Bozmana zalost kod mene se posle slog onion karambola oko terapije, zakasnele Cetrotide i ostalog pojavio polip na endometrijumu, tako da u ovom ciklusu nece biti transfera. Moram da navijem da malisa poraste do blastociste i da ga zamrznu…A ja sam samo jednom u sest ciklusa dobila blastocistu i to pre tri godine, pa se bas plasim…Al navijam i svim srcem sam uz ovog malog heroja
MTB Secam se, kako da ne! Kalimero i vecna borba za pravdu
Tvoj mali Kalimero će se izboriti, svi ovdje navijamo za njega. Žao mi je što neće biti transfera, ali može malac i malo pričekati, samo da sad izdrži još ovih par dana. To će biti pravi momčina ili amazonka
💔💔💔
maja555, ti si kod Mršića? ja sam kod njega išla privatno na konzultacije, sad sam pogledala svoj prvi nalaz jer je šarao po njemu. Feritin mi je bio sličan, i to je napisao Kendural C, Vitamin D on isto voli da je viši, dugo mi je o tome pričao, ali bio mi je ok (to je jedino na šta sam dobila prolaznu kvačicu na nalazu). Pa AMH ti i nije toliko loš, FSH je malo viši. Možda će ti i TSH snižavat, vole da je do 2,5 za postupak.
Jesam. Isla sam i ja privatno na konzultacije i dog se za postupak. Jeli se kendural c moze kupiti bez recepta? Hocu. Oboje cu do tada ona uzimati. Sve u svemu jeli nalaz onda ne los?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pijem vec lijek za stitnjacu. Svakako cekam iskusne cure za kom.
Miss1502 meni je Mrsic rekao test na covid 2 dana prije dolaska u bolnicu. Svakako cu ga zvati sad kad budem imala nalaze. Evo dobila sam horomne, briseve i papu. Jos cekam markere, to ce iduci tjedan pa ga zovem da dogovorimo sve.
2 dana prije cega? Uzv ??
Feritin i vitamin d su ti niži , sigurno ce to rec da to moras povisit- mrsic je bas picajzla…tako da uzmi sad vec kendural c za zeljezo i plivit d kapi …isto je i meni reka prije par mjeseci….
Hocu hocu. 2 dana prije uzv mi je reka.
A ostalo jeli ti se cini ok? Prvi put vadim dheas. Idem guglat malo heheh..
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pijem vec lijek za stitnjacu. Svakako cekam iskusne cure za kom.
Miss1502 meni je Mrsic rekao test na covid 2 dana prije dolaska u bolnicu. Svakako cu ga zvati sad kad budem imala nalaze. Evo dobila sam horomne, briseve i papu. Jos cekam markere, to ce iduci tjedan pa ga zovem da dogovorimo sve.
2 dana prije cega? Uzv ??
Feritin i vitamin d su ti niži , sigurno ce to rec da to moras povisit- mrsic je bas picajzla…tako da uzmi sad vec kendural c za zeljezo i plivit d kapi …isto je i meni reka prije par mjeseci….
Hocu hocu. 2 dana prije uzv mi je reka.
A ostalo jeli ti se cini ok? Prvi put vadim dheas. Idem guglat malo heheh..
Tako je i meni reka, prije prvog UZV test na Covid...a nekima je receno na prvi dan M...pa sad kako oces
Kendural C sam ja prekjucer kupila bez recepta u ljekarni Naletilic kod Kaurija ..neke ljekarne traze recept,neke ne
Plivit D kapi idu na recept ,to nek ti da tvoja ginek..ja pijem 5 kapi na dan i dosta su mi povisile vitamin d...
Ostalo ti je sve ok,dhea je ok...za stitnjacu vec pijes..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
https://ibb.co/8D7VkcG
Maja, obavezno vit D uzmi i kreni pit.. Tsh kakav ti je bio na starijim nalazima? On treba biti do 2 jer os terapije zanacajno poraste pa ce ti vjerovatno pojacat terapiju.. Amh je nizi ali tu nemozemo puno popravit.. Fertin isto nizak..
Jesu ti ovo prvi ili kontrolni nalazi? Planiran ti je sad jel da postupak krajem mj ako sam dobro zapamtila
maja555, DHEA mi je bila 8, nitko nije komentirao pa je valjda dobar. sve u svemu meni se čini ok, ništa nerješivo. Meni je Šunj jednom zbog FSH (bio 12) napisala da pijem DHEA, Mršić ni Marušić nisu nikad spominjali. On je baš picajzla i voli da je sve uredno, pa nemoj da te zabrinjava kad krene zaokruživat, meni je išarao nalaz sa strelicama, zaokruživao po 10 puta neke brojke . I inače oni u bolnici to malo detaljnije prouče, privatno nitko ništa ni ne gleda.
Kendural C sam nazvala soc.ginekologa i rekla da mi je on napisao da ga pijem, ispisali mi bijeli recpet, ono na komad papira sa pečatom, 170kn košta.
Pila sam vec prije bijelo zelena kapi vitamin d. Ok. Sutra cu pitati ginekologicu.
Super. Jeli onda idemo skupa u nove pobjede? Jeli Sanjich i Bozma idu isto?
Ja trebam dobiti 1.11. 😄
23.01.21. AIH
maja555, ti si kod Mršića? ja sam kod njega išla privatno na konzultacije, sad sam pogledala svoj prvi nalaz jer je šarao po njemu. Feritin mi je bio sličan, i to je napisao Kendural C, Vitamin D on isto voli da je viši, dugo mi je o tome pričao, ali bio mi je ok (to je jedino na šta sam dobila prolaznu kvačicu na nalazu). Pa AMH ti i nije toliko loš, FSH je malo viši. Možda će ti i TSH snižavat, vole da je do 2,5 za postupak.
Jesam. Isla sam i ja privatno na konzultacije i dog se za postupak. Jeli se kendural c moze kupiti bez recepta? Hocu. Oboje cu do tada ona uzimati. Sve u svemu jeli nalaz onda ne los?
Nalaz nije problematican ali ima stvari za popravit. Mozda ti on da i siofor radi fsh i lh.. Da ih malo popravi, a siofor i smanjuje sansu za hiperstimulacijom tako da je i to pozitivno..
Sanjich vadila sam nalaze 10 mjesec 2018. Kad sam isla u cito. Ne pise mi na nalazi koji dan je ciklusa bio pa ne znam. Skroz drugaciji nego sad. Poljak nije pridava pozornost tada nicemu osim moje endometrioze od 5.4 cm tada.
Sad sam je rijesila i Mrsic me lipo uputio na 2.dan da vidimo.
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji