Nada88 kasnije cu na razgovor, pa vidjet sta ce mi reci. Ne kogu da vjerujem da bi bio tolika budala da mi kaze dodji 3 dan, a da je to kasno 😔😔 briga njih, samo neka se plati. Ja sam u Njemackoj, privatna je klinika, ali drzavno zdravstveno.. Tako da ja njega fakticki ne zanimam, nema neke zarade od mene.
Blacky89Mozda mognem veceras poceti, ako je svejedno jel se pika ujutro ili navecer.. To bi mi bio 3 dan 🙄.. Tako sam se radovala.. A sad.. Uhhh
Djevojke hvala vam 🥰💕 divne ste
Joj i ja sam u Njemackoj, bas tu sam stekla toliko nepovjerenje prema doktorima. Isto privatna klinika druga po redu u svakoj sam se osjecala kao broj, a toliko para smo stresli! U kojem si gradu?
Ja sam u Karlsruhe, to mi je najblize.. Jer zivim u Baden- Badenu. Naredna klinika mi je Ulm ili Freiburg.. To mi je sve preko 120 km.. A muz nikad haman neoze sa mnom.. Tako da sad idem ispucati ove 3 opcije, ne uspije li odoh za Sarajevo ili Istanbul.. Pa sta Bog da..
Gdje si ti
Bili smo u Hamburgu, 1 ICSI i 2 KRYO transfera, oni su mi bili uzas niti sam dobivala progesteron niti ista nakon svjezeg pokusaja, pocetak stinulacije mi je odredivala na pamet, ma uzas....sad sam se prebacila u Köln i uspili smo hvala Bogu sad sam trudna, ali isto doktorica koja je napravila nekoliko propusta na koje sam je ja upozoravala i molila da obrati paznju i na kraju sam uvijek bila u pravu. Da nismo sad uspili definitivno bi isla za Hrvatsku ili Tursku, kod nas je problem muska neplodnost....zapamti da ovdje sama moras pitati i traziti i nista njima ne prepustati i svaku njihovu odluku kod jos jednog doktora proispitati!!!!
Nada88 kasnije cu na razgovor, pa vidjet sta ce mi reci. Ne kogu da vjerujem da bi bio tolika budala da mi kaze dodji 3 dan, a da je to kasno 😔😔 briga njih, samo neka se plati. Ja sam u Njemackoj, privatna je klinika, ali drzavno zdravstveno.. Tako da ja njega fakticki ne zanimam, nema neke zarade od mene.
Blacky89Mozda mognem veceras poceti, ako je svejedno jel se pika ujutro ili navecer.. To bi mi bio 3 dan 🙄.. Tako sam se radovala.. A sad.. Uhhh
Djevojke hvala vam 🥰💕 divne ste
Joj i ja sam u Njemackoj, bas tu sam stekla toliko nepovjerenje prema doktorima. Isto privatna klinika druga po redu u svakoj sam se osjecala kao broj, a toliko para smo stresli! U kojem si gradu?
Koliko znam u njemackoj ima i viveneo klinika, ja sam u Austriji i svima bih preporucila da probaju u vivaneo, super su ljubazni i mi smo tu ostali trudni
Da cula sam za njih da su jako dobri...
Cure neko je pitao gdje sam bila u postupku - ja sam u Crnoj Gori. Vidim da ce uskoro da vam krenu postupci - srecno svima i strpljivo do kraja
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Nado jesi bila opet na pregled? Ja idem ove nedelje. Trenutno sam 7+4
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Bila sam u cetvrtak, nije bilo jos srcane reakcije u drugoj vrecici tako da mislim da tesko da ce pojaviti, druga beba je velika doktor odusevljen...U iduci ponedjeljak imam termin, trenutno sam 8 +3...lete ovi dane 🎉🎉 jesi mi ti vec bila rekla da tebi racuna od prvog dana z. menstruacije?
Bila sam u cetvrtak, nije bilo jos srcane reakcije u drugoj vrecici tako da mislim da tesko da ce pojaviti, druga beba je velika doktor odusevljen…U iduci ponedjeljak imam termin, trenutno sam 8 +3…lete ovi dane 🎉🎉 jesi mi ti vec bila rekla da tebi racuna od prvog dana z. menstruacije?
Nado.. Cuvaj tu mrvicu.. Ni ja se previse ne nadam za drugu :( greska - danas sam 7+5 racunajuci od zadnje menstruacije - tako mi i Dr racuna.
Bila sam u cetvrtak, nije bilo jos srcane reakcije u drugoj vrecici tako da mislim da tesko da ce pojaviti, druga beba je velika doktor odusevljen…U iduci ponedjeljak imam termin, trenutno sam 8 +3…lete ovi dane 🎉🎉 jesi mi ti vec bila rekla da tebi racuna od prvog dana z. menstruacije?
Nado.. Cuvaj tu mrvicu.. Ni ja se previse ne nadam za drugu :( greska - danas sam 7+5 racunajuci od zadnje menstruacije - tako mi i Dr racuna.
Sta Bog da...meni su i sa 1 mrvicom svi snovi ostvareni , vjerujem i tebi ❤
Nada88 cestitam 🥰🥰🥰
Jel u Kölnu uspjelo od prvog puta?
Je iz 1. puta, svježi postupak...😍
Pozdrav!
Zna li se sto kad krecu postupci u Petrovoj? Ja cekam Fet. 🙂😊
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice