Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AuroraB

Broj poruka: 1592

Prijavi adminu

Inače sam naručena u Petrovu krajem 10.mj., a menga mi treba doći 1.11., tako da ako i par dana pomaknu, ode mi postupak u 11.mj u vjetar. Još jedan u nizu, e to ne želim osim ako budem morala iz razloga da mi tijelo bude nespremno.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MimiDrimi

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Vraćaju se svi(nadamo se) iz Petrove u petak 9.10.2020. na posao iz samoizolacije, pa će vjerujem kontaktiranje i komunikacija ići bolje. 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Lucyinthesky

Broj poruka: 1649

Prijavi adminu

lucija07 i Samara čestitam na divnim velikim betama 🥳
    Curke sa boosterima, uf, izdržite, vjerujem da je to bome igra živaca, nisam probala...
    Ja prijavljujem da sam obavila konzultacije u Ivf poliklinici i zapisana sam za postupak u 11 mj.
    Dojam mi je ok, jedino mi nije ok što radi Covid protokola ne možemo oboje biti na konzultacijama, ali šta se može.
    Doktor je detaljno pregledao sve naše nalaze i napravili smo neki plan, pa ćemo vidjeti.Većinu potrebnih nalaza imamo, tako da je to uglavnom to.
    LucyLou i Ruska1986 hvala 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Curke sa boosterima, uf, izdržite, vjerujem da je to bome igra živaca, nisam probala…
    Ja prijavljujem da sam obavila konzultacije u Ivf poliklinici i zapisana sam za postupak u 11 mj.
    Dojam mi je ok, jedino mi nije ok što radi Covid protokola ne možemo oboje biti na konzultacijama, ali šta se može.
    Doktor je detaljno pregledao sve naše nalaze i napravili smo neki plan, pa ćemo vidjeti.Većinu potrebnih nalaza imamo, tako da je to uglavnom to.

Da, nazalost mogu samo doci na dan aspiracije(mozda i transfera, ja sam bila sama pa ne znam). Ali da, to mi je isto bilo glupo da sam ja sama na konzultacijama koje se ticu nas oboje.  Ali sto je, tu je! Bitno da si krenula i sretno 🙂🙂 Je li ti bio Simunic ili Maricic?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• LucyLou

Broj poruka: 418

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Curke sa boosterima, uf, izdržite, vjerujem da je to bome igra živaca, nisam probala…

Bas mi je drago Lucyinthesky- bila si mi u mislima i sve cekam da javis jesi li bila...kod kojeg doktora si bila na konzultacijama? 
    I da, moj muz je dosao samo kad je trebao potpisati i predati uzorak - inace zbog korone ne daju da se stvara guzva u cekaoni... 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lucyinthesky

Prijavi adminu

Ruska1986 i LucyLou Bio mi je dr. Grbavac i ostavio skroz dobar dojam, baš onako profesionalno, a istovremeno ljudski. Bile su mu bitne sve info iz ranijih postupaka i čini mi se da zna šta radi. E sada, da li će mi on biti cijelo vrijeme, to nemam pojma.
    Dogovor je da se javim sa mengom u 11 mj i to je to. Doduše, to će bit krajem 11,ali i to je ok, taman mi se tijelo oporavilo od zadnje stimulacije.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Ruska1986 i LucyLou Bio mi je dr. Grbavac i ostavio skroz dobar dojam, baš onako profesionalno, a istovremeno ljudski. Bile su mu bitne sve info iz ranijih postupaka i čini mi se da zna šta radi. E sada, da li će mi on biti cijelo vrijeme, to nemam pojma.
    Dogovor je da se javim sa mengom u 11 mj i to je to. Doduše, to će bit krajem 11,ali i to je ok, taman mi se tijelo oporavilo od zadnje stimulacije.

Meni i je bio onaj doktor s kojim sam krenula u postupak. Na inseminaciji mi je cijelo vrijeme bio Simunic, a u drugom postupku Maricic, i isto mi je bio od pocetka do transfera. I to mi je super, da nije svaki put neki drugi

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• LucyLou

Broj poruka: 418

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Super, dr. Grbavca znam i znam da si u dobrim rukama. 😉
    Drzim fige da sve bude onako kako si i sama zelis - javi se svakako 😊🤞😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lucyinthesky

Prijavi adminu

Budem naravno, sad samo treba dočekati 11 mj :)

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Andela111

Pozdrav cure, nova sam na ovoj temi…. saznala sam da imam nizak AMH…. jako…. a imam 33 god. Ostalo sve Ok. Kvalitet jajnih stanica dobar FSH 6,9…. LH 5,2….da li neko zna gde da kupim DHEA… i da li to pomaze….hvala❤️.

I ja imam nizak amh, ali savjetujem konzultacije s ginekologom pa piti što on kaže. Mislim ako je dr rekao dhea onda da, ja ne bi ništa na svoju ruku osim nekih prirodnih pomagala, a i za njih priupitam haha
    Mene zanima kako znaš da imaš dobru kvalitetu js, jesi li to negdi 'testirala' i zar se može uopće? Ili ste već bili na nekoj metodi mpo pa je biolog gledao stanice? Ili zbog dobi dr pretpostavlja? Pitam jer je i meni rečeno da bi kvaliteta trebala biti super, al nisam ničim to potvrdila nego pretpostavljamo jer mi je 27.
    Jeste se javljali u neku kliniku za mpo ili, kakav vam je plan? Haha sto pitanja imam, ali razmjena iskustava ode mi je dosad bila korisnija od guglanja 😂😂😂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.