Pozz cure, prepoznajem imena od ranije, dobrodosle🌸
Mene zivcira cekanje, od moje odluke da poradim na sebi se nista nije dogodilo osim da i dalje stoji ta odluka🤦♀️ Trebam se trgniti, a nista mi se ne da. . 😫
Alergija me muci kao luda, pas mi je lose i bas mi je glupo ovo sve. Ja sam se malo pozalila, ne zamjerite❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozz cure, prepoznajem imena od ranije, dobrodosle🌸
Mene zivcira cekanje, od moje odluke da poradim na sebi se nista nije dogodilo osim da i dalje stoji ta odluka🤦♀️ Trebam se trgniti, a nista mi se ne da. . 😫
Alergija me muci kao luda, pas mi je lose i bas mi je glupo ovo sve. Ja sam se malo pozalila, ne zamjerite❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Nada kako ste, jesi bila kod dr?
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Eto i mene zene moje! Pisala sam na grupu na fejsu,pa rekoh da i ovdje post piknem. Mi smo u fazi cekanja jer je druga inseminacija bila 20.4. Danas trebam bocnut Brevactid 1500 i molit Boga da vjestica ne dode. Prosli puta je dosla na sekundu,a to se inace nikada ne dogada.
Od dijagnoza nam je dodijeljena idiopatska i kod mene malo D vitamin steka,ali uzimam Vigantol po preporuci doktora. Ima li nas jos koje cekamo ili nam je ova korona sve poremetila? Nekako se nadam da ce citavi ovaj cirkus lagano ici kraju jer je stvarno vise dosta.
Ja 88', muz 89'
Dijagnoza-idiopatska
1.inseminacija 21/03/20- neuspjesno
2.inseminacija 20/04/20- neuspjesno
U pripremi za ivf
Meto i mene alergija ubija, skroz te kuzim. Planirala sam poceti vjezbati, ali me to koci u tome. Plus sto sam lijena. Jao
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Rita dobro dosla :)
Znace Beta plus je pocela promati na konzultacije! Super! Koje si pretrage napravila do sada?
Hvala Slee :) joj puno toga smo napravili, ja sam odradila briseve, pretrage na trombofiliju , pa na one autoimune bolesti,lupus i nekakvi ti antifosfolopidni sindromi ne znam jesam dobro napisala, pa amh , fsh i ostalo sta ide uz to, komplet hormone, stitnjacu, muz spermiogram, nemamo dijagnozu, meni je amh 17 rekli su da je to ok al za moje godine malo prenisko, imam blagu mutaciju trombofilije, pai heterizogt i mthfr moram piti aktivan folat,muz ima manji broj brzih plivaca. Uspjela sam dva puta ostat trudna al brzo prokrvarim , sad godinu dana pokusavamo od zadnjeg spontanog al ne ide. Isla.sam na folikulometriju od 11 mj prosle godine, bila na letrozolu i na klomifenima i nista , sad idemo na ivf.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curke jel se kasno poceti pikati 4 dan menge? Meni doktor rekao da dodjem treci dan, pretpostavljam da se cetvrti pocnem pikati.. Citajuci forume, imam osjecaj da se obicno ranije pocinje. Prosli put sam pocela treci dan.. Ali cetvrti mi se cini nekako kasno, ili?
Zvuci kasno, u pravilu najkasnije 2 dan se pocinje. Al ako ti je vadio krv onda valjda zna, zasto krece od 4 dana. Pitaj ga
Ah pojma nemam, bila na dogovoru prosle sedmice i rekao mi da dodjem u cetvrtak (treci dan), ja dobila mengu u subotu i danas cu otici (isto je treci dan).. Dok uzmem injekcije, sutra je vec 4 dan.. Ah ne znam.. Nista sam nece reci, ja sve moram pitati.. A druge opcije nemam.. Sve ostalo mi je predaleko 😞 u prvom ciklusu sam pocela isto 3 dan sa pikanjem.. Imala 8 js od kojih se 5 oplodilo ali nisu se dobro razvijale.. 🤷♀️.. On kaze da aam slabo odreagovala na terapiju i sada ce je promijeniti 🙄 Samo da covjek poludi! Hvala ti ❤️
Mikica ja sam uvijek kretala 3dc s pikanjem. Al 4 mislim da je kasno
Rita dobro nam dosla... nadam se da cete uspjeti brzo doći do željene bebe. Vidiš ja sam mlada od tebe (ako je suditi po potpisu) godinu dana... i sad zadnji hormoni AMH 18 i nesto... i bila sam blago shocked jer je prošle godine bio 21. A prije op jajovoda 36. Mislila sam da je ovo 18 ok, al ak ti kažeš da su ti rekli da je malo niže za godine... jao 🙈
Dorotea tebi su radili inseminaciju unatoč koroni? Pretpostavljam da znam i gdje dok si napisala brevactid da moras primit. Držim 🤞 da uspije
Bila sam u 2 različite klinike (ja sam navecer oba puta jer mi je tako zgodnije) iako su u prvoj klinici rekli obavezno navecer(predvecer), a u drugoj su prakticirali ujutro. Tak da mislim da to bas i nema nekog pravila.
Sortiraj odgovore
Najstariji