Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 18:10

Olivera

MTB

Što je onda zaključak, imamo pravo na 4 stimulirana? Nije za mene, ja ću sad ostati trudna, za prijateljicu je

Imamo pravo na 4 stimulirana, i dva prirodna…i moja je prijateljica jako znatiželjna😂😂😂

Ah, te prijateljice 

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    14. Listopad 2020. 18:11

Sanjich, Bozma ,meni je receno da prije prcog UZV napravim test na covid, tj. 7.dan ciklusa ,tako da ocito kako kome rece...tako sam isto i prvi postupak išla.
    P.s. di je tocno sad testiranje na Križinama? Negdje vani?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 18:12

Sanjich🤞🤰

MTB

ericaa, svi moramo prije aspiracije napraviti test, inače nema aspiracije. Reći će ti na vrijeme, test mora biti star do 48 sati. Meni muž sutra radi iz drugog razloga, ako je on negativan, valjda sam i ja. Odlučila sam se samoizolirati do testa da slučajno ne pokupim u međuvremenu. Šteta bi bilo da sav taj trud, vrijeme i novac budu uzalud.

Ja moram napravit covid test dan prije M.. Da je spreman za 2dc jer nema smisla bockat se do aspiracije ako nece doci do aspiracije radi covida.. u splitskoj bolnici se vodim

Da, u međuvremenu smo naučili da je u Splitu drugačije (i logičnije).
    Ovdje se bockam, ali test je 48h ranije. I ako sam pozitivna, piši kući propalo. Bez obzira na savršene folikule, na svo bockanje itd.

💔💔💔

14. Listopad 2020. 18:15

miss1502

Sanjich, Bozma ,meni je receno da prije prcog UZV napravim test na covid, tj. 7.dan ciklusa ,tako da ocito kako kome rece…tako sam isto i prvi postupak išla.

Misa nazovi ti svakako jos jednom pitaj... Jer meni ne mrsic krivo rekao a sestre dole su mi bas objasnile da trebam to imat prije prvog bockanja.. Da ne prolazin to sve ako sam kojim slucajem poz. Jer znamo svi da nemoram imat nikakve simptome a mogu bit poz tako da cu dan dva prije M ici napraviti... 

Olivera
    14. Listopad 2020. 18:20

MTB

Sanjich🤞🤰

MTB

ericaa, svi moramo prije aspiracije napraviti test, inače nema aspiracije. Reći će ti na vrijeme, test mora biti star do 48 sati. Meni muž sutra radi iz drugog razloga, ako je on negativan, valjda sam i ja. Odlučila sam se samoizolirati do testa da slučajno ne pokupim u međuvremenu. Šteta bi bilo da sav taj trud, vrijeme i novac budu uzalud.

Ja moram napravit covid test dan prije M.. Da je spreman za 2dc jer nema smisla bockat se do aspiracije ako nece doci do aspiracije radi covida.. u splitskoj bolnici se vodim

Da, u međuvremenu smo naučili da je u Splitu drugačije (i logičnije).
    Ovdje se bockam, ali test je 48h ranije. I ako sam pozitivna, piši kući propalo. Bez obzira na savršene folikule, na svo bockanje itd.

Ti još kod privatnika sama lijekove plaćaš, tako da ode i par tisućica u vjetar 
    Ova splitska praksa definitivno ima najviše smisla. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

14. Listopad 2020. 18:23

miss1502

Sanjich, Bozma ,meni je receno da prije prcog UZV napravim test na covid, tj. 7.dan ciklusa ,tako da ocito kako kome rece…tako sam isto i prvi postupak išla.

Parking nasuprot Medikola. Ja sam se sama naručila mailom i odmah su mi dali termin u 6:30 sljedeće jutro, bili bi i isti dan da sam se ranije javila. Dole na testiranjui bile su jako obzirne, pitale za šta je, kad sam rekla kažu:ništa ne brinite mi ćemo to vama odmah među privma rješit, bit će do 10 nalaz, a ništa nisam tražila ni molila.. I svarno već u 11 sam nazvala ginekologa i dobili su nalaz, a meni je sutradan bio vidljiv na e-građani pa sam ga sama isprintala

🍀🐞MISS🐞🍀
    14. Listopad 2020. 18:26

Sanjich bas sam dva puta pital kad sam bila tamo kad se testiran i rekli su mi prije prvog uzv,a prvi uzv je 7.dan ciklusa...
    I meni je logicnije 1.dan M, ali opet i ako sam tad negativna na covid, niko mi ne garantira da cu bit negativn i 14.dana nakon - za aspiraciju ili transfer ..tako da par dana gore dole testiranje mislim da je svjedno

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• maja555
    14. Listopad 2020. 18:26

Kako se stavi slika? Slikala bih vam nalaz hormona na 2 dan cikkusa.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 18:28

maja555

Kako se stavi slika? Slikala bih vam nalaz hormona na 2 dan cikkusa.

Umetnem sliku 

https://imgbb.com/ [imgbb.com]
    I kopiraš nam link 😉
    Tu odete na, start uploading, ucitate, stisnete na copy i onda se vratite ovdje i tu zaljepite.. 

💔💔💔

14. Listopad 2020. 18:29

miss1502 možeš slobodno prvi dan M, dok dođe aspiracija tko više prati kad si krenula sa bockanjem. test su mi tražili tek za aspiraciju da donesem. meni se nekako čini bolje odmah prvi dan, ako slučajno nešto i pokaže da se ne bodem bezveze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.