Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deoria
    11. Listopad 2020. 12:18

Sanjich🤞🤰

Ja sam dobila ljelove ranije i cijeli protokol na kojem sve pise redosljedom.. Malo me cudi da ti nista nisu rekli ili dali? Gdje ides u postupak nisam pohvatala?

Rekla mi je sestra neki dan na telefon, ali nisam zapamtila. 🙈 Idem u Škvorc. Jer objasnila mi je da sad kad dobim M u 10 mj dolazim tamo i onda mislim da radim UZV. A u 11 mj je bas postupak. A htjela sam si jos nesto prirodno uzeti protiv cista, pa me zato zanima za lijekove tj. kad tocno krecem s piknjem. Jer nikako ne bih htjela zajedno uzimati i lijekove i prirodni pripravak. 

Deoria
    11. Listopad 2020. 12:19

Sanjich🤞🤰

Ako želiš mogu ti staviti tu slike da pogledaš cijelu proceduru opisanu u bolnici u ST

Moze, super! 

• *.Women_name.*
    11. Listopad 2020. 12:22

Deoria

Sanjich🤞🤰

Ja sam dobila ljelove ranije i cijeli protokol na kojem sve pise redosljedom.. Malo me cudi da ti nista nisu rekli ili dali? Gdje ides u postupak nisam pohvatala?

Rekla mi je sestra neki dan na telefon, ali nisam zapamtila. 🙈 Idem u Škvorc. Jer objasnila mi je da sad kad dobim M u 10 mj dolazim tamo i onda mislim da radim UZV. A u 11 mj je bas postupak. A htjela sam si jos nesto prirodno uzeti protiv cista, pa me zato zanima za lijekove tj. kad tocno krecem s piknjem. Jer nikako ne bih htjela zajedno uzimati i lijekove i prirodni pripravak.

Ja sam išla prirodno, ali frendica mi je tamo išla stimulirano. Znam da je ona išla na taj ultrazvuk kad dobiješ menstruaciju, tih par dana dok krvaris se ide da se vidi da nema nekakve ciste. Onda će ti doktor sve napisat na nalazu kj si daješ, a sestra objasnit kako. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

11. Listopad 2020. 12:25

Deoria

Sanjich🤞🤰

Ako želiš mogu ti staviti tu slike da pogledaš cijelu proceduru opisanu u bolnici u ST

Moze, super!

https://ibb.co/y6jCsgh
    https://ibb.co/q57ntFD
    https://ibb.co/fqSXbTm
    https://ibb.co/Z1R0Ntc
    https://ibb.co/cNN06yh
    https://ibb.co/j42n3rV
    https://ibb.co/yNnxXRk

Evo 😊

Deoria
    11. Listopad 2020. 12:29

Nikitta

Miss1502 ima Časna dostavu lijekova posvuda, tako da sam ja to bez pol muke naručivala, ali ne vjerujem da su mi pripravci pomogli, već isključivo fizičko namještanje i to. Hvala ti na ponudi i podršci 🥰
    Deoria meni su isto smokve u maslinovom prefine bile, jela sam ih mjesecima. Govorka se da to odlično spušta FSH. 🤷🏼‍♀️ Kod mene je jednom (odmah nakon postupka) bio 19, ali nakon smokava normalno pao na 7-8, e sad je li do toga ili činjenice da sam imala dugu pauzu između postupaka - pojma nemam.

Vidis nisam znala to da spusta. Super! 
    Ti si isto dugo u pokusajima vidim 😔 Ja isto od 2014. samo sto nismo imali postupaka osim jednog AIH-a 2016. Zelim ti svu srecu svijeta! 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Listopad 2020. 12:29

Deoria, nije mi jasno zašto sad odmah ne kreneš u postupak, ali doktori valjda znaju tvoju situaciju. Ako krećeš u idućem ciklusu, onda ti je nulti UZV na prvi dan onog ciklusa, neovisno o tome što i sad ideš na UZV. I tokom te menstruacije krećeš sa pikanjem. Ja nisam u prirodnom ciklusu, zato ne pratim dane ciklusa, nego kalendarske, igrom slučaja je ispalo da sam se pikala na 1. dan menstruacije (1dc).

💔💔💔

Deoria
    11. Listopad 2020. 12:30

*.Women_name.*

Deoria

Sanjich🤞🤰

Ja sam išla prirodno, ali frendica mi je tamo išla stimulirano. Znam da je ona išla na taj ultrazvuk kad dobiješ menstruaciju, tih par dana dok krvaris se ide da se vidi da nema nekakve ciste. Onda će ti doktor sve napisat na nalazu kj si daješ, a sestra objasnit kako.

Hvala ti 🙂

Deoria
    11. Listopad 2020. 12:32

MTB

Deoria, nije mi jasno zašto sad odmah ne kreneš u postupak, ali doktori valjda znaju tvoju situaciju. Ako krećeš u idućem ciklusu, onda ti je nulti UZV na prvi dan onog ciklusa, neovisno o tome što i sad ideš na UZV. I tokom te menstruacije krećeš sa pikanjem. Ja nisam u prirodnom ciklusu, zato ne pratim dane ciklusa, nego kalendarske, igrom slučaja je ispalo da sam se pikala na 1. dan menstruacije (1dc).

Hvala. A ne idemo odmah zato jer nema mjesta, sve kasni. 😒 Jos u 7 mj kad smo bili na konzult. nam je rekla da tek u 11 krecemo, jer se zbog korone sve pomaknulo. 

Sanjich, hvala, škicnem kasnije 😉

• *.Women_name.*
    11. Listopad 2020. 12:36

MTB

Oni u Poliklinici tamo imaju točno broj postupaka u kojem mjesecu, pa dok dođeš na red (ako ideš prek hzzoa) . Ja znam da sam poslije spontanog došla na ultrazvuk u 6 mj, a došla na red sad u 9 mj. Imaju dva doktora koja vode MPO, pa mislim to je to stvar više organizacije i mogućnosti klinike. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    11. Listopad 2020. 12:40

Deoria

MTB

Hvala. A ne idemo odmah zato jer nema mjesta, sve kasni. 😒 Jos u 7 mj kad smo bili na konzult. nam je rekla da tek u 11 krecemo, jer se zbog korone sve pomaknulo.

Sanjich, hvala, škicnem kasnije 😉

Da, to me malo zivcira kod njih. Nadam se da će ovaj put bit ok do kraja. Inače bi razmislila jel bi išla dalje tamo, jer se sve nekako razvuče. Ja sam u prirodnim ciklusi ma pa čekaš po par mjeseci. Prvi put sam čekala 4 mj, a i ovaj skoro toliko. Iznenadila sam se kad je netko napisao da se u IVF čeka od konzultacija 3 tjedna. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.