Bozma meni Dr rekao da uzimam Q10 od 120 a ta od 600 je veelika razlika.. Da li da povecam po dvije makar? Sta mislite?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Q10 od 600mg, on je malo skuplji, a za melatonin su rekli 3mg, ali ja uzmem onaj od 5mg pa spavam ko beba.Ja sam uzimala par mjeseci, Q10 i melatonin uzimam i dalje a ovo drugo tu i tamo.
Imam 40. Skoro sam napunila. A u ovome sam od svoje 36.
Q10 od 600... a ja sam pre pila neki bas slab.... od 100 ili 200.
Jednoj poznanici je uspelo sa amh od 0,09. Ali moja dr.kaze da je to jako retko. Da uglavnom sa takvim amh se ide na donaciju.
vuky nije:)
To je na recept onda 🤣👍
😁🙈🥳🥂
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure pomoć pls, već sam luda! :/ imala sam cistu na jajniku i dobila sam kontracepcijske od kojih je cista nestala. Čekam M da mogu početi sa pikanjem no nikako da dođe. Smeđarim već 7 dana. Zadnju tabletu sam popila prije 2 dana. Dr mi je na kontroli rekla da bi jucer ili danas trebala dobiti ali da bude jako oskudno. Pa nije to smeđarenje valjda to? Nisam nikad prije pila kontracepcijske tak da ne znam koliko bi to oskudno trebalo izgledati :( strah me da ne fulam i da prođe 2.dan ciklusa bes da sam se piknula
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Blacky bio je fet u prirodnom.
Ja cu sad kupiti inositol, a inace cu naruciti s iherba isto, jer je tu skup.
Ono sto mi je stalno u glavi je hiperstimulacija. Jer to su uzasmi bolovi. I nije mi jasno kako je dr rekla da s mojim AMH 8,8 ne mogu dobiti hiper. Ocito je terapija bila prejaka.
Buy oxycontin online
Buy oxycontin online now from rexonpharmacy.com without a prescription with your debit / credit card, bitcoins or paypal and get discreet the next day delivery.
Order now
Uses
This medication is used to help relieve severe ongoing pain (such as due to cancer). Oxycodone belongs to a class of drugs known as opioid (narcotic) analgesics. It works in the brain to change how your body feels and responds to pain.
The higher strengths of this drug (more than 40 milligrams per tablet) should be used only if you have been regularly taking moderate to large amounts of opioid pain medication. These strengths may cause overdose (even death) if taken by a person who has not been taken opioids regularly.
Do not use the extended-release form of oxycodone to relieve pain that is mild or that will go away in a few days. This medication is not for occasional (“as needed”) use.
Buy oxycodone online
buy oxycontin online pharmacy
buy legal oxycontin online
buy legal oxycontin online
buy oxycontin online uk
buy generic oxycontin online
buy oxycontin online safe
buy oxycontin
buy oxycontin 30mg online
Buy oxycontin online
Bozma meni Dr rekao da uzimam Q10 od 120 a ta od 600 je veelika razlika.. Da li da povecam po dvije makar? Sta mislite?
a ja sam ovo za 600mg pročitala da preporučuju na stranicama američkih klinika i neka njihova istraživanja, ali u njih sve megalomansko pa i te doze. više ga ne može škodit, samo šta je malo skuplji.
Marijamagda, znam dvije kolegice koje su sa takvim AMH zatrudnile, ali su tada imale manje godina. ja unatoč visokom FSH i LH dobro reagiram na stimulaciju iako su odmah rekli donacija. Odlučili smo jos jednom probat sa mojim stanicama i ako ne uspije krajem godine na donaciju. I ja imam 40 i strah me više čekat da ne bi kasnije i za donaciju bilo kasno
Pozdrav drage zene!❤️Arwen87 dobrodošla 🙂
Meni je isto Osijek bio najbliži pa sam išla tamo.. Sestre i biologice su jako drage.. Imaš dva doktora koji vode postupke i žene u mpo.. Doktorica Abičić i doktor Popović.. ako slučajno jednog nema ideš kod drugoga recimo na ultrazvuk kad ti prate rast folikula.. Uglavnom ideš kod svoga koji ti vodi, jedino ako ga baš nema taj dan ideš kod drugoga! Ja sam zadovoljna sa njima.. Vodim se kod Popovića al nekad me je i doktorica znala pregledat i baš je draga.. Meni je uspijelo iz 3 postupka, nadam se da ni ti nećeš morati dugo čekati da dođeš do svoje mrvice!!
Neznam kako dr. A gleda na kilažu, al ovaj P baš gleda, njemu su sve debele, mene je stavio na dijetu i izgubila sam 15 kg.. tak da sad je sav sretan al kaže da i dalje pazim.. Pa ako imaš koju kilu viška pripremi se 😂😂
Ja kad sam dobila uputnicu za humanu dali su mi i broj šaltera pa sam zvala i naručila se.. pitali me jel može taj dr.. Meni bilo svejedno kad nisam znala ni koji su doktori ni koliko ih ima.. Nije ni doktor loš samo voli puno pričat i puno piše na nalaz..
PinkFairyDust i Slee,hvala vam na dobrodošlici!
Ako se dobro sjecam,ti si se Slee javljala i na forum o lh trakicama,jel tako?😊
Samo_Sanja,puno ti hvala na odgovoru!❤️
Iskreno,svejedno mi je da li cu zavrsiti kod doktorice ili kod doktora!
Njima je to samo posao,a bila kod jednog ili drugog,svaki taj pregled i postupak ionako nije najugodnije iskustvo bez obzira na to tko ga radi,tako da mi nije ni bitno hoce li to biti musko ili zensko!
Puno vaznije mi je da ta osoba ima strpljenja i da je spremna odgovoriti na moja pitanja i pojasniti mi stvari koje ne razumijem,a ne da ja nakon pregleda dodjem kuci i trazim na internetu informacije koje mi oni nisu rekli!
Ne znam sta dr.Popovicu znaci da je netko debel😂🤷,ja mislim da nisam jer imam negdje 53 kg na svojih 160 visine,ali mozda cu po njemu i ja morati skinuti koju kilicu!
Kazes da ti je treci postupak uspio!
Cestitam ti!
Koliko si sad trudna!Ili si vec rodila?
Jesi bila na inseminaciji ili na stimuliranom postupku?
Hvala ti jos jednom na odgovoru,zbilja mi znaci sto imam koga pitati sto me zanima i bar malo se uz pomocu vas tu,pripremiti na sve ono sto me ceka❤️😘
Samara, ja nikad prije nisam bila na kontracepciji, osim prije godinu dana 3mij. da mi snize FSH i LH. dok sam bila na njoj samo bi bilo par kapi smeđeg 3 dana i to je to. i dobila bi dva tri dana od zadnje tablete
Sortiraj odgovore
Najstariji