Devojke pozz
Ja se spremam za 6 vto u Srbiji.
Razlog je jakoooo nizak amh.
Drugacije su ref.vrednosti kod nas za amh sto sam se uverila na drugoj temi.
Uzgred, sta vama kazu za Amh... moze li se poboljsati nekako ?
Uvek sam imala 7.celijske i osmocelijske embrione i uglavnom po 2 komada ali do trudnoce ne dolazi ( 2.biohemijske i 3negativne bete).
Ima li da je nekom uspevalo sa bas bas dosta niskim amh ili da idem na donaciju 😢
Supergrl ma koza 🐐 zanemari njen komentar. Bozma planiram u ožujku(iako ovisi o danu i raspoloženju jedan dan bi odmah a već drugi nebi uopće još 🤷♂️🙈) menga bi trebala 3.3 pa ćemo vidjeti, taman sam se ufurala u ritam i trčanje uvela svaki dan iskreno zbog tog će mi biti žao sa svim stati 🙈razmišljala sam da ipak nastavim i dalja ali smanjim km to trčanje mene spašava to je jedino što mi čini sretnom 😬. A kako sam upisala još jedan faks trebala bi i diplomirati prije feta da se ne stresiram previše ali bojim se da neću stići jojj ni sama ne znam... A kad razmislim vrijeme mi curi i ako ne bude niš od feta voljela bi u postupak čim prije... Jojjj nije lako biti ja 🤷♂️😂😂😂.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
I baš sam sva nikakva a i mm me nervira jer on je ono sav chill, i još se čudi meni, kao pa šta sam takva idemo na feštu
Razumijem te skroz. Moj je isto govedo kad dode do takvih situacija, nis ne kuzi🙄 Drzi se😘
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Devojke pozz
Uzgred, sta vama kazu za Amh… moze li se poboljsati nekako ?
Uvek sam imala 7.celijske i osmocelijske embrione i uglavnom po 2 komada ali do trudnoce ne dolazi ( 2.biohemijske i 3negativne bete).
Ima li da je nekom uspevalo sa bas bas dosta niskim amh ili da idem na donaciju 😢
Dobrodosla! Koliki ti je AMH?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Slee, popij jedan i za mene.
Avama negdje sam bila nabasala na neko istrazivanje o tom inositolu u IVF, pa je bio zakljucak da je grupa koja ga je uzimala trebala manje doze ljekova u stimulaciji i da se vise stanica oplodilo u toj grupi. Naravno da sam ga odmah narucila 😁 . kedno vrijeme sam i ja na preporuku svog soc. doktora uzimala infolic ili gynositol, sad uzmem samo inositol na iHerbu. Folnu ionako imam u prenatalima koje pijem
Samo_Sanja, ja stalno mislim da je tebi ovo prvi postupak.
Maltezer, ne salju ni na kakve dodatne pretrage nakon prvog neuspjelog transfera. Ja sam trazila i nakon drugog i nakon treceg i rekli su da mi ne treba jos ( a upravo napunila 40 i nikad mi se nije desila niti biokemijska a nismo bas pazili)
Devojke pozz
Uzgred, sta vama kazu za Amh… moze li se poboljsati nekako ?
Želim ti sreću i uspjeh 💓pa super dobiješ js nije to malo.
Slee, popij jedan i za mene.
Avamanegdje sam bila nabasala na neko istrazivanje o tom inositolu u IVF, pa je bio zakljucak da je grupa koja ga je uzimala trebala manje doze ljekova u stimulaciji i da se vise stanica oplodilo u toj grupi. Naravno da sam ga odmah narucila 😁 . kedno vrijeme sam i ja na preporuku svog soc. doktora uzimala infolic ili gynositol, sad uzmem samo inositol na iHerbu. Folnu ionako imam u prenatalima koje pijem
Samo_Sanja, ja stalno mislim da je tebi ovo prvi postupak.
Maltezer, ne salju ni na kakve dodatne pretrage nakon prvog neuspjelog transfera. Ja sam trazila i nakon drugog i nakon treceg i rekli su da mi ne treba jos ( a upravo napunila 40 i nikad mi se nije desila niti biokemijska a nismo bas pazili)
Je prvi postupak ivf-a.. al općenito je treći.. 2 inseminacije i 1 ivf 😀
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
I baš sam sva nikakva a i mm me nervira jer on je ono sav chill, i još se čudi meni, kao pa šta sam takva idemo na feštu
Kužim te draga naši m su takvi i baš treba biti ono čeličnih živaca🙈 popij koju i pokušaj se opustiti 😘
Marta, pa koliko km trčiš?, ja to 5-7, nikad više od toga, ali znala sam čak i nakon punkcije ić trčat, ako je fet ne bi trebalo škodit, nije da je bila stimulacija pa da se može desit torzija jajnika, pa se samo suzdržat od transfera tjedan dana do testa.
Marijamagda, jesi probala pit šta od dodataka, moj se povećao na dugom nalazu u odnosu na prvi, ali ja se šopam svim i svačim
Marta, pa koliko km trčiš?, ja to 5-7, nikad više od toga, ali znala sam čak i nakon punkcije ić trčat, ako je fet ne bi trebalo škodit, nije da je bila stimulacija pa da se može desit torzija jajnika, pa se samo suzdržat od transfera tjedan dana do testa.
Marijamagda, jesi probala pit šta od dodataka, moj se povećao na dugom nalazu u odnosu na prvi, ali ja se šopam svim i svačim
Pa tako i ja u najboljoj formi 10,sad sam na 7-8 km i obavezno +barem 5 km brzog hoda. Misliš da bi mogla recimo na laganom tempu barem 5 svaki dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji