Nada88 cestitam 🥰🥰🥰
Jel u Kölnu uspjelo od prvog puta?
Je iz 1. puta, svježi postupak…😍
Divnooo 🥰🥰🥰 tako je divno cuti lijepe vijesti.
Ja pocinjem ipak veceras sa pikanjem.. Kaze doktor nista nismo zakasnili 🙄.. Pa vidjet cemo
Sta si koristila za pikanje? Ja ovaj put dobila menopur i triptofem.. Neka je Bog na pomoci s ovim prahom 🙈
Rita88 super za konzultacije, nadam se da cete uskoro krenuti u postupak. Ja sam provjerila u privatnim klinikama, ali najbliza opcija ipak nam je Rijeka. Sto sve od dokumentacije morate dostaviti?
Nada88 cestitam 🥰🥰🥰
Ja pocinjem ipak veceras sa pikanjem.. Kaze doktor nista nismo zakasnili 🙄.. Pa vidjet cemo
Sta si koristila za pikanje? Ja ovaj put dobila menopur i triptofem.. Neka je Bog na pomoci s ovim prahom 🙈
Pa ocito on po vrijednostima odredenih hormona zna, ja sam u ovom dobitnom postupku koristina Gonale i Orgalutran, stoperica Ovitrelle... zelim ti srecu s pikalicama i neka ovo bude dobitni postupak. Jel vam ovo 1 postupak?
Nada88 cestitam 🥰🥰🥰
Pa ocito on po vrijednostima odredenih hormona zna, ja sam u ovom dobitnom postupku koristina Gonale i Orgalutran, stoperica Ovitrelle… zelim ti srecu s pikalicama i neka ovo bude dobitni postupak. Jel vam ovo 1 postupak?
Hvalaa 🥰 Ovo nam je drugi pokusaj, prvi nije uspio..doktor nema objasnjenja 🤷♀️ prvi put sam i ja imala gonale, bas su bili prakticni 😊
Coco trebam donijet kopije osobnih mene i muza i vjencani list. Jos moramo vadit krv (sifilis,hiv i ostalo sta traze). Jos ce mi sve detalje u srijedu napomenut. Uzbudjena sam bas danas, ne znam sta me sve ceka al sam sretna jer napokon krecemo s tim, ova.menga me iz mjeseca u mjesec ubija. Svi oko mene trudni ,imam osjecaj samo ja stojim na mjestu 🙄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita stojimo skupa na mjestu 😅 tek otkad to zelimo sam pocela primjecivat koliko beba je oko nas. Sve je to ok, doci ce i nasa, treba gurat naprijed. Ja sam dogovorila hormone cim dodje, a vec je trebala. Nakon nalaza cekamo da otvore zupanije pa idemo na spermio. Korak po korak
Rita stojimo skupa na mjestu 😅 tek otkad to zelimo sam pocela primjecivat koliko beba je oko nas. Sve je to ok, doci ce i nasa, treba gurat naprijed. Ja sam dogovorila hormone cim dodje, a vec je trebala. Nakon nalaza cekamo da otvore zupanije pa idemo na spermio. Korak po korak
Odlicno bitno da ste krenuli, kao sto si rekla korak po korak i doci ce nasa beba. Ja sam jutros bila na konzultacijama, morali su mjenjati protokol oko ivf radi ovih mjera i na kraju idemo na to da mi oni izazovu mengu pa krecemo s postupkom. Od iduceg ciklusa moram pocet s kontracepcijama i javit se onda na uzv zatim dog terapiju , rekla mi je da cemo ic s jacom stimulacijom ,pikat cu se jer mi klomifeni nisu bas pomogli , uglavnom u 6 mj idem na svoj prvi postupak , sretna sam jer se sve pokrenulo napokon 😊😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Odlicno bitno da ste krenuli, kao sto si rekla korak po korak i doci ce nasa beba. Ja sam jutros bila na konzultacijama, morali su mjenjati protokol oko ivf radi ovih mjera i na kraju idemo na to da mi oni izazovu mengu pa krecemo s postupkom. Od iduceg ciklusa moram pocet s kontracepcijama i javit se onda na uzv zatim dog terapiju , rekla mi je da cemo ic s jacom stimulacijom ,pikat cu se jer mi klomifeni nisu bas pomogli , uglavnom u 6 mj idem na svoj prvi postupak , sretna sam jer se sve pokrenulo napokon 😊😊
Super, napokon da se sve pokrenulo opet, brzo ce doci i 6 mj i onda drzimo fige da uspije iz prve 🤞
Nymeria 🙋 😘
Kakvo je stanje? Nemoj mi reci da se odnosi na cijeli post, jao😞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Bok svima . Dali ima netko da je bio na ivf-u a ima miom na maternici . I kakvo iskustvo imate vezano za ishod postupka.
Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹
7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce
Imamo jos 4 zmrzlića
Sortiraj odgovore
Najstariji