Pitanje! Odakle shippaju s iHerba? Jel ikoga ikad carina opalila? Jer je iznos stvari koje zelim naruciti premašio nekih 130 dolara
Mene, za 2 bocice dhea. I nismo znali za neki eori broj za carinjenje tako da smo platili i lezarinu za par dana kolko je trebalo da dobijemo raj broj
Ja lezim u krevetu s nekim menga bolovima, ko da cu dobiti svaki cas. Pa jel moguce tako rano?? Danas 5dt
Pitanje! Odakle shippaju s iHerba? Jel ikoga ikad carina opalila? Jer je iznos stvari koje zelim naruciti premašio nekih 130 dolara
Mene, za 2 bocice dhea. I nismo znali za neki eori broj za carinjenje tako da smo platili i lezarinu za par dana kolko je trebalo da dobijemo raj broj
ja sam stavila svaku flasicu u zasebni paketic i nisu mi nista carinili:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pink jel ja imam recept za gin? Moze retroaktivno? Vec sam ga popila 😂
Naravno! Dam ti odmah onaj ponovljivi😁🥂
Pink jel ja imam recept za gin? Moze retroaktivno? Vec sam ga popila 😂
Naravno! Dam ti odmah onaj ponovljivi😁🥂
🥂🧊🍸
Nego, za cure koje su kupovale lijekove: variraju li cijene od ljekarne do ljekarne? Netko mi je rekao da je najjeftinije u Filipovicu (Marta?), ali koliko znam po onom zakonu o...necemu bi cijene lijekova trebale svuda biti iste🤷♀️
Arwen dobro nam dosla i brzo otisla na temu bebica 😊
Nadajmo se da ce ti uspjeti odmah iz prve, ali budi spremna da mozda nece... uglavnom, ovdje su zene stvarno super i podrska smo si u svemu ... sretno ❤️
Blacky i meni su povremeno ko menstrualni bolovi, mislim da je to svima koliko sam popratila... jesi jutros bolje?
Vuky od jutros me bas šarafi trbuh i ledja. Onak ko pred mengu. Tako da ne bih se iznenadila da ju danas i ugledam. Glupaca! Kad se samo sjetim vremena kad sam joj se radovala 😂
Kako si ti? Imas kakve simptomcice?
Pink s obzirom da ces ti imati stvarno velike doze lijekova, dooobro se raspitaj gdje su najjeftiniji. Ja sam imala 225 gonala dnevno, cetortide, brevactid 10000, 3xBrevactid 1500, i jedan decapeptyl i izašlo me je oko 7200 kn (punkcija 13dc)
Blacky89
Meni je ta bol počela isto peti dan, i nije još stala 😬
Nekako sam ju povezala s Brevactide-om. Do tad me apsolutno ništa nije boljelo.
Blacky samo povremeno ta bol ko menstrualna, osjetila malo jajnike sinoc... ali nekako mi se cini da je to od utrogestana, brevactida... ne znam... isto mi je, s tim da ja trebam dobiti ( da nije bio stimulirani) tek za 10 dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji