Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 11:54

Inače, danas opet imam povišenu temperaturu (37.2), ali za razliku od one temperature za vrijeme hormona, kad sam bila stalno umorna, sad sam zapravo OK.
    I kilaža mi i dalje pada, sad sam na -1kg od početka postupka.
    Ti utrići imaju skroz zanimljive nuspojave.
    Na svu sreću, nije me udarilo na zatvor jer i inače imam lošu probavu. Ili pomaže što sam odmah krenula svaki dan uzimati chiu, pa zato nije 

💔💔💔

Nirvana2024
    26. Listopad 2020. 11:55

Drage moje dame,
    ja se upravo vratila s transfera. Od 9 jajnih stanica, sve su se oplodile i dobre su kvalitete. Nijedna nije propala i nije se prestala razvijati, posadili su mi 2 bebe u bušu, a ostatak čekaju do navečer da vide što je s njima, koliko će na kraju biti za zamrzavanje. Ja sam se pozdravila s mozgom kad je rekla ''Vraćamo vam 2 zametka, nadam se da se slažete.'', da ovu priču za dalje nisam popratila kako treba, spominjala je nešto da bi bilo šteta, pošto je mužev spermiogram tako dobar, ali stvarno, da mi sad život ovisi o tome, ne znam ponoviti što je rekla. Uglavnom, zvat će me navečer i javiti stanje pa ću onda znati 

Kad smo kod zblokiranog mozga, čak sam i neke stvari pitala, bravo ja, ali npr. rekla je sestra da mogu napraviti betu 12. ili 13. dan kod njih., to je onda 6. ili 7.11. (ne znam kako se računa) pa ako netko zna, molim vas, uputite me. Ja ću ju napraviti i privatno ako treba za vikend, jer ne znam kako ću dočekati 9.11.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

ericaa
    26. Listopad 2020. 11:56

Nina92

Cure kod mene nazalost nema dobre vijesti beta mi je 174 😭😭

baš mi je žao.... nemam iskustva pa ne mogu komentirati je li može biti ipak sve u redu, nadam se da može. držim fige, zaista....

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 11:57

Nina92

Nina92, 
    Baš mi je žao. Ne znam ima li sad šanse da se ipak stvari oporave (npr ako su bila 2, jedan je odustao pa je zato manji rast) ili je to to? Netko od iskusnijih? Jesi li radila u istoj klinici?
    Budi danas nježna prema sebi, i daj si vremena da preboliš. U najgorem slučaju, imala si biokemijsku, znači da je beba stvarno dala sve od sebe i da se nešto zbivalo. 

💔💔💔

Lana3
    26. Listopad 2020. 11:59

NadimakMTB

Lana3

NadimakMTB

Lana3

NadimakMTB

Lana3

Prijavljujem današnju betu od 1901. Jel to ok iznos?
    Lana3, i više nego OK. Ogromna je. Čestitam, mama!!!
    Koliko si ih vratila?
    Kad zoveš dr i kad ti je prvi UZV

Hvala! A mene strah jel sve ok! 😏 Vratili smo 1 5dnevnu
    Uf teska pitanja, javila sam doktoru betu pa cekam povratni info kad, sto, kako.

Draga Lana, pa tebe stvarno ne treba biti strah. Nemaš loših iskustava, svaki put ti upali iz prve… Divno ti ide, sad se opusti, uživaj i čekaj prvi pregled
    Kod kojeg si doktora? Po mom iskustvu, iz Bete se stvarno jako brzo jave

Znam ali takva sam strašljiva po prirodi i ne mogu si pomoci.. Cijelu trudnoću strepim do zadnjeg dana hoće sve biti ok. Poslala sam mail iz bete ali oni ne vode trudnoću pa cu se javiti u petrovu.

I to je OK. Tvoja beba ima tvojih gena, ne bi joj odgovaralo da nisi upravo takva kakva jesi.
    Nisam znala da u Beti ne naprave tih prvih par UZVova nakon začeća. Prva vijest. Morat ću razmisliti gdje ću onda ja otići nakon mog plusića

NadimakMTB

Lana3

NadimakMTB

Lana3

NadimakMTB

Lana3

Prijavljujem današnju betu od 1901. Jel to ok iznos?
    Lana3, i više nego OK. Ogromna je. Čestitam, mama!!!
    Koliko si ih vratila?
    Kad zoveš dr i kad ti je prvi UZV

Hvala! A mene strah jel sve ok! 😏 Vratili smo 1 5dnevnu
    Uf teska pitanja, javila sam doktoru betu pa cekam povratni info kad, sto, kako.

