Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    14. Listopad 2020. 17:13

Nina92  savrseenoo sada samo opusteno i pozitivnooo 🙏❤️
    Bozmaa ajmee divnooo tamniii trudnaaa siiii jeeeaaa tako mi drago ovoo vidjetiii🎉🎉😍🙏.
    Curee ostale svima zelim svu srrcuu svijetaa🙏😍
    Vase price me rastuzeee i ja nemam oca vec 5 godina a ni majke 4 godine jedno za drugim su umrli 😔 sve bi dala da su zivi i da mogu s njima srecu podijeliti i boli nekad jako u zadnje vrime ih sanjam cesto 😔 ali opet znsm da se vesele s neba i da me cuvaju i da zele da budem sretnaa❤️🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

ericaa
    14. Listopad 2020. 17:16

MTB

Olivera

MTB

ruby22

23.10 ili 26.10 je beta… ovisno do kad izdržim 😀

Onda si kao naša Olivera. Bez brige, ovdje će čitav čopor žena navijati za tebe

Baš sam si mislila napisati kako ruby22 ima put sličan mom🙂

I sad ćete obje imati lijepe, ogromne bete pa se možete pratiti i kroz trudnoće
    Dodatno, u pravu si. Nemamo se što Vikati ovdje, sve smo herojke iz rovova, a tu nema persiranja.

istina za rovove i persiranje ...   :)
    da, primjećujem da Rijeka rastura ovaj mjesec, neka tako i ostane!! I čini mi se da je neki pozitivan niz kod svih što me baš veseli i neka nam potraje! 
    šta moramo prije aspiracije napraviti Covid test? ili samo ako imamo temperaturu jer mjere na ulazu pa onda ako nemamo, ne moramo ili?

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 17:19

ericaa, svi moramo prije aspiracije napraviti test, inače nema aspiracije. Reći će ti na vrijeme, test mora biti star do 48 sati. Meni muž sutra radi iz drugog razloga, ako je on negativan, valjda sam i ja. Odlučila sam se samoizolirati do testa da slučajno ne pokupim u međuvremenu. Šteta bi bilo da sav taj trud, vrijeme i novac budu uzalud. 

💔💔💔

ericaa
    14. Listopad 2020. 17:22

MTB

ericaa, svi moramo prije aspiracije napraviti test, inače nema aspiracije. Reći će ti na vrijeme, test mora biti star do 48 sati. Meni muž sutra radi iz drugog razloga, ako je on negativan, valjda sam i ja. Odlučila sam se samoizolirati do testa da slučajno ne pokupim u međuvremenu. Šteta bi bilo da sav taj trud, vrijeme i novac budu uzalud.

Hvala na info, nisam imala pojma. Nisam još u toj fazi ali dobro je znati...

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 17:24

ericaa

MTB

Hvala na info, nisam imala pojma. Nisam još u toj fazi ali dobro je znati…

Je, važno je za otprilike znati proces. Ne moraš ga raditi prije transfera ili FETa, samo prije aspiracije. Meni bi još bilo OK da mi svejedno naprave aspiraciju, pa eventualno smrznu ako sam pozitivna. Ali ne, prekida se postupak i nema aspiracije, što znači da su svi ti hormoni, folikule bile uzalud 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Listopad 2020. 17:25

Ajme cure, od zadnje prijave na forum, 20 stranica 🙈🙈🙈 jedva pohvatala sve, čestitam svim NOVOPEČENIM TRUDNICAMA 🥰❤️
    Nego ja jučer bila kod svoje ginice, morala po pismeni pristanak za ICSI, (navodno da ne ispadne samoinicijativno u korist klinike).
    I tako ja njoj kažem kako čekam između termina 5 tjedana, i da mi je čudno kako me nije poslao da vadim ostatak hormona i nije mi uzimao briseve. 
    I na to ona meni kaže da može krenuti u postupak i bez toga, da mi ih može naknadno izvaditi.
    Sad mi vi iskusnije u tome recite dali je to moguće?
    Meni je to sve prvi put i eto, malo mi čudno bilo jer znam da inače to svi rade prije 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

endometrioza

ericaa
    14. Listopad 2020. 17:28

MTB

ericaa

MTB

Hvala na info, nisam imala pojma. Nisam još u toj fazi ali dobro je znati…

Je, važno je za otprilike znati proces. Ne moraš ga raditi prije transfera ili FETa, samo prije aspiracije. Meni bi još bilo OK da mi svejedno naprave aspiraciju, pa eventualno smrznu ako sam pozitivna. Ali ne, prekida se postupak i nema aspiracije, što znači da su svi ti hormoni, folikule bile uzalud

e baš nema logike! Ako je test pozitivan sve pada u vodu! A prije ničeg drugog ne treba test, uopće ne kužim...i da, da bar onda iskoriste folikule pa nek zamrznu do ozdravljenja-negativnog testa....baš ludo,ali takva je cijela situacija pa što bi ovo bilo drugačije. Plivat ćemo kako god znamo :) i učit i prilagođavat usput

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tinchy_07
    14. Listopad 2020. 17:32

Bozma ovo je bome linepo pozitivan testic, cestitam i da do kraja bude sve dobro 🙏
    Nina92 super, jos imas o za bracu i seku. A mpzda budu i u startu ❤️❤️.
    Erica mi smo isto u Rijeci, i moram priznat da smo brzo dosli na red, jedino sta nas je bilo usporilo je kasnjenje nalaza.
    Ako si danas bila sigurno smo se i vidjele
    Cure, punkcija i aspiracija su iste stvari ili ne? Malo sam zbunjena.
    Meni folikul nije pobjegao, nasli jajnu stanicu i ako sve bude ok subotu transfer. Ne ocekujem puno, ali opet nadam se i 🙏 za čudo

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

14. Listopad 2020. 17:32

erica, u Splitu se test radi prvi dan M, pa ako je pozitivan ni ne bodeš se. Možda je i kod Vas tako

ericaa
    14. Listopad 2020. 17:34

lotus

Bozma ovo je bome linepo pozitivan testic, cestitam i da do kraja bude sve dobro 🙏
    Nina92 super, jos imas o za bracu i seku. A mpzda budu i u startu ❤️❤️.
    Erica mi smo isto u Rijeci, i moram priznat da smo brzo dosli na red, jedino sta nas je bilo usporilo je kasnjenje nalaza.
    Ako si danas bila sigurno smo se i vidjele
    Cure, punkcija i aspiracija su iste stvari ili ne? Malo sam zbunjena.
    Meni folikul nije pobjegao, nasli jajnu stanicu i ako sve bude ok subotu transfer. Ne ocekujem puno, ali opet nadam se i 🙏 za čudo

nisam danas bila, danas sam telefonski riješavala :) 
    da, i mi smo brzo došli ali brisevi i papa test su kasnili pa se oduljilo.

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.