Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    14. Listopad 2020. 15:51

TiredIvy

MTB samo polako! Najbtnije da ti imas folikule. U nasim godinama to ide malo sporije. Udri po cvekli i kori ananasa i ako mozes - pivu.U prethodnom postupku meni je endo na 8. dc bio 4mm, otpisali me za transfer. Do punkcije je vec bio na 7,8mm. Na zalost dobila sam tada samo 2js, obe zrele i savrsene, a opet se nijedna nije oplodila. Da jeste, bio bi transfer. Inace meni je taj ciklus aspiracija bila 14dc.
    Bozma ma to tamni sigurno. Meni to delude bas kako treba. Drzimo fige i navijamo da je to to. I cekamo nove testice.
    Tanja79 kako su tvoji embrioncici?

Ja prijavljujem da je moj mali, nezreli borac od koga su svi doktori digli ruke 2. dan ne samo stigao svoje vrsnjake, nego i pomalo prestigao. Jos uvek se bori, 6-stanicni je.Ljubi ga majka

Kako je to divno, mogu da ga animiram u glavi kako se bori da bude jaci od ostalih. Kao da kaze "ma videcete vi mene" 😁😁😁
    Ja nista ne znam, kako su, rastu li, jesu li svi na broju i to - koliko su stanični. Iskreno, ni ne znam sta to tacno znaci. Pokusala sam da procitam doktorove žvrljotine al uzalud.
    Znam sami da ujutro u 8 treba da sam u bolnici.

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Anavi985
    14. Listopad 2020. 16:02

Čestitam na pozitivnim testovima, smrzlićima, transferima... 
    meni rečeno ciklus pauze pa se javiti za novi postupak u 11.mjesecu... (ja se bojala da će biti više sad nakon stimuliranog)... 

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Olivera
    14. Listopad 2020. 16:06

ericaa

MTB

ericaa

Nisam zvala, automatski smo krenuli u KBC, tamo me ginekologica privatna uputila nakon 2 godine pokušavanja pa sam samo tamo i krenula. Hvala na ideji, svakako. U Rijeci sam pa bih trebala provjeriti koje klinike tu rade sa ugovorima. Vidjet ćemo, za sad ćemo tu ostati jer smo sve obavili, još te jedne konzultacije prije IVF i nadam se u 12om mjesecu pokušaj. Držim fige da mi neće trebati tražiti drugo jer ide puno brže kad si jednom u postupku, najgore je ovo prikupljanje nalaza i dogovaranje jer tu odlazi puno vremena a iznimno je ova godina zbog korona sva pomaknuta. Čak sam i ostala iznenađena koliko sam brzo došla na red samo se sa izgleda naredalo pa je veća gužva. Ako ima tko kakvu preporuku za privatno, ako dođe do tog (nadam se da neće) može mi napisati…
    ericaa, ja ti za Rijeku ne znam. Ali ionako će ti prvi pokušaj biti uspješan, pa ti preporuke neće trebati

hehhe to i ja kažem… :)))
    nekako mi baš odgovara i doktorica i sestre pa mi se neda ni razmišljat o mijenjanju

Draga ericaa, u Rijeci nažalost nema niti jedne privatne klinike u kojoj se rade postupci, samo kbc. Kod koje si doktorice u Rijeci? 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

ericaa
    14. Listopad 2020. 16:09

Olivera

ericaa

MTB

ericaa

Nisam zvala, automatski smo krenuli u KBC, tamo me ginekologica privatna uputila nakon 2 godine pokušavanja pa sam samo tamo i krenula. Hvala na ideji, svakako. U Rijeci sam pa bih trebala provjeriti koje klinike tu rade sa ugovorima. Vidjet ćemo, za sad ćemo tu ostati jer smo sve obavili, još te jedne konzultacije prije IVF i nadam se u 12om mjesecu pokušaj. Držim fige da mi neće trebati tražiti drugo jer ide puno brže kad si jednom u postupku, najgore je ovo prikupljanje nalaza i dogovaranje jer tu odlazi puno vremena a iznimno je ova godina zbog korona sva pomaknuta. Čak sam i ostala iznenađena koliko sam brzo došla na red samo se sa izgleda naredalo pa je veća gužva. Ako ima tko kakvu preporuku za privatno, ako dođe do tog (nadam se da neće) može mi napisati…
    ericaa, ja ti za Rijeku ne znam. Ali ionako će ti prvi pokušaj biti uspješan, pa ti preporuke neće trebati

nekako mi baš odgovara i doktorica i sestre pa mi se neda ni razmišljat o mijenjanju

Draga ericaa, u Rijeci nažalost nema niti jedne privatne klinike u kojoj se rade postupci, samo kbc. Kod koje si doktorice u Rijeci?

dr. Smiljan 
    nisam ni znala da nema, automatski po preporuci otišla u KBC i kako su mi sjeli svi skupa, nisam dalje ni razmišljala 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Olivera
    14. Listopad 2020. 16:16

ericaa

Olivera

ericaa

MTB

ericaa

dr. Smiljan
    nisam ni znala da nema, automatski po preporuci otišla u KBC i kako su mi sjeli svi skupa, nisam dalje ni razmišljala

Nema ne, neki doktori koji si radili na humanoj otišli su u privatne klinike ali ni jedna ne radi postupke, eventualno samo konzultacije. 
    Za dr Smiljan kažu da je izrazito stručna, tako da vjerujem da si u dobrim rukama i da nećeš dugo pohoditi "podrum" 💗. A sestre tamo su preljubazne i strpljive, jer nas stvarno (nažalost) ima jako puno. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• ruby22
    14. Listopad 2020. 16:18

Pozdrav svima....
    Dugo vas čitam i stvarno svaka čast svim lavicama. Želim van/nam svima što raniji prelazak u neke nove teme.
    U ovim vodama sam malo više od godinu dana i iz sebe imam neuspješnu inseminaciju, 2 prirodna postupka (jednom ovulirala prije vremena, a drugi puta stanica se nije oplodila) i 1 ET z stimuliranog postupka koji je završio sponatnim.
    Prije par dana bila sam na FET-u tako da držimo fige i nadamo se :).
    Vidim da većinom da terapija bude svima ista ili slična, jedino sam primjetila da je Ruška1986 imala i utrogestan i duphastone.
    Ima li vas još s takvom terapijom nakon transfera?

Puno sreće svima želim u daljnjoj borbi :*

oboje 33 god
    👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
    👨🏻 nalazi ok
    Poliklinika Škvorc
    2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
    6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
    10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828

14. Listopad 2020. 16:26

Ja prijavljujem da je moj mali, nezreli borac od koga su svi doktori digli ruke 2. dan ne samo stigao svoje vrsnjake, nego i pomalo prestigao. Jos uvek se bori, 6-stanicni je.Ljubi ga majka

kako nas nekad iznenade, na kraju ispadne da je bolje da su ostali folikuli propali, dobila si jednog ali naprednog. mene je malo brinulo što je ovaj moja brz, ali doktorica kaže bolje brz nego spor. Kad ti je transfer?

ericaa
    14. Listopad 2020. 16:28

Olivera

Za dr Smiljan kažu da je izrazito stručna, tako da vjerujem da si u dobrim rukama i da nećeš dugo pohoditi "podrum" 💗. A sestre tamo su preljubazne i strpljive, jer nas stvarno (nažalost) ima jako puno.

Da, za tu profesoricu sam čula vrhunske kritike i da je izrazito stručna, a prema meni je bila i jako ljubazna i posvetila mi je vremena koliko je trebalo, sve objasnila, naglasila da mogu pitati što želim, i sl... Mislim da je na kraju svega bit je li vjeruješ svome doktoru a ja vjerujem.
    Sestre- samo riječi hvale! Pune čekaonice, milijon uputnica, pitanja, zvonjava telefona, a ipak će odgovoriti na sve, reći riječi utjehe i nade, uhvatit za ruku kad boli... S obzirom da sam dosta puta bila u bolnici kroz život, prošla 5 općih anestezija, 4 lokalne, nekoliko raznoraznih zahvata; i ginekoloških i drugih,  ovo me toliko ugodno iznenadilo da sam danima pričala. 
    Pokušavaju olakšat svima situaciju i baš imam riječi hvale. A da se dogodi, kao danas, da je jednostavno prepun raspored i da nas moraju prebaciti za drugi ciklus, dogodi se...

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    14. Listopad 2020. 16:33

i Vi ste u Rijeci? kad znate za podrum :)

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 16:38

hahaha, sad sam se sjetila Kalimera. TiredIvy, generacijo, ti ćeš vjerojatno znati za taj crtić. "Vidjet ćete vi mene kad odrastem!!!! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.