Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

VM

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Meni je pak dr rekao da azoospermia u postupcima spram manje kvalitetnih zenskih stanica uopce nije problem, dovoljno je da izoliraju jednog dobrog plivaca po stanici 🤣 Ja sam svaki put donijela u casici doslovno kapljicu sperme. E sad to je moj dr, tko zna sto vecina misli.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

VM

Meni je pak dr rekao da azoospermia u postupcima spram manje kvalitetnih zenskih stanica uopce nije problem, dovoljno je da izoliraju jednog dobrog plivaca po stanici 🤣 Ja sam svaki put donijela u casici doslovno kapljicu sperme. E sad to je moj dr, tko zna sto vecina misli.

Ja sam isto tako čula, dovoljan je jedan dobar za icsi, ako je žena mlada i zdrava i s dobrim stanicama to je lakše nego kad je bilo koji ženski faktor u pitanju. Tako sam čula iz više izvora, a i moja mi logika to govori haha

• Leptirica 90🦋

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

MimiDrimi i kod moga muža je isto tako i njemu je prošle godine tesa u zagrebu isto operiro dinko hutpman želim vam puno sreće koliko ste puta išli u ivf ja ću sad 2 puta.u koju bolnicu ideš ti😊

Azospermia

Meto

Broj poruka: 1188

Prijavi adminu

Lindsay ovo nije obecavajuce. Zao mi je al nemoj padati u ocaj. U ovoj situaciji zadnja recenica na nalazu itekako dobro zvuci jer ipak ima nesto. Ne sumnjam da ce vam biopsija donijeti dobre rezultate. Mm ima neopstruktivnu azzoo, nadjeno je dosta materijala i sad radimo sa smrznutim. Prvo sto treba je otici kod urologa da nije varikokela i blokira put sjemenu. Da li je prebolio zausnjake? Oni mogu biti uzrok kao i povreda oko prepona i sl. Kao sto vidis, ima nas tu puno sa sl dijagnozama, tu smo sta god treba. Sretno 💪
    Blacky u pon transfer🤗😁🙈 kad je tvoj? 🤞🤞kako podnosis estrofem? Ma ti si fenomen, mislim da kod tebe nema nuspojava, laksi ti od tic-tac-a 😂😳
    Vm e sad ces se napisat testica🙈 Ja sam stopericu dobila prekjucer i maloprije sam radila test, toliko je taman kao Lucijin zadnji. A zadnji put mi je bio 9d u organizmu, nismo svi isti. . Al super je ako krene tamniti onda znamo da je to to. Puno srece i mirne zivce🌸🤞💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

VM

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Hvala Meto 😊 izvjestavat cu vas da budete uz mene 🤣

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Ivanaxx

VM

Ja sam isto tako čula, dovoljan je jedan dobar za icsi, ako je žena mlada i zdrava i s dobrim stanicama to je lakše nego kad je bilo koji ženski faktor u pitanju. Tako sam čula iz više izvora, a i moja mi logika to govori haha

Da bas tako, i logika to  govori.. Oni izaberu najbolji oplode stanicu a dalje je sve na nama kad nam embrij vrate..... 

• Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Meto ooo pa ti brzo imas transfer 🤞🍀❤️ Booome zaj...la si se ovaj put... ovo mi je ne znam vec koji put da pijem estrofem i nikad nisam imala nuspojave... ali zato ovaj put je izgleda sve došlo na naplatu (i estrofemi, gonali, utrogestani i svi ostali hormoncici🙈).
    Prvih 5 dana me boljela glava, a sad me boli želudac. Bas mi grozno sjedne na želudac (koji inače i kamenje melje). Meni je lijek za želudac rakija 🙊(vjerujte prolazi za 5 minuta). Tako da popijem estrofem, krene bolit želudac, popijem rakijicu, pa opet estrofem i tako u krug 😂 navecer u krevet idem polu pijana
    Al sve u svemu dobro je... moji pingvincici ce biti malo pijani i to je to 😂 meni je transfer u petak (treba izdrzat jos tjedan dana 🙈) 

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Ivanaxx

VM

Ajoj hah ovo je sad zivi showak nis drugo razbija monotoniju cekanja heheh…spustila sam se na zemlju pa vise mislim da je to booster nego trudnoca ali eto bumo vidli. Kad sam ovom svom pokazala i rekla da su moguca dva ishoda samo je pitao "a kad cemo se moc seksat" doslo mi je da ga spucam u glavu. 😵
    Ajme ja sam stalno navijala za testiranja svima haha, al nisam ni znala za boostere dosad, valjda sad nisi u još goroj neizvjesnosti, soriii. Haha meni čim dođe na kauč bliže odma kažem ne možemo se seksat čisto da zna na čemu je haha

Ali ne dobivaju svi boostere i ne sadrze svi hormon trudnoce, samo Brevactide . Npr decapeptyl koji se takodjer zna dati nakon transfera ne sadrži hcg...
    Ja sad nisam nista dobila nakon transfera... 

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

MimiDrimi, jesi saznala kad ide stiperica? 
    Meto, Blacky89 sad nastavljate niz ovih pozitivnih beta

Meto

Broj poruka: 1188

Prijavi adminu

E i samo moram prokomentirati🙈
    bih se slozila sa tvojim dr. o Azoo jer to je stanje kad nema uopce spermija u ejakulatu. Znaci nista. . Ni nakon centrifugiranja. . Jedini nacin je biopsija testisa i ako ih nadju. Samo takvi spermiji nisu prosli "ciscenje" i nisu zreli i budu nepokretni nakon odmrzavanja i izoliranja pa tako da je dobro oko biologa po izgledu i cista sreca od presudne vaznosti. . A ako je i morfologija u banani, e onda pomozi Boze😔
    Meni je dr odmah kad smo krenuli rekao da prirodno, po nalazima koje vidi nikad necemo imati djecu ali da se on nagledao svaceg nemoguceg i da je to nista oli cudo i da vjerujem da je sve moguce.. 
     Al studije su pokazale da i ako je spermij losiji da ga kvalitetna stanica moze izvuci, kao spasiti. . 
    I ja ga natrabunja, valjda bude shvaceno 🙈😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.