Draga Lana, pa tebe stvarno ne treba biti strah. Nemaš loših iskustava, svaki put ti upali iz prve… Divno ti ide, sad se opusti, uživaj i čekaj prvi pregled
    Kod kojeg si doktora? Po mom iskustvu, iz Bete se stvarno jako brzo jave

Znam ali takva sam strašljiva po prirodi i ne mogu si pomoci.. Cijelu trudnoću strepim do zadnjeg dana hoće sve biti ok. Poslala sam mail iz bete ali oni ne vode trudnoću pa cu se javiti u petrovu.

I to je OK. Tvoja beba ima tvojih gena, ne bi joj odgovaralo da nisi upravo takva kakva jesi.
    Nisam znala da u Beti ne naprave tih prvih par UZVova nakon začeća. Prva vijest. Morat ću razmisliti gdje ću onda ja otići nakon mog plusića

Da, da, ne rade uzv, pitala sam ih odmah nakon transfera  
    Kreni planirati gdje ces! Treba izabrati pravog doktora! 😉

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 12:00

Nirvana2020

Drage moje dame,
    ja se upravo vratila s transfera. Od 9 jajnih stanica, sve su se oplodile i dobre su kvalitete. Nijedna nije propala i nije se prestala razvijati, posadili su mi 2 bebe u bušu, a ostatak čekaju do navečer da vide što je s njima, koliko će na kraju biti za zamrzavanje. Ja sam se pozdravila s mozgom kad je rekla ''Vraćamo vam 2 zametka, nadam se da se slažete.'', da ovu priču za dalje nisam popratila kako treba, spominjala je nešto da bi bilo šteta, pošto je mužev spermiogram tako dobar, ali stvarno, da mi sad život ovisi o tome, ne znam ponoviti što je rekla. Uglavnom, zvat će me navečer i javiti stanje pa ću onda znati

Kad smo kod zblokiranog mozga, čak sam i neke stvari pitala, bravo ja, ali npr. rekla je sestra da mogu napraviti betu 12. ili 13. dan kod njih., to je onda 6. ili 7.11. (ne znam kako se računa) pa ako netko zna, molim vas, uputite me. Ja ću ju napraviti i privatno ako treba za vikend, jer ne znam kako ću dočekati 9.11.

Ovo su predivne vijesti!! Imaš ti tu za cijelu nogometnu momčad!!
    Što se tiče kad je 12. dan, to je 6.11 (subota). Ja te pišem za onda.
    Teoretski, možeš vaditi 14 dana od aspiracije, ali možeš i slušati doktora.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 12:05

Nikitta, super si ovo napisala za slušanje sebe. Jako se slažem. Ne treba biti paničar i testirati se na sve opskurne bolesti ovog svijeta. Ali, s druge strane, ako nam se nešto čini prava stvar za nas, to treba pratiti, pa makar nam svi govorili da je nepotrebno. 

Lana3, super info. Ići ću ili kod svoje privatne ginekologice ili ću istražiti tko je dobar za vođenje MPO trudnoća. Mislim da bih ipak u prvom tromjesječju radije išla kod nekoga tko je specijaliziran za nas, iako sam svojom ginekologicom baš zadovoljna.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 12:07

Vučica

Pročitala sam u prijašnjim postovima da netko treba početi koristiti Estrofem prije postupka! čini mi se Miss ako nisam fulala? Pitam zato što ga i ja moram uzimati 7 dana prije IVF-a pa me zanima kada krene menga nakon prestanka uzimanja tableta? odmah drugi dan ili? Nakon Estrofema, 2. dc pikaju me sa Elonvom. Iskustva?

Eh, koliko sam ja postova slučajno preskočila.
    Ne znam ti pomoći oko Estrofema, ali cure ovdje pišu kako je Elonva dobar izbor - čak su neke pisale da će pitati doktora da im je propišu.
    Iskusnije žene će me nadopuniti 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 12:10

Nikitta

Nina92 ako ste vratili 2, onda je moguće da je 1 odustao. Tada dolazi do pada, ali i rasta. Bilo je takvih slučajeva ovdje par puta. Moj savjet - vaditi opet za 2 dana. I probat ne poludit sada. Koliko je moguće 😬❣️
    MTB pročitaj moj post s prethodne strane, ako nisi, jer smo istovremeno objavile, a možda to budu korisne info. Meni je 37,4 tempica u drugom dijelu ciklusa sa i bez utrića, uvijek sam govorila da ako bude temperatura iznad 37.4 da bih znala da sam trudna, no nikad nije.

Post sa tetom? Pročitala sam i odmah si zapisala da moram potražiti taj popis na Rodinoj stranici 

💔💔💔

26. Listopad 2020. 12:10

Nina92

jaooooo :(((

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.