miss1502 možeš slobodno prvi dan M, dok dođe aspiracija tko više prati kad si krenula sa bockanjem. test su mi tražili tek za aspiraciju da donesem. meni se nekako čini bolje odmah prvi dan, ako slučajno nešto i pokaže da se ne bodem bezveze
Ok, tako cu onda ..kad dobijem M moram nazvat svoju ginekologicu i ona me upisuje .tako mi je receno..valjda se brzo dobije termin
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
miss1502 možeš slobodno prvi dan M, dok dođe aspiracija tko više prati kad si krenula sa bockanjem. test su mi tražili tek za aspiraciju da donesem. meni se nekako čini bolje odmah prvi dan, ako slučajno nešto i pokaže da se ne bodem bezveze
Ok, tako cu onda ..kad dobijem M moram nazvat svoju ginekologicu i ona me upisuje .tako mi je receno..valjda se brzo dobije termin
Da meni je ginica rekla da nazovem dan dva prije M... Ma cisto radi tijela i svega za ne daj boze da ne sopamo se dodatno hormonima uzalud 😊 trebamo cuvat tijelo za T koja nas ceka 🤞👶
https://ibb.co/8D7VkcG
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Kako se stavi slika? Slikala bih vam nalaz hormona na 2 dan cikkusa.Umetnem sliku
https://imgbb.com/[imgbb.com]I kopiraš nam link 😉Tu odete na, start uploading, ucitate, stisnete na copy i onda se vratite ovdje i tu zaljepite..
Jesam. Sad se nadam da cete mi javiti kako vam se cini na 2.dan ciklusa. Za anit muller znam da je nizak. A ovo ostalo nisam inace proucavala. Kako vam se cini omjer fsh i lh? I dheas? Ajmo nestrpljiva sam ajme...
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
maja555, ja se ne razumijem u te omjere tako da ti tu ne mogu pomoći. Što se tiče AMH, pa nije ti strašno nizak, ima ovdje i cura koje imaju ispod 5. Tako da to ne bi trebao biti razlog za očajavanje
Mislim samo da bi bilo dobro da ti je TSH malo niži. Možda da tražiš lijekove za to? Ovdje ima iskusnijih cura pa ti možda nešto preporuče.
💔💔💔
Pijem vec lijek za stitnjacu. Svakako cekam iskusne cure za kom.
Miss1502 meni je Mrsic rekao test na covid 2 dana prije dolaska u bolnicu. Svakako cu ga zvati sad kad budem imala nalaze. Evo dobila sam horomne, briseve i papu. Jos cekam markere, to ce iduci tjedan pa ga zovem da dogovorimo sve.
23.01.21. AIH
https://ibb.co/8D7VkcG
Moooožda taj tsh ti je malo visok. Kao trebao bi biti oko 2 cak i ispod 2.
Bozma na zalost kod mene se posle slog onion karambola oko terapije, zakasnele Cetrotide i ostalog pojavio polip na endometrijumu, tako da u ovom ciklusu nece biti transfera. Moram da navijem da malisa poraste do blastociste i da ga zamrznu...A ja sam samo jednom u sest ciklusa dobila blastocistu i to pre tri godine, pa se bas plasim...Al navijam i svim srcem sam uz ovog malog heroja
MTB Secam se, kako da ne! Kalimero i vecna borba za pravdu
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
maja555, ti si kod Mršića? ja sam kod njega išla privatno na konzultacije, sad sam pogledala svoj prvi nalaz jer je šarao po njemu. Feritin mi je bio sličan, i to je napisao Kendural C, Vitamin D on isto voli da je viši, dugo mi je o tome pričao, ali bio mi je ok (to je jedino na šta sam dobila prolaznu kvačicu na nalazu ). Pa AMH ti i nije toliko loš, FSH je malo viši. Možda će ti i TSH snižavat, vole da je do 2,5 za postupak.
Pijem vec lijek za stitnjacu. Svakako cekam iskusne cure za kom.
Miss1502 meni je Mrsic rekao test na covid 2 dana prije dolaska u bolnicu. Svakako cu ga zvati sad kad budem imala nalaze. Evo dobila sam horomne, briseve i papu. Jos cekam markere, to ce iduci tjedan pa ga zovem da dogovorimo sve.
2 dana prije cega? Uzv ??
Feritin i vitamin d su ti niži , sigurno ce to rec da to moras povisit- mrsic je bas picajzla...tako da uzmi sad vec kendural c za zeljezo i plivit d kapi ...isto je i meni reka prije par mjeseci....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji