Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986
    16. Veljača 2020. 00:02

MakiST

Pitanje! Odakle shippaju s iHerba? Jel ikoga ikad carina opalila? Jer je iznos stvari koje zelim naruciti premašio nekih 130 dolara

Mene, za 2 bocice dhea. I nismo znali za neki eori broj za carinjenje tako da smo platili i lezarinu za par dana kolko je trebalo da dobijemo raj broj

• Mrva1986
    16. Veljača 2020. 00:12

Ja lezim u krevetu s nekim menga bolovima, ko da cu dobiti svaki cas. Pa jel moguce tako rano?? Danas 5dt

PinkFairydust
    16. Veljača 2020. 04:55

Mrva1986

MakiST

Pitanje! Odakle shippaju s iHerba? Jel ikoga ikad carina opalila? Jer je iznos stvari koje zelim naruciti premašio nekih 130 dolara

Mene, za 2 bocice dhea. I nismo znali za neki eori broj za carinjenje tako da smo platili i lezarinu za par dana kolko je trebalo da dobijemo raj broj

ja sam stavila svaku flasicu u zasebni paketic i nisu mi nista carinili:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    16. Veljača 2020. 04:56

Blacky89

Pink jel ja imam recept za gin? Moze retroaktivno? Vec sam ga popila 😂

Naravno! Dam ti odmah onaj ponovljivi😁🥂

• Blacky89
    16. Veljača 2020. 06:17

PinkFairydust

Blacky89

Pink jel ja imam recept za gin? Moze retroaktivno? Vec sam ga popila 😂

Naravno! Dam ti odmah onaj ponovljivi😁🥂

🥂🧊🍸

PinkFairydust
    16. Veljača 2020. 06:22

Nego, za cure koje su kupovale lijekove: variraju li cijene od ljekarne do ljekarne? Netko mi je rekao da je najjeftinije u Filipovicu (Marta?), ali koliko znam po onom zakonu o...necemu bi cijene lijekova trebale svuda biti iste🤷‍♀️ 

vuky
    16. Veljača 2020. 07:52

Arwen dobro nam dosla i brzo otisla na temu bebica 😊 
    Nadajmo se da ce ti uspjeti odmah iz prve, ali budi spremna da mozda nece... uglavnom, ovdje su zene stvarno super i podrska smo si u svemu ... sretno ❤️

Blacky i meni su povremeno ko menstrualni bolovi, mislim da je to svima koliko sam popratila... jesi jutros bolje?

• Blacky89
    16. Veljača 2020. 07:59

Vuky od jutros me bas šarafi trbuh i ledja. Onak ko pred mengu. Tako da ne bih se iznenadila da ju danas i ugledam. Glupaca! Kad se samo sjetim vremena kad sam joj se radovala 😂
    Kako si ti? Imas kakve simptomcice?
    Pink s obzirom da ces ti imati stvarno velike doze lijekova, dooobro se raspitaj gdje su najjeftiniji. Ja sam imala 225 gonala dnevno, cetortide, brevactid 10000, 3xBrevactid 1500, i jedan decapeptyl i izašlo me je oko 7200 kn (punkcija 13dc) 

• maltezer
    16. Veljača 2020. 08:27

Blacky89
    Meni je ta bol počela isto peti dan, i nije još stala 😬
    Nekako sam ju povezala s Brevactide-om. Do tad me apsolutno ništa nije boljelo.

vuky
    16. Veljača 2020. 08:31

Blacky samo povremeno ta bol ko menstrualna, osjetila malo jajnike sinoc... ali nekako mi se cini da je to od utrogestana, brevactida... ne znam... isto mi je, s tim da ja trebam dobiti ( da nije bio stimulirani) tek za 10 dana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.