Drage moje hrabre i divne žene! Čitam vaše postove već dugo i kao malo teži introvert napokon sam vam se odlučila priključiti ako me primate :) U vodama MPO-a smo od 7. mj kad sam imala prvi neuspjeli AIH, nakon toga i prvi neuspjeli IVF. U 11. mj. krećemo u novi postupak. Ukratko: oboje imamo 37 god, sve ok, moj AMH je 14, AFC 15, sg super…Vučica, smatraj se dijelom čopora i upisanom na listu!
Primamo te privremeno i nadamo se čim prije riješiti te se, i stjerati te na listu trudnica
Hvala draga MTB! Lijepo je podijeliti sreću, tugu, strah,... sa ženama koje te razumiju i pružaju apsolutnu podršku!
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Prijavljujem današnju betu od 1901. Jel to ok iznos?
Čestitammm, odlična!! 😘
Hvala
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Prijavljujem današnju betu od 1901. Jel to ok iznos?Lana3, i više nego OK. Ogromna je. Čestitam, mama!!!
Koliko si ih vratila?
Kad zoveš dr i kad ti je prvi UZV
Hvala! A mene strah jel sve ok! 😏 Vratili smo 1 5dnevnu
Uf teska pitanja, javila sam doktoru betu pa cekam povratni info kad, sto, kako.
Draga Lana, pa tebe stvarno ne treba biti strah. Nemaš loših iskustava, svaki put ti upali iz prve... Divno ti ide, sad se opusti, uživaj i čekaj prvi pregled
Kod kojeg si doktora? Po mom iskustvu, iz Bete se stvarno jako brzo jave
💔💔💔
Pročitala sam u prijašnjim postovima da netko treba početi koristiti Estrofem prije postupka! čini mi se Miss ako nisam fulala? Pitam zato što ga i ja moram uzimati 7 dana prije IVF-a pa me zanima kada krene menga nakon prestanka uzimanja tableta? odmah drugi dan ili? Nakon Estrofema, 2. dc pikaju me sa Elonvom. Iskustva?
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Drage moje hrabre i divne žene! Čitam vaše postove već dugo i kao malo teži introvert napokon sam vam se odlučila priključiti ako me primate :) U vodama MPO-a smo od 7. mj kad sam imala prvi neuspjeli AIH, nakon toga i prvi neuspjeli IVF. U 11. mj. krećemo u novi postupak. Ukratko: oboje imamo 37 god, sve ok, moj AMH je 14, AFC 15, sg super…Vučica, smatraj se dijelom čopora i upisanom na listu!
Primamo te privremeno i nadamo se čim prije riješiti te se, i stjerati te na listu trudnica
Hvala draga MTB! Lijepo je podijeliti sreću, tugu, strah,… sa ženama koje te razumiju i pružaju apsolutnu podršku!
Naravno. Ovu priču mogu razumjeti samo žene koje su prošle kroz to. Bila sam podrška prijateljici koja je prolazila kroz MPO priču i koliko god da sam bila uz nju i navijala za nju, tek sad vidim da zapravo pojma nisam imala kroz što ona prolazi.
💔💔💔
Slažem se sa MTB, koliko god nam se neki ljudi trudili biti podrška, zbilja ne mogu razumijeti kroz što prolazimo ako to sami nisu prošli.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Prijavljujem današnju betu od 1901. Jel to ok iznos?Lana3, i više nego OK. Ogromna je. Čestitam, mama!!!
Koliko si ih vratila?
Uf teska pitanja, javila sam doktoru betu pa cekam povratni info kad, sto, kako.
Draga Lana, pa tebe stvarno ne treba biti strah. Nemaš loših iskustava, svaki put ti upali iz prve… Divno ti ide, sad se opusti, uživaj i čekaj prvi pregled
Znam ali takva sam strašljiva po prirodi i ne mogu si pomoci.. Cijelu trudnoću strepim do zadnjeg dana hoće sve biti ok. Poslala sam mail iz bete ali oni ne vode trudnoću pa cu se javiti u petrovu.
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Martina žao mi je jako da si i ti morala takvo iskustvo doživjeti... i ja sam izgubila bebu u 26.TT i posebno sam slaba na osobe sa sličnim sudbinama... Ovaj put neću ispričati detalje svoje priče jer ipak puno trudnica čita pa da se ne plaše i da ne zaronimo u negativu, jedna priča je dovoljna za sada....
Ali leži mi na srcu da kažem svim trudnicama i onima koje će uskoro postati trudnice, uživajte u trudnoći, ne bojte se lošeg ishoda ALI uvijek osluškujte svoje tijelo. Ako imate osjećaj da nešto nije u redu a doktor vas uvjerava suprotno idite drugom, trećem, petom doktoru da čujete mišljenje. Ne ustručavajte se otići na hitnu, bolje bezveze otići nego ne otići. Ja sam osjetila i znala da nešto nije u redu ali su me doktori uvjeravali suprotno i poslali kući. Ne dozvolite tako nešto, ne samo u trudnoći nego i za vaše zdravlje.
Isto tako dajemo tolike novce za postupke, zašto ne odraditi i neke, barem važnije pretrage prije svega pa sebe poštediti nekih stvari. Mi smo prije odlaska na prvi IVF obavili pretrage na trombofiliju, genetske pretrage (kromozome i kompatibilnost). Barem toliko bi nas svaki liječnik trebao savjetovati.
Ljuta sam na liječnike i razočarana jer smo mnogima samo broj. Zato same moramo paziti na sebe i boriti se za sebe. Želim svima puno uspjeha, čestitam na betama i suosjećam sa tužnim vijestima ❤️
Koliko si ih vratila?
Draga Lana, pa tebe stvarno ne treba biti strah. Nemaš loših iskustava, svaki put ti upali iz prve… Divno ti ide, sad se opusti, uživaj i čekaj prvi pregled
Znam ali takva sam strašljiva po prirodi i ne mogu si pomoci.. Cijelu trudnoću strepim do zadnjeg dana hoće sve biti ok. Poslala sam mail iz bete ali oni ne vode trudnoću pa cu se javiti u petrovu.
I to je OK. Tvoja beba ima tvojih gena, ne bi joj odgovaralo da nisi upravo takva kakva jesi.
Nisam znala da u Beti ne naprave tih prvih par UZVova nakon začeća. Prva vijest. Morat ću razmisliti gdje ću onda ja otići nakon mog plusića
💔💔💔
Cure kod mene nazalost nema dobre vijesti beta mi je 174 😭😭
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji