Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vučica
    26. Listopad 2020. 10:23

Drage moje hrabre i divne žene! Čitam vaše postove već dugo i kao malo teži introvert napokon sam vam se odlučila  priključiti ako me primate :) U vodama MPO-a smo od 7. mj kad sam imala prvi neuspjeli AIH, nakon toga i prvi neuspjeli IVF. U 11. mj. krećemo u novi postupak. Ukratko: oboje imamo 37 god, sve ok, moj AMH je 14, AFC 15, sg super... 

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

• *.Women_name.*
    26. Listopad 2020. 10:28

🦋Anitram1982🦋

*.Women_name.*

Martina jako mi je žao zbog toga što si prošla i uvjerena sam da ćes uskoro ugledat svoje sunce. Nemogu ni zamisliti kako ti je teško bilo. Moja šogorica je imala preeklampsiju također i slične simptome kao ti, ona ju je na sreću dobila u 35 tjednu i išla na inducirani porod. Vikend prije baš se za okružila u licu, stopala ogromna. Mi smo to prepisivali kraju trudnoće, na sreću sljedeći dan je išla na pregled gdje se ustanovili preeklampsija. Meni je evo moja doktorica danas dala da vadim nalaze za štitnjaču. Moja socijalna ginekologica. Jer prije prošlog postupka moji nalazi su bili uredni, a poslije spontanog tsh je otišao gore. Od tad sam na terapiji i trebalo mi je 4 mjeseca da ga sopustim ispod 2, a zato jer je i onda bio 1,9 sad su mi vadili jer trudnoća općenito jako po remeti rad.. Ja nisam vadila nalaze za trombofiliju, ali ja sam imala jedan spontani rano u 6 tjednu, sada su mi uveli aspirin 100 mg koji bi trebala preventivno koristiti do 12 tjedna najmanje.

Da kod mene je nastupila rana preklampsija. Nazalost ona izaziva rani porod. Zato se zena mora hospitalizirati. Drago mi je da su sogorica i beba u redu 😁. Super da uzimas terapiju za stitnu i aspirin preventivno. To je dobro. 👍. Smanjujes rizik automatski. Drzim 🤞i nek bude sve skolski dalje 😁

Hvala ti 😘 i  ja tebi držim fige i želim ti svu sreću za dalje 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Olivera
    26. Listopad 2020. 10:30

MTB gdje ti radiš sve te krvne pretrage, u kojem labosu? I mene ste sad zaintrigirali za tu trombofiliju🤔

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 10:36

Vučica

Drage moje hrabre i divne žene! Čitam vaše postove već dugo i kao malo teži introvert napokon sam vam se odlučila priključiti ako me primate :) U vodama MPO-a smo od 7. mj kad sam imala prvi neuspjeli AIH, nakon toga i prvi neuspjeli IVF. U 11. mj. krećemo u novi postupak. Ukratko: oboje imamo 37 god, sve ok, moj AMH je 14, AFC 15, sg super…

Vučica, smatraj se dijelom čopora i upisanom na listu!
    Primamo te privremeno i nadamo se čim prije riješiti te se, i stjerati te na listu trudnica 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 10:38

Olivera

MTB gdje ti radiš sve te krvne pretrage, u kojem labosu? I mene ste sad zaintrigirali za tu trombofiliju🤔

Olivera, ja sam radila privatno, u Breyeru. Pametnije je tražiti uputnicu od svog LOMa ili ginekologa pa barem dio ili sve obaviti besplatno, ali ja sam bila prenestrpljiva. Idući put ću se pametnije organzirati 
    Inače, Breyer nije jedini, imaš hrpu labova - Medikol, Agram, ... Nađi ono što je tebi najbliže.

💔💔💔

ericaa
    26. Listopad 2020. 10:38

Cure, evo javljam da sam zvala riječku humanu i rade normalno. Naravno, ne daj bože da dođe do proboja virusa ili nečeg nenadanog ili nove odredbe ali za sad rade normalno. I mene zanima od kud krenut za štitnjaču i trombofiliju? Ja sam imala 1,5 TSH i rekli su da je super i više ništa nisam vadila. Trombofiliju sam vadila kad sam bila na operacijama, tih 4 puta do sad i uvijek je bilo ok...sad ne znam je li to opće i dovoljno ili bi trebala još nešto?

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 10:43

Ja sam svojedobno na forum.hr prekopirala si sve pretrage koje treba raditi nakon više spontanih. Pola toga ne razumijem, pola se ponavlja (ali ne znam jer ne razumijem) i nije baš sređeno (kopirala sam si sa više različitih tema/postova/mjesta), ali mogu vam nalijepiti pa onda iskusnije mogu pomoći da to posložimo?
    Ili netko već ima neki link, popis koji je lijepo sređen pa može podijeliti?
    Nekako mi djeluje da je bolje spriječiti ako je moguće, nego se nadati najboljem i poslije plakati? Ili mislite da pretjerujem?

💔💔💔

26. Listopad 2020. 11:01

NadimakMTB

Ja sam svojedobno na forum.hr prekopirala si sve pretrage koje treba raditi nakon više spontanih. Pola toga ne razumijem, pola se ponavlja (ali ne znam jer ne razumijem) i nije baš sređeno (kopirala sam si sa više različitih tema/postova/mjesta), ali mogu vam nalijepiti pa onda iskusnije mogu pomoći da to posložimo?
    Ili netko već ima neki link, popis koji je lijepo sređen pa može podijeliti?
    Nekako mi djeluje da je bolje spriječiti ako je moguće, nego se nadati najboljem i poslije plakati? Ili mislite da pretjerujem?

Ja mislim da je to nepotrebno ali ima nas koji smo kontrol frikovi pa volimo sve imat i provjerit..ali iako sam i ja takva smatram da to sve stvara jos dodatan stres unaprijed..citati i misliti puno o tome... pogotovo ako nemamo nikakve indikacije za neki problem

Lana3
    26. Listopad 2020. 11:01

NadimakMTB

Lana3

Prijavljujem današnju betu od 1901. Jel to ok iznos?
    Lana3, i više nego OK. Ogromna je. Čestitam, mama!!!
    Koliko si ih vratila?
    Kad zoveš dr i kad ti je prvi UZV

Hvala! A mene strah jel sve ok! 😏 Vratili smo 1 5dnevnu
    Uf teska pitanja, javila sam doktoru betu pa cekam povratni info kad, sto, kako. 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

Lana3
    26. Listopad 2020. 11:03

🦋Anitram1982🦋

Lana3

Prijavljujem današnju betu od 1901. Jel to ok iznos?

Wuhuuuu sretno dalje i nek bude skloska 🤞🤞

Hvala! Nadam se da ce biti! 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.