Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MikicaC
    27. Travanj 2020. 17:47

Nada88

MikicaC

Nada88 cestitam 🥰🥰🥰
    Jel u Kölnu uspjelo od prvog puta?

Je iz 1. puta, svježi postupak…😍

Divnooo 🥰🥰🥰 tako je divno cuti lijepe vijesti.
    Ja pocinjem ipak veceras sa pikanjem.. Kaze doktor nista nismo zakasnili 🙄.. Pa vidjet cemo 
    Sta si koristila za pikanje? Ja ovaj put dobila menopur i triptofem.. Neka je Bog na pomoci s ovim prahom 🙈

coco
    27. Travanj 2020. 18:10

Rita88 super za konzultacije, nadam se da cete uskoro krenuti u postupak. Ja sam provjerila u privatnim klinikama, ali najbliza opcija ipak nam je Rijeka. Sto sve od dokumentacije morate dostaviti?

27. Travanj 2020. 18:10

MikicaC

Nada88

MikicaC

Nada88 cestitam 🥰🥰🥰

Ja pocinjem ipak veceras sa pikanjem.. Kaze doktor nista nismo zakasnili 🙄.. Pa vidjet cemo
    Sta si koristila za pikanje? Ja ovaj put dobila menopur i triptofem.. Neka je Bog na pomoci s ovim prahom 🙈

Pa ocito on po vrijednostima odredenih hormona zna, ja sam u ovom dobitnom postupku koristina Gonale i Orgalutran, stoperica Ovitrelle... zelim ti srecu s pikalicama i neka ovo bude dobitni postupak. Jel vam ovo 1 postupak?

• MikicaC
    27. Travanj 2020. 18:22

Nada88

MikicaC

Nada88

MikicaC

Nada88 cestitam 🥰🥰🥰

Pa ocito on po vrijednostima odredenih hormona zna, ja sam u ovom dobitnom postupku koristina Gonale i Orgalutran, stoperica Ovitrelle… zelim ti srecu s pikalicama i neka ovo bude dobitni postupak. Jel vam ovo 1 postupak?

Hvalaa 🥰 Ovo nam je drugi pokusaj, prvi nije uspio..doktor nema objasnjenja 🤷‍♀️ prvi put sam i ja imala gonale, bas su bili prakticni 😊

Rita88
    27. Travanj 2020. 20:37

Coco trebam donijet kopije osobnih mene i muza i vjencani list. Jos moramo vadit krv (sifilis,hiv i ostalo sta traze). Jos ce mi sve detalje u srijedu napomenut. Uzbudjena sam bas danas, ne znam sta me sve ceka al sam sretna jer napokon krecemo s tim, ova.menga me iz mjeseca u mjesec ubija. Svi oko mene trudni ,imam osjecaj samo ja stojim na mjestu 🙄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

coco
    28. Travanj 2020. 23:14

Rita stojimo skupa na mjestu 😅 tek otkad to zelimo sam pocela primjecivat koliko beba je oko nas. Sve je to ok, doci ce i nasa, treba gurat naprijed. Ja sam dogovorila hormone cim dodje, a vec je trebala. Nakon nalaza cekamo da otvore zupanije pa idemo na spermio. Korak po korak

Rita88
    29. Travanj 2020. 10:24

coco

Rita stojimo skupa na mjestu 😅 tek otkad to zelimo sam pocela primjecivat koliko beba je oko nas. Sve je to ok, doci ce i nasa, treba gurat naprijed. Ja sam dogovorila hormone cim dodje, a vec je trebala. Nakon nalaza cekamo da otvore zupanije pa idemo na spermio. Korak po korak

Odlicno bitno da ste krenuli, kao sto si rekla korak po korak i doci ce nasa beba. Ja sam jutros bila na konzultacijama, morali su mjenjati protokol oko ivf radi ovih mjera i na kraju idemo na to da mi oni izazovu mengu pa krecemo s postupkom. Od iduceg ciklusa moram pocet s kontracepcijama i javit se onda na uzv zatim dog terapiju , rekla mi je da cemo ic s jacom stimulacijom ,pikat cu se jer mi klomifeni nisu bas pomogli , uglavnom u 6 mj idem na svoj prvi postupak , sretna sam jer se sve pokrenulo napokon 😊😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

coco
    29. Travanj 2020. 18:41

Rita88

coco

Odlicno bitno da ste krenuli, kao sto si rekla korak po korak i doci ce nasa beba. Ja sam jutros bila na konzultacijama, morali su mjenjati protokol oko ivf radi ovih mjera i na kraju idemo na to da mi oni izazovu mengu pa krecemo s postupkom. Od iduceg ciklusa moram pocet s kontracepcijama i javit se onda na uzv zatim dog terapiju , rekla mi je da cemo ic s jacom stimulacijom ,pikat cu se jer mi klomifeni nisu bas pomogli , uglavnom u 6 mj idem na svoj prvi postupak , sretna sam jer se sve pokrenulo napokon 😊😊

Super, napokon da se sve pokrenulo opet, brzo ce doci i 6 mj i onda drzimo fige da uspije iz prve 🤞 

Meto
    30. Travanj 2020. 09:00

Nymeria 🙋 😘
    Kakvo je stanje? Nemoj mi reci da se odnosi na cijeli post, jao😞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

pele35
    30. Travanj 2020. 20:25

Bok svima . Dali ima netko da je bio na ivf-u a ima miom na maternici . I kakvo iskustvo imate vezano za ishod postupka. 

Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹

7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce

Imamo jos 4 zmrzlića

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.