Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.
koliko se sjećam, tebi su dali više boostera da pikas? Kad si zadnji brevactide upiknula? Sad svaki dan radi i drzim fige da tamni🙏🙏
E i koji dan je bia transfer, 3.ili 5.? I da, i mene bi moglo samo zblesat ako budem radila ranije radi štoperice. Koliko dana treba proći od nje?
Cure i ja sam jednom bila trudna nakon boostera.. Uglavnom test je bio 5 dan pozitivan pa sesti tamniji a sedmi jako vidljiva razlika tako da vam je to opet... Igra zivaca.. Svaki dan mi je isto bio tamniji test...
Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.
koliko se sjećam, tebi su dali više boostera da pikas? Kad si zadnji brevactide upiknula? Sad svaki dan radi i drzim fige da tamni🙏🙏
E i koji dan je bia transfer, 3.ili 5.? I da, i mene bi moglo samo zblesat ako budem radila ranije radi štoperice. Koliko dana treba proći od nje?
Ja sam negdje procitala da 5, 6 dana... Nemoj me drzat za rijec!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
https://imgbb.com/
Ovo je link
Tu odete na, start uploading, ucitate, stisnete na copy i onda se vratite na klokanicu i tu zaljepite..
I ja, sam jedva skuzila
Znaci, mislite i da se radi o azoospermiji da bi pisale vrijednosti makar lose vrlo vrlo?
Znaci, mislite i da se radi o azoospermiji da bi pisale vrijednosti makar lose vrlo vrlo?
Da...... Oni to UOCE nisu mjerilo nemoj to uopce pomisljati!
Njegova dr opce prakse tvrdi da je to normalna recenica, sta da vam kazem cure, sve znate , mozete predpostaviti koji mi je kaos u glavi i koliko sam ljuta na sistem. Cekamo nalaz 6 dana na iglama da bi bio ovakav ?!
Ja sam negdje procitala da 5, 6 dana… Nemoj me drzat za rijec!
A dobro, ali to je onda svima prošlo, jer štoperica je dan i po prije punkcije i još 3 do 5 dana do transfera i ako se radi iza 6dpt nikome ne bi triba bit pozitivan zbog štoperice. Ovo se nadam haha
A i ja sam negdi pročitala tako, do 5-6 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji