veljača 2020. 08:39

Pink, evo našla sam: 
    Ljekarna BREŽICE, Černelčeva cesta 8, SI - 8250 Brežice
    t: +386(0)7/4994-735
    f: +386(0)7/4994-737
    Blacky, ma kakva menga..iššššš menga!! 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Mrva1986
    16. Veljača 2020. 08:49

Vuky, blacky mene isto srafi od sinoc, tolko da sam oko 1 u noci popila normabel. Sad je malo lakse, ne usudim se do wc ici da ne ugledam mengu. Ja sam brevactid dobila na punkciji i od tad ne, tako da njega ne krivim. A utrogestan.... Pa stavljam ga od punkcije, kak sad na jednom grcevi a do sad nist... Tak da se bojim da je to to😔

• PlavaaMK
    16. Veljača 2020. 08:50

Drage moje evo pratim ali ne stignem ni sve procitat, bravo za nove plusice...
    Evo ja sutra idem na punkciju kako sada izgleda dr. se nada da bi mogli u svjezi transfer za sad izgleda da ce biti do 10 folikula i da nece biti hiper.
    Moram priznati taj dio mi je najgori, ta neizvjesnost, strah i ludilo, koliko ce se njih razviti hoce biti nesto i  dali ce uopce biti nesto za smrznuti.....
    Nisam znala za inofolic danas ga idem odmah potrazit da ga kupim ako pomaze kod PCOS, za sad koristim folnu kiselinu, l-arginine, maca prah..

• Iris0202
    16. Veljača 2020. 08:54

https://carina.gov.hr/pristup-informacijama/propisi-i-sporazumi/carinsko-zakonodavstvo/carinski-postupak-u-postanskom-prometu-2718/2718

Ja često naručujem s iHerba. Nisam nikada naručivala po jednu bočicu jer uvijek imam malo veću listu :)
    Zadnja pošiljka mi je bila 570,00 kn i nisam platila carinu. Zbog  malo veće cifre imala sam free shipping, obračunat mi je PDV pri uvozu + 42,00 kn poštanske usluge. 
    Za sve koji naručuju prvi puta, neka pripaze na način dostave….
    Local Post je najjeftinij način ali dugo traje... ja sam svaki put čekala 3-4 tjedna.
    Prva narudžba mi je išla preko DHL-a i to mi je stiglo za 3 dana. S tim da DHL svoje usluge naplaćuju 125,00 kn (dok HP tu istu uslugu naplati 42,00 kn) + troškovi dostave. Tražili su i da dostavim EORI broj u nekakvom kratkom roku, a ako ga ne dostaviš naplaćuju ležarinu. Uspjela sam ga dobiti kroz par sati, ali je bilo napeto 😊 Pa tko će ići s DHL-om, najbolje je odmah zatražiti EORI.

vuky
    16. Veljača 2020. 09:01

Ne znam cure, nemojte jos misliti tako... mislim da nije gotovo dok nije gotovo... i da je prerano za ista jos... mozda sam u krivu... ja stvarno ne zelim ni pratiti simptome... malo me probadalo jedan dva dana, mislim da je to od utrica, pa malo osjetim jajnike i te menstualne bolove... no kazem, mislim da je to zbog sve ove terapije...   drzimo se jos tjedan dana 🤞🏻

vuky
    16. Veljača 2020. 09:03

Mrva1986

Vuky, blacky mene isto srafi od sinoc, tolko da sam oko 1 u noci popila normabel. Sad je malo lakse, ne usudim se do wc ici da ne ugledam mengu. Ja sam brevactid dobila na punkciji i od tad ne, tako da njega ne krivim. A utrogestan…. Pa stavljam ga od punkcije, kak sad na jednom grcevi a do sad nist… Tak da se bojim da je to to😔

A mozda se mrvica ugnjezdila ... ☺️ Iste sumnje i strahove imamo sve... i ja se bojim da opet nista, cim krenu ti menstrualni bolovi i meni to znaci kraj... pa se tjesim... ne znam... sto kazu cure koje su vidjele svoje plusice? je bilo tako prije plusa/bete?

• maltezer
    16. Veljača 2020. 09:10

Čekalice, nemojte paničariti puno oko tih bolova. Pogotovo koja je na transfer išla odmah nakon punkcije. Jesu kao pms bolovi, ali inače ti bolovi ne dolaze toliko prije menge. Normalno je da zaboli od svega skupa, stimulacija, punkcija, “ ranjavanje” jajnika, hormoni...
    Ne zamarajte se!
    ❤️

PinkFairydust
    16. Veljača 2020. 09:13

sunshine25

Marijaiva, hvala 😘 da se znam odokativno pripremiti.. uzbuđena sam kao da mi je prvi fet 😂😂
    Pink, ja sam u Filipoviću kupovala, bilo je najjeftinije. Nisam imala velike doze, ali znam da cure idu i u Sloveniju, da su tamo dosta jeftiniji lijekovi. Pronjuškaj na netu, ima negdje broj ljekarne pa nazoveš i pitaš za cijene. Kod nas je definitivno Filipović najjeftiniji. Ja sam prvo pitala u ljekarni kod nas, u Slavoniji, Puregon od 900 iu je skuplji 1000 kn nego kod Filipovića 😂

😵 prilicno sam sigurna da je to protuzakonito. Al ok, budem zivkala okolo ovih dana:) Hvala❤

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.