Ajoj hah ovo je sad zivi showak nis drugo razbija monotoniju cekanja heheh…spustila sam se na zemlju pa vise mislim da je to booster nego trudnoca ali eto bumo vidli. Kad sam ovom svom pokazala i rekla da su moguca dva ishoda samo je pitao "a kad cemo se moc seksat" doslo mi je da ga spucam u glavu. 😵
😂😂😂😂 Reci svom da je meni doktor zabranio seks prva 3 mjeseca 😂😂😂 da ne bi pokupila kakvu bakteriju ili nest.. A i onako mi je muka pa nije da imam volju pretjerano 😂😂 Moj strpljivo ceka 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ajoj hah ovo je sad zivi showak nis drugo razbija monotoniju cekanja heheh…spustila sam se na zemlju pa vise mislim da je to booster nego trudnoca ali eto bumo vidli. Kad sam ovom svom pokazala i rekla da su moguca dva ishoda samo je pitao "a kad cemo se moc seksat" doslo mi je da ga spucam u glavu. 😵
Ahahaha
Moj se boji i pitati a mislim da toga nece skoro biti kod nas🙄😂😂😂😂
Samo kuzim da je svako jutro sirove sve duze u wc-u.. Dakle nismo se s... 16 dana i tko zna kad cemo....
Ajoj hah ovo je sad zivi showak nis drugo razbija monotoniju cekanja heheh…spustila sam se na zemlju pa vise mislim da je to booster nego trudnoca ali eto bumo vidli. Kad sam ovom svom pokazala i rekla da su moguca dva ishoda samo je pitao "a kad cemo se moc seksat" doslo mi je da ga spucam u glavu. 😵Ahahaha
Moj se boji i pitati a mislim da toga nece skoro biti kod nas🙄😂😂😂😂
Samo kuzim da je svako jutro sirove sve duze u wc-u.. Dakle nismo se s… 16 dana i tko zna kad cemo….
😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.koliko se sjećam, tebi su dali više boostera da pikas? Kad si zadnji brevactide upiknula? Sad svaki dan radi i drzim fige da tamni🙏🙏E i koji dan je bia transfer, 3.ili 5.? I da, i mene bi moglo samo zblesat ako budem radila ranije radi štoperice. Koliko dana treba proći od nje?Cure i ja sam jednom bila trudna nakon boostera.. Uglavnom test je bio 5 dan pozitivan pa sesti tamniji a sedmi jako vidljiva razlika tako da vam je to opet… Igra zivaca.. Svaki dan mi je isto bio tamniji test…Jel to bilo nakon et ili inseminacije? Hoću reći nakon inseminacije se čeka 12 do 14 dana jer je štoperica dana 36 sati prije postupka. A kad iza transfera se može i nakon 6 7 dana napraviti jer je štoperica dana barem 10 dana prije, i to ako su dvodnevni vraćeni. A nisam skužila kako misliš trudna nakon boostera? Kao baš trudna ili kao lažno poz test? Zbunjena sam danas, sori na sto pitanja hahahJa na inseminaciji nisam nikad bila.. Trudna trudna.. Dobila booster i radila test 5 dan pozitivan i svaki dan sve tamniji(i imala sam spontani tad).
Aha, žao mi je, nisam pratila od početka forum pa nisam sve pohvatala. Nisam uopće znala da se može primati i kao booster iza transfera, mislila sam da se sve odnosilo samo na štopericu..
Ajme ja sam stalno navijala za testiranja svima haha, al nisam ni znala za boostere dosad, valjda sad nisi u još goroj neizvjesnosti, soriii. Haha meni čim dođe na kauč bliže odma kažem ne možemo se seksat čisto da zna na čemu je haha
Lindsay moj je vec napravio hrpu spermiograma u Os i uvijek su stavke bile ispunjene sve.
Dolje ti piše opaska...
Probaj ujutro nazvat zavod za humanu, biologice su mozda tamo, ako ima neka punkcija ili transfer, i reci u čemu je stvar.
Ali iskreno, ili se nesto dogodilo s uzorkom (a vidiš da je izmjeren volumen i pH tako da nisam sigurna da je uzorak los) ili je ono čega se bojiš. Sorry sto ti to tako direktno kazem 😞
Jedino da nije dug vremenski period prošao od uzimanja uzorka do predaje u labu? Max. smije biti 1sat
Gabylolahvala na informacijama :) Ja sam bila uvjerena da kad se ide preko HZZO-a u privatnu klimiku, da se srmrazvanje posebno plaća…
Uglavnom, sama ću se u sve uvjeriti kroz desetak dana.Eeee Bozma, Bozma… pogledala sam webinar skoro do kraja, ali moram na posao pa ću nastaviti kasnije… Dobila sam jako puno odgovora iz ovog videa, neke stvari su me i zaprepastile koliko se podudaraju sa mojim protokolom, a sve od reda "to se tako ne smije". Sad sam malo pod dojmom svega što sam saznala. Ja imam povišeni DHEA, i sad sam napokon vidjela i saznala njegovu ulogu u svemu ovome. Hvala ti na ovome linku! Sljedeći puta ću se moći izboriti za sebe, jer znam da npr. trebam minimalno dva Ovitrella i da trebam ukazati doktoru na svoj povišeni DHEA.
Zanimljiv video. Ja sam na konzultacijama pitala doktoricu za protokol stimulacije, čini mi se da svima daju slične, nisu baš personalizirani, a ona mi je rekla da imam to što imam (loše stanice) i da stimulacija nema s tim veze, odnosno ne utječe na kvalitetu stanica.
Btw, sve mi je privlačnija ta Poliklinika IVF 🤔
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Lindsay.evo ukratko da ti se ja javim kod moga je muža dijagnoza 100posto azospermia i jako sam se toga bojala i bio je u os al nije tamo bilo pomoći već smo poslani za zg.i tamo je imao operaciju biopsije tesa i prošlo dobro i naši sperme obilno i išli na 1 ivf u zg ali beta bila jako mala sad idemo u 2 ivf nadamo se pozitivnomm pozz želim ti svu sreću ovoga svjeta❤❤🤗
Azospermia
Lindsay moj suprug je dobio identičan nalaz prije dvije godine, iz Os, ponovio jos 2-3puta jer smo mislili da uzorak nije dobar, da je proslo dugo vremena od obrade i sl. Za razliku od nalaza tvog supruga, mom su bile crtice također, ali dolje je pisalo-‘Nije pronađen niti jedan spermij’. sok svaki put.
Ovo je nalaz labosa. Oni ne pišu dijagnoze.
Moj muž je krenuo onda u borbu, tj.uzeo je uputnicu od dr.opce prakse i otisao urologu. On je sve to ispregledao i dijagnosticirao azzospermiu. Nakon toga uzv, kariogram,... i pravac TESE postupak u Zg kod dr.Hauptmana.
Biopsijom su uzeli tkiva, pronasli spermije za 5 postupaka i sada sam ja u borbi.
Ne želim te plašiti, ali moj savjet ti je da muz ode jos to ponoviti par puta :) Zelim vam drugi scenarij nego nas. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji