Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2020. 12:52

Ja sam u bolnici cekala 2mj samo na prvi pregled... Narucivala se krajem petog dobila termin krajem 7og za prvi dolazak na humanu, nakon toga mj i pol dana do drugog pregleda sa ostatkom nalaza sta je dodatno trazio.. I evo od tpg pregleda do potupka proci ce mj i pol dana.. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Listopad 2020. 12:53

Aha, OK, hvala na pojašnjenjima cure. Nisam znala za ograničenja. Ja sad prvi put idem privatno, pa onda nisam imala tih "problema". Idući put mislim ići preko socijalnog, pa dobro znam. Iako, neće mi trebati idući put, jer će mi upaliti ovaj 

💔💔💔

11. Listopad 2020. 12:54

Cure,  sto je sa sexom nakon transfera? Oprostite na glupom pitanju ali imam samo vas😊

• *.Women_name.*
    11. Listopad 2020. 13:02

Sanjich onda smo izgleda sve osuđene na čekanje, a to mi je najgore. Ja sam mislila da je tako samo ovdje 😂. Inače što se tiče klinike, nemam nijednu zamjerku.

Tara0205 nama zabranili odnose nakon transfera, mužu ne paše, ali meni odgovara. Nekako mi uopće nije do tog poslije 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Listopad 2020. 13:03

Tara0205

Cure, sto je sa sexom nakon transfera? Oprostite na glupom pitanju ali imam samo vas😊

Sa preporuka koje sam si skopirala, piše ovo:
    I zadnje - seks. Neka iskustva govore u prilog seksu na dan transfera ili dan-dva nakon transfera. Spermiji stimuliraju maternicu, signalizirajući joj da je vrijeme za prihvat embrija. Nisam osobno probala, to svakome ostavljam da se sam odluči.

💔💔💔

Simba 1989
    11. Listopad 2020. 13:08

Tara0205

Cure, sto je sa sexom nakon transfera? Oprostite na glupom pitanju ali imam samo vas😊

Nama su ovaj put baš naglasili da bez odnosa, evo recimo ja nebi nikako do bete a niti narednih 3mj, 4

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

11. Listopad 2020. 13:13

Hvala cure! Ja sam se u poliklinici skroz smotala pa mi je to bilo zadnje na pameti za pitati. 

Nina92
    11. Listopad 2020. 13:52

Cure u petak sam imala aspiraciju, jos uvijek imam jake bolove i napuhana sam ko balon kaj mislite?? Mirujem, pijem iso sport, ako odem u bolnicu opet ce mi rec da mirujem onda mi je bolje doma jel ima koja takva iskustva? 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• LucyLou
    11. Listopad 2020. 13:58

Nina92

Cure u petak sam imala aspiraciju, jos uvijek imam jake bolove i napuhana sam ko balon kaj mislite?? Mirujem, pijem iso sport, ako odem u bolnicu opet ce mi rec da mirujem onda mi je bolje doma jel ima koja takva iskustva?

Nina, imas li kakvih drugih simtoma, primjerice poteskoce s disanjem? Ovo sto opisujes me podsjeca na moje iskustvo nakon 1.stimulacije gdje sam isto imala bolove i bila napuhana, isto kao tebi je bila aspiracija u petak, i do sljedece srijede mi se stanje poboljsalo ali je transfer bio odgodjen zboh pocetka hipera i slobodne tekucine u trbusnoj supljini. Ja sam svog MPO doktora zvala u pon ujutro i rekao mi da odmah dodjem na uzv., i tebi bih savjetovala isto, za svaki slucaj...u medjuvremenu, jedi slanu hranu bogatu proteinima i pij puuuuno tekucine i iso sporta...saljem pusu i zelim ti da sto prije prodju bolovi i nelagoda 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Nina92
    11. Listopad 2020. 14:06

LucyLou

Nina92

Nina, imas li kakvih drugih simtoma, primjerice poteskoce s disanjem? Ovo sto opisujes me podsjeca na moje iskustvo nakon 1.stimulacije gdje sam isto imala bolove i bila napuhana, isto kao tebi je bila aspiracija u petak, i do sljedece srijede mi se stanje poboljsalo ali je transfer bio odgodjen zboh pocetka hipera i slobodne tekucine u trbusnoj supljini. Ja sam svog MPO doktora zvala u pon ujutro i rekao mi da odmah dodjem na uzv., i tebi bih savjetovala isto, za svaki slucaj…u medjuvremenu, jedi slanu hranu bogatu proteinima i pij puuuuno tekucine i iso sporta…saljem pusu i zelim ti da sto prije prodju bolovi i nelagoda 😘

Jooj nadam se da ce se smirit nista drugo ne osjecam

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.