Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    23. Veljača 2020. 21:41

Mrva1986

Cure moje. Ugledala sam neku krem mrljicu na dnevnom ulosku. Znaci krece brljavljenje i meni. Mislim da je gotovo i s ovom nadom😭😭😭

Možda se to od implementacije zadržalo  pa sad krenulo nemoj se uzrujavati... Jel puno ili malo... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

vuky
    23. Veljača 2020. 21:43

Slee dobro sam, malo plakala... trazila sjene na testu... ludila tipicno... 🤣  muz me mazi i pazi, kuha i tu je pored mene... tako da mi je to sad najbitnije...a isto mi se neda suociti sa ljudima...

Mrva nadam se da ipak nije M... iako znam da to vecinom ne znaci dobro 😞 mene vise nista ne boli, valjda cu sutra procuriti...

• SmileA
    23. Veljača 2020. 21:45

Slee

Btw sutra su nalazi spermiograma, drzite fige da sve bude ok!

Slee 🤞🤞🤞🍀

🌈💙👣🙏

Marta...
    23. Veljača 2020. 21:45

Slee draga nemoj razmišljati o prošlosti i što bi bilo kad bi bilo... Idemo dalje a ti si tako mlada draga moja bit će beba sigurno samo se to na teži način...ako nisi na poslu pričala da ideš u mpo niti nemoj  nešto zamisli... Vjeruj mi neće te razumjeti a ti ćeš se osjećati još gore... Idemo dalje 💖 💖 samo hrabro i pozitivno 💕😍

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Mrva1986
    23. Veljača 2020. 21:47

Marta...

Mrva1986

Cure moje. Ugledala sam neku krem mrljicu na dnevnom ulosku. Znaci krece brljavljenje i meni. Mislim da je gotovo i s ovom nadom😭😭😭

Možda se to od implementacije zadržalo pa sad krenulo nemoj se uzrujavati… Jel puno ili malo…

Za sad je malo, onako sa iscjetkom od utrica. Al vec sam to vidjela tako da.... 

• Blacky89
    23. Veljača 2020. 21:48

Slee 🤞za spermiogram 😉
    Mrva a jeb... miša... 😞 saljem veliki zagrljaj 💓❤️ 
    Upale smo u neku crnu rupu sa negativnim testovima i betama... Ajmo cure cekalice promijenite to!!!! 💪

• PlavaaMK
    23. Veljača 2020. 21:51

SmileA

PlavaaMK

SmileA

Slee, Viola1, Blacky89hvala vam puno☺️🤗🥰 🤞🍀😘😘😘
    Pinkyodmori i uzivaj!😎😘
    Vuky zao mi je 😟bila sam uvjerena da je kod tebe trudnoca, ali glavu gore i u nove pobjede💪 Napravi si sad koje ces moc pretrage pa polako dalje, vjerujem da ce svaka od nas uspjeti doci do svoje bebice🙏, ali isto tako znam koliko je tesko i kolko se svaka od nas iznova obeshrabri nakon neuspjeha😟
    Mrva1986drzim fige za veliku betu🤞🍀Jos sutraaa i utorak lijepe vijesti😃🥰MakiST, Vita26takoder navijam za veliku betu!🤞
    PlavaMKjesam jesam odma u petak sam isla na posao, jer petkom radimo krace do 2 pa reko idem malo cu si i vrijeme ubiti. Ujutro sam se ok osjecala, a kako je islo podne vec mi je bilo dosta tesko sjediti, bila sam napuhnuta i zatezalo me, ali eto kazem bila sam krace pa se dalo izdrzati.
    Danas evo 3dnt i relativno se ok osjecam, grudi kao da mrvicak pustaju naspram proslih dana, i dalje jako bolje, ali nisu tako jako tvrde, a i povremeno me kao sto i ti kazes zna dole strecnuti, i neke munjice kao da prolaze. Jel ces ti ici sutra na posao ili si odlucila doma biti?☺️
    Ostale cure sretno svakoj u kojoj god da je fazi postupka, predpostupka, cekanja i obavljanja pretraga! Oprostite ako sam koju preskocila ali bas nas je puno i tesko je sve zapamtiti, na puno toga i zelim odgovoriti ali ako to ne napravim odmah odu teme dalje, i onda nekako vise nema smisla, ali eto redovito vas pratim!😃Puse svima😘😘😘

Hej ma ipak sam odlucila jos bar sutra ostat doma, danas sam si piknula decapeptyl i bas sam se napuhala, sve mi tesko, niti mogu bas stajat ni sjedit pa si mislim odmorit cu jos jedan dan. Uglavnom grudi su mi jos uvijek bolne i dolje me svako malo nesto strecne.
    Cure koje trebaju sad vadit betu drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 neka bude velika 🥰🥰🥰 …
    PlavaMK uu ti simptomi zvuce super obecavajuce, neka se tako i nastavi do velike bete!😃🤞🍀 A dobro da ako se tako osjecas i mozes rade si ostani, odmaraj si, nadi si neku zanimaciju i briga te🙃
    Jel si ti mislila test raditi ili ces cekati bas do vadenja bete?😃

Joj luda sam dani mi idu tako sporo najradije bi da prespavam do 06.03... ne znam na trenutak si pomislim da radim test a opet strah me ... a ti planiras radit test?

• SmileA
    23. Veljača 2020. 21:53

Mrva1986

Mrva1986 nemoj odma gubiti nadu jos nista nije gotovo! Ja sam u prvoj trudnoci prokrvarila i mislila da je gotovo, zvala Polikliniku i rekli nek nastavim s terapijom, na kraju test pozitivan! Ne zelim ti davati laznu nadu, ali ako je to samo malo smede ne znaci jos da je gotovo, probaj barem sutra ujutro pisnut test, al terapiju jos nemoj prekidat dok ne vidis rezultat testa ili u krajnjem slucaju bete. Drzim fige da ipak izade na dobro🙏🤞🍀

🌈💙👣🙏

• SmileA
    23. Veljača 2020. 22:01

PlavaMK zasto tek 6.3?meni su rekli da radim test 02.03. to je ponedjeljak 11 dan nakon transfera 3-dnevnog. Ja sam cak mislila u subotu sad sljedecu pisnut to je 9 dana nakon transfera, tako sam isto prvi put i pokazalo mi je crticu. Hm mada i mene je sve strah, rekla sam si da necu tako unaprijed planirat kad cu sta nego dan po dan, jer do tad svasta moze biti

🌈💙👣🙏

Slee
    23. Veljača 2020. 22:03

Mrva, nadam se da nije to sto mislis! Moze biti i od neceg drugoga!
    Vuky drago mi je da si dobro i da te muz cuva! Koliko god bilo tesko svima nama, ne smijemo zaboraviti biti pozitivne!
    SmileA 💗💗
    Hvala ti Marta na savjetima, volim cuti vasa misljenja. Nisam jos odlucila hocu li im reci ili ne. Ravnateljici sigurni hocu da joj ne bude cudno sto me toliko nema.
    Hvala Blacky, javim sutra rezultate! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.