Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Ivanaxx

lucija07

Ivanaxx

Tuma

VM

Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
    Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.
    koliko se sjećam, tebi su dali više boostera da pikas? Kad si zadnji brevactide upiknula? Sad svaki dan radi i drzim fige da tamni🙏🙏
    E i koji dan je bia transfer, 3.ili 5.? I da, i mene bi moglo samo zblesat ako budem radila ranije radi štoperice. Koliko dana treba proći od nje?
    Cure i ja sam jednom bila trudna nakon boostera.. Uglavnom test je bio 5 dan pozitivan pa sesti tamniji a sedmi jako vidljiva razlika tako da vam je to opet… Igra zivaca.. Svaki dan mi je isto bio tamniji test…
    Jel to bilo nakon et ili inseminacije? Hoću reći nakon inseminacije se čeka 12 do 14 dana jer je štoperica dana 36 sati prije postupka. A kad iza transfera se može i nakon 6 7 dana napraviti jer je štoperica dana barem 10 dana prije, i to ako su dvodnevni vraćeni. A nisam skužila kako misliš trudna nakon boostera? Kao baš trudna ili kao lažno poz test? Zbunjena sam danas, sori na sto pitanja hahah

Ja na inseminaciji nisam nikad bila.. Trudna trudna.. Dobila booster i radila test 5 dan pozitivan i svaki dan sve tamniji(i imala sam spontani tad). 

VM

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Boosteri sadrze HCG mozda to ne znaju cure koje ne dobivaju dodatnu terapiju nakon ET-a 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Prijavi adminu

VM

Bozma

Ivanaxxx, nije samo štoperica tu u pitanju, VM je primila i Brevactide prije 3 dana. Jesu tebi šta davali nakon transfera? Ja sam kod njih primala Brevactide na dan transfera i 3-4 dana nakon transfera. I onda mi je test pokazivao lažno pozitivno 10 dana od tranfera petodnevnih
    Zato strogo napominju da ne raditi prije test vec 16.dan tek betu. Sad cemo vidjeti, neka to bude primjer curama koje dobivaju boostere 🙃

Ja nisam dobar primjer😂😂😂

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Bozma

Ivanaxxx, nije samo štoperica tu u pitanju, VM je primila i Brevactide prije 3 dana. Jesu tebi šta davali nakon transfera? Ja sam kod njih primala Brevactide na dan transfera i 3-4 dana nakon transfera. I onda mi je test pokazivao lažno pozitivno 10 dana od tranfera petodnevnih

Ahaa, ja sam dobila Brevactide, ali samo kao štopericu prošli tjedan u utorak navečer, u četvrtak punkcija, četvrtak je nulti dan pa ovaj sad utorak računam kao peti dan transfer blastice i evo danas treći dan od transfera. Od punkcije uzimam utrogestan 3x2, a od transfera još i decortin 2.5, aspirin 100 i prenatal uzimam već mjesecima. Nisam iza punkcije imala Brevactide pa valjda mogu u ned, pon i uto radit test da vidim jel tamni ili napravit betu, ako mi se bude dalo u Split jer nemam di prije vadit haha. To će mi bit znači 5 6 i 7 dpt blastice, znači 11 do 14 dana od oplodnje pa bi tribale bit barem sjene šta tamne haha
    Ako ne dobijem mengu prije jer me baš boli. 

Tinchy_07

Broj poruka: 634

Prijavi adminu

Pozdrav cure i cestitke na plusevima, vidim da ih ima puno, bas lijepo da je jesen pocela u tom tonu, nadam se da ce se i nastavit. 
    Ja dobila nalaze amh 19,8, poceli sa folikulometrijama, danas 8dc endo 5mm,a folikul raste na jednom jajniku na drugom nista. Nije bilo moje doktorice ova nije bila voljna pricat pa neznam dal je to ok za 8 dan

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

VM

Prijavi adminu

Bozma

VM, kad si primila Brevactide?
    Evo ti slika mojih, pozitivnih samo zbog inekcije, pocela sam se testirat dan iza Brevactida da vidim kako izlazi. Nema ti druge nego sutra napravi opet pa da vidis da li tamni ili je svjetliji
    https://ibb.co/JFzrLTj

29.09. U 8 ujutro

02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Broj poruka: 556

Prijavi adminu

VM

Boosteri sadrze HCG mozda to ne znaju cure koje ne dobivaju dodatnu terapiju nakon ET-a

Ja sam booster 1500 primila petkom, utorkom mi je bio negativan test i u srijedu je opet krenuo tamniti, zavrsilo je missedom. Znači tri dana mi je booster bio u organizmu. 

VM

Prijavi adminu

Ajoj hah ovo je sad zivi show ak nis drugo razbija monotoniju cekanja heheh...spustila sam se na zemlju pa vise mislim da je to booster nego trudnoca ali eto bumo vidli. Kad sam ovom svom pokazala i rekla da su moguca dva ishoda samo je pitao "a kad cemo se moc seksat" doslo mi je da ga spucam u glavu. 😵

Prijavi adminu

Ja sam Brevactide 1500 dobila 2 dana nakon transfera blastice a ovako su mi izgledali testovi 5 i 6 dan.. Trudnoca je bila i nazalost spontani
    https://ibb.co/vw1kDyL

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

VM

Bozma

VM, kad si primila Brevactide?
    Evo ti slika mojih, pozitivnih samo zbog inekcije, pocela sam se testirat dan iza Brevactida da vidim kako izlazi. Nema ti druge nego sutra napravi opet pa da vidis da li tamni ili je svjetliji
    https://ibb.co/JFzrLTj
    29.09. U 8 ujutro

A crta ti je dobro vidljiva, čak i sa popodnevnom, moglo bi tu bit nešto. Moja se 3 dan još dobro vidjela onda je dan iza posvjetlil i još se par dana nazirala sjena koju nisam mogla uslikat

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.