Kad ste se već dotakle testa za Covid da li koja od vas zna što se dešava ukoliko smo pozitivne, znam da u tom slučaju nema aspiracije, ali što je sa tim postupkom jel se on broji kao iskorišten obzirom da smo potrošile lijekove?!?
Nije da će mi to trebati jer kako kaže MTB imati ću za koji dan predivnu beticu🤩, pitam za prijateljicu😉
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
U Skvorcu imaju neki upitnik s pitanjima jesi bio bolestan, grlobolja, glavobolja, jesi zdr. radnik blabla. I politika je ako na upitniku je ista zaokruženo da moraš se testirati najkasnije do stoperice, ako ne, onda nikom ništa 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
erica, u Splitu se test radi prvi dan M, pa ako je pozitivan ni ne bodeš se. Možda je i kod Vas tako
pa to mi ima više logike i bolje je, da bez veze se ne mučimo a njima stvaramo gužvu ako neće biti ništa od postupka. Moram ih svakako zvati 28.10. da se naručim i donesem nalaze na konzultacije pa će mi objasniti, iako poznavajući sebe, dodati ću i to na popis pitanja da mi ne promakne :)))
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Kad ste se već dotakle testa za Covid da li koja od vas zna što se dešava ukoliko smo pozitivne, znam da u tom slučaju nema aspiracije, ali što je sa tim postupkom jel se on broji kao iskorišten obzirom da smo potrošile lijekove?!?
Nije da će mi to trebati jer kako kaže MTB imati ću za koji dan predivnu beticu🤩, pitam za prijateljicu😉
Kj nije da je postupak iskorišten ako je došlo do aspiracije?
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nemam pojma, zato i pitam. Tko zna kakva pravila vrijede u ovo čudno vrijeme 🙄
🧔42 👱♀️39
lotus, super da su je našli. Držmo fige da je dobitna i da se u subotu vraća nazad mami.
Bozma, taj pristup u St mi ima više smisla.
💔💔💔
erica, u Splitu se test radi prvi dan M, pa ako je pozitivan ni ne bodeš se. Možda je i kod Vas tako
pa to mi ima više logike i bolje je, da bez veze se ne mučimo a njima stvaramo gužvu ako neće biti ništa od postupka. Moram ih svakako zvati 28.10. da se naručim i donesem nalaze na konzultacije pa će mi objasniti, iako poznavajući sebe, dodati ću i to na popis pitanja da mi ne promakne :)))
U Rijeci covid test radiš najkasnije 48 sati prije aspiracije, i čini mi se samo ako ideš na aspiracije pod anestezijom (to nisam sto posto sigurna, ali mislim da je jedna cura sad spominjala da ga nije radila jer je nisu uspavali).
🧔42 👱♀️39
Ajme cure, od zadnje prijave na forum, 20 stranica 🙈🙈🙈 jedva pohvatala sve, čestitam svim NOVOPEČENIM TRUDNICAMA 🥰❤️
Nego ja jučer bila kod svoje ginice, morala po pismeni pristanak za ICSI, (navodno da ne ispadne samoinicijativno u korist klinike).
I tako ja njoj kažem kako čekam između termina 5 tjedana, i da mi je čudno kako me nije poslao da vadim ostatak hormona i nije mi uzimao briseve.
I na to ona meni kaže da može krenuti u postupak i bez toga, da mi ih može naknadno izvaditi.
Sad mi vi iskusnije u tome recite dali je to moguće?
Meni je to sve prvi put i eto, malo mi čudno bilo jer znam da inače to svi rade prije 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Meni su trazili da donesem briseve prije postupka, da vide da je sve ok! Jer ako se nest, ne daj Boze pojavi, ne kreces u postupak neg to lijecis.. Mogla ti je sad to napravit i taman bi nalaze imala za slij put...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nemam pojma, zato i pitam. Tko zna kakva pravila vrijede u ovo čudno vrijeme 🙄
Ja bi rekla da je ostalo isto, ali nisam sigurna. Jer po toj logici može se curama dogoditi da ne reagiraju na terapiju i onda iskorišten postupak.
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruby, ja sam nakon transfera koristila utrogestan zajedno sa duphaston. Malo mi je slabiji progesteron, pa sam uz te kuglice dobila i duphaston.
Znaci stimulirani postupak se broji kao postupak na koji imamo pravo preko HZZO-a ako je došlo do aspiracije?
Koliko imamo pravo stimuliranih? 4 komada? I 2 prirodna? Jel sam u pravu ili se tu nešto mijenjalo?
Bozma, jedva čekam tvoj iz Mullera sljedeći 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji