Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    14. Listopad 2020. 14:59

MTB

ericaa

MTB

ericaa, odgodili su te radi nalaza ili jer nema mjesta? Mi smo odlučili ići privatno jer nisam htjela odugovlačiti, u paraleli se pripremamo da idući put (ako bude bilo potrebno) idemo preko socijalnog. Doduše, mi smo već u godinama gdje nemamo što čekati, tako da je ovo za nas prava odluka.

ja sam u KBC i nema mjesta više kod doktorice, puno nas je. A mi smo krenuli preko socijalnog pa ako ispucam sve, a nadam se da nikako neću, onda privatno. Jednostavno, na žalost, puno nas je i ne mogu sve stići, a prednost, logično, imaju oni koji su u postupku. Doktora i sestara ima koliko ima a nas je sve više i gužve su, iako se oni zaista trude i rade odličan posao i uz sve puni su razumijevanja i empatije, tako da imaju sve pohvale od mene… samo mi je baš došlo krivo jer zbog spleta okolnosti, u biti nam je cijela godina protekla u skupljanju nalaza, lockdownu zbog korone i ponavljanja nalaza jer su istekli. Al biti će, preživjeti ću tih mjesec dana, oporaviti organizam od HSSG i nabrijat se na dalje :)

Jesi zvala privatne klinike? Dosta njih ima ugovor sa HZZO i pa se može i kod njih preko socijalnog, a možda kod još nekoga ima mjesta? Kraj je godine, pa je manja šansa, ali nikad ne znaš, možda je netko odustao.
    Iduće godine, kad se ugovori produže, bi trebalo biti lakše ubosti mjesti bilo gdje. Ove godine se radi one nesretne pauze i sad kasnije radi obaveznih izolacija sve pomaknulo.
    U svakom slučaju, sve će biti kako treba biti. A beba će doći upravo onda kad treba doći

Nisam zvala, automatski smo krenuli u KBC, tamo me ginekologica privatna uputila nakon 2 godine pokušavanja pa sam samo tamo i krenula. Hvala na ideji, svakako. U Rijeci sam pa bih trebala provjeriti koje klinike tu rade sa ugovorima. Vidjet ćemo, za sad ćemo tu ostati jer smo sve obavili, još te jedne konzultacije prije IVF i nadam se u 12om mjesecu pokušaj. Držim fige da mi neće trebati tražiti drugo jer ide puno brže kad si jednom u postupku, najgore je ovo prikupljanje nalaza i dogovaranje jer tu odlazi puno vremena a iznimno je ova godina zbog korona sva pomaknuta. Čak sam i ostala iznenađena koliko sam brzo došla na red samo se sa izgleda naredalo pa je veća gužva. Ako ima tko kakvu preporuku za privatno, ako dođe do tog (nadam se da neće) može mi napisati...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 15:04

ericaa

Nisam zvala, automatski smo krenuli u KBC, tamo me ginekologica privatna uputila nakon 2 godine pokušavanja pa sam samo tamo i krenula. Hvala na ideji, svakako. U Rijeci sam pa bih trebala provjeriti koje klinike tu rade sa ugovorima. Vidjet ćemo, za sad ćemo tu ostati jer smo sve obavili, još te jedne konzultacije prije IVF i nadam se u 12om mjesecu pokušaj. Držim fige da mi neće trebati tražiti drugo jer ide puno brže kad si jednom u postupku, najgore je ovo prikupljanje nalaza i dogovaranje jer tu odlazi puno vremena a iznimno je ova godina zbog korona sva pomaknuta. Čak sam i ostala iznenađena koliko sam brzo došla na red samo se sa izgleda naredalo pa je veća gužva. Ako ima tko kakvu preporuku za privatno, ako dođe do tog (nadam se da neće) može mi napisati…

ericaa, ja ti za Rijeku ne znam. Ali ionako će ti prvi pokušaj biti uspješan, pa ti preporuke neće trebati 

💔💔💔

14. Listopad 2020. 15:08

lucija07

Bozma

https://ibb.co/0VhLWx8
    lucija07daj komentar, ti si expert za testove, pogotovo Mullerove, a i znam da neces uljepsavat. Je li moguce da je ovo od stoperice?

Koji tu je dan nakon transfera oprosti puno nas je…. Koliko prije testa si mokrila? Pa ako si stopericu tako davno dobila sumnjam da je jos u tijelu??
    Nadam se da nisi kupila samo ovaj jedan!
    Sjena je i to lijepo vidljiva!

7 dan dvodnevnih, ali 8 stanični (to mi dođe kao i trodnevni ) a od štoperice 11-ti dan. Naravno da sam im skupila sve sa police , a umočila sam ga u prvu jutarnju koju nakon pozitivnih kineza nisam bacila nego čuvala za ove njemce. Kinezi su bili tamni od subote i onda do jučer posvijetlili i opet krenuli tamnit.
    Pokušavam se sjetit jesam li u prijašnjima postupcima ikad radila test 11 dana od Brevactida 10 000, valjda bi zapamtila pozitivan test, a sklona sam tome da ih prerano radim.

ericaa
    14. Listopad 2020. 15:10

MTB

ericaa

Nisam zvala, automatski smo krenuli u KBC, tamo me ginekologica privatna uputila nakon 2 godine pokušavanja pa sam samo tamo i krenula. Hvala na ideji, svakako. U Rijeci sam pa bih trebala provjeriti koje klinike tu rade sa ugovorima. Vidjet ćemo, za sad ćemo tu ostati jer smo sve obavili, još te jedne konzultacije prije IVF i nadam se u 12om mjesecu pokušaj. Držim fige da mi neće trebati tražiti drugo jer ide puno brže kad si jednom u postupku, najgore je ovo prikupljanje nalaza i dogovaranje jer tu odlazi puno vremena a iznimno je ova godina zbog korona sva pomaknuta. Čak sam i ostala iznenađena koliko sam brzo došla na red samo se sa izgleda naredalo pa je veća gužva. Ako ima tko kakvu preporuku za privatno, ako dođe do tog (nadam se da neće) može mi napisati…
    ericaa, ja ti za Rijeku ne znam. Ali ionako će ti prvi pokušaj biti uspješan, pa ti preporuke neće trebati

hehhe to i ja kažem... :))) 
    nekako mi baš odgovara i doktorica i sestre pa mi se neda ni razmišljat o mijenjanju 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

14. Listopad 2020. 15:13

Bozma

lucija07

Bozma

lucija07daj komentar, ti si expert za testove, pogotovo Mullerove, a i znam da neces uljepsavat. Je li moguce da je ovo od stoperice?

Koji tu je dan nakon transfera oprosti puno nas je…. Koliko prije testa si mokrila? Pa ako si stopericu tako davno dobila sumnjam da je jos u tijelu??

7 dan dvodnevnih, ali 8 stanični (to mi dođe kao i trodnevni ) a od štoperice 11-ti dan. Naravno da sam im skupila sve sa police , a umočila sam ga u prvu jutarnju koju nakon pozitivnih kineza nisam bacila nego čuvala za ove njemce. Kinezi su bili tamni od subote i onda do jučer posvijetlili i opet krenuli tamnit.
    Pokušavam se sjetit jesam li u prijašnjima postupcima ikad radila test 11 dana od Brevactida 10 000, valjda bi zapamtila pozitivan test, a sklona sam tome da ih prerano radim.

Ja bih rekla da ce ujutro bit tamniji🙏💓😂😂🌺🌺🌺🌺

14. Listopad 2020. 15:16

lucija07

Bozma

lucija07

Bozma

Ja bih rekla da ce ujutro bit tamniji🙏💓😂😂🌺🌺🌺🌺

Ujutro ga drzi bar 30 sec u urinu.. Ti si kao ja... Jaaako rano si ga napravila pa nemre to odmah bit ne znam kakva sjena/crta😂.. 
    Tako to krene... Sjeti se moje lepeze.. Ma ne vjerujem da Brevactide tako dugo ostaje u tijelu ne... 

14. Listopad 2020. 15:27

Bozma

lucija07

Bozma

Napravi sada još jedan😀 ali stvarno. Ja bi!

14. Listopad 2020. 15:34

Ne znam je li itko od vas probao Fertility jogu. Inače nisam ljubitelj joge, dosadno mi to, ali ovo mi je slučajno izletilo na youtube, probala i baš mi odgovara i opušta me. ima svega, po fazama ciklusa, za vrijeme stimulacije, pa do implatacije....

Ruska1986
    14. Listopad 2020. 15:39

angribird

Bozma

lucija07

Bozma

Napravi sada još jedan😀 ali stvarno. Ja bi!

I ja biiiiii 🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    14. Listopad 2020. 15:40

Bozma

Ne znam je li itko od vas probao Fertility jogu. Inače nisam ljubitelj joge, dosadno mi to, ali ovo mi je slučajno izletilo na youtube, probala i baš mi odgovara i opušta me. ima svega, po fazama ciklusa, za vrijeme stimulacije, pa do implatacije….

Ja nisam, aal zvuči zanimljivo 🤔🤔 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